Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Probleme HVAC  (Citit de 5887 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
Re: Probleme HVAC
« Răspuns #2 : Februarie 14, 2017, 10:46:01 a.m. »
Esti sigur ca nu iti baga deloc aer cald in spate?
Te intreb pentru ca nici la mine nu baga din prima. Adica in fata am aer cald prin fante, iar in spate baga aer rece. Totusi, dupa un timp, baga aer cald si prin fantele din cotiera (Octavia2 are fantele spate in cotiera,  nu si in stalpi). Acum ma gandesc ca poate acelasi lucru e si la tine: baga aer cald si in spate, dar cu intarziere. ;)
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline eutheking

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 11
  • Auto: Skoda Superb II break , 2.0 TD
Probleme HVAC
« Răspuns #1 : Februarie 13, 2017, 08:52:21 p.m. »
Am si eu o problema cu o Skoda Superb 2010, motor CFFB,140 CP, break, am schimbat aeroterma deoarece nu mai mergea de loc si de atunci nu mai baga aer cald in spate. Pe cele doua grile aflate pe stalpi vine doar aer rece (orice temperatura setez). Pe gurile de sub scaunele fata temperatura aerului este ok. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie. Multumesc.
Skoda Superb II break , 2.0 TDI, 103 KW, motor CFFB, an 2010

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()