Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda Octavia 3 face-lift 1.0 TSI 115 CP, nivel style  (Citit de 11778 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ovidescu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 221
  • Rabdare si drum bun!
  • Auto: Octavia 3 FL 1,8TSI
Re: Skoda Octavia 3 face-lift 1.0 TSI 115 CP, nivel style
« Răspuns #8 : Martie 17, 2017, 09:26:15 p.m. »
CleverPack inseamna 1450 euro (valoare cu TVA). Am avut eu bucuria sa constat aceasta reducere pe oferta de la dealer. In configuratorul online nu apare nici un fel de actiune (cum era la O2 FL si O3 fara FL).
« Ultima Modificare: Martie 17, 2017, 09:28:28 p.m. de ovidescu »
ex: Astra H Cosmo HB, 2008, 1.6 MPI M5 * Rapid Style, MY2015, 1.2 TSI M6 * Octavia 2 FL Business, MY2012, 1.4 TSI M6
actuala: Octavia 3 FL Style, MY2017, 1.8 TSI DSG7

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #7 : Martie 17, 2017, 04:59:56 p.m. »
si clever pack cat inseamna la reducere?
Poti sa prinzi rabla, dar vorbeste cu dealerul sa obtina aprobare sa tina masina rezervata mai mult de 30 zile (atat au ei voie sa tina masina rezervata: 30 zile).
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline alexxb

• Gold member
  • Mesaje postate: 966
  • Auto: Octavia TDI
« Răspuns #6 : Martie 17, 2017, 04:45:49 p.m. »
19450 e pret fara rabla, daca prind rabla va fi 18000.
Smart nu este la style doar reducere clever pack

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #5 : Martie 17, 2017, 02:22:35 p.m. »
sa nu uitam ca face-liftul este cu 945 euro mai scump.  ;)  De aceea pare mai ieftina O3 fata de O3 facelift.
reducerea este formata din 2300 euro programul smart, 1750 euro pt rabla si 550 euro pe care ii lasa dealerul de la el.

Offline alexxb

• Gold member
« Răspuns #4 : Martie 15, 2017, 07:31:55 p.m. »
Reducerea mi s-a parut maricica fata de o3 facelift, in plus nu vad diferente foarte mari, stopurile fata si bolero nou. Diferenta intre o2 si o2 facelift a fost mult mai mare

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #3 : Martie 15, 2017, 09:34:48 a.m. »
Mie si antifonarea mi se pare mai buna la O3 face-lift fata de O3...sau poate am mers doar pe autoastrada si drumuri bune? ;) ;) Oricum, la O3 face-lift  antifonarea este mai buna fata de O2 , no doubt.
Una peste alta la O3 face-lift smart au crescut preturile cu 945 euro fata de O3 smart insa au bagat si cateva mici gadegeturi in acest pret (ex comenzi pt telefon si radio pe volan, jante aliaj Alcantras pe 16 inci, sistem de depozitate Simply Clever in portbagaj).
Lipsa puntii independente spate nu am simtit-o (masina fiind la fel de stabila ca O2), insa un mare pas inainte mi se pare directia, care e mai precisa decat la O2.
[/size]

Offline alexxb

• Gold member
« Răspuns #2 : Martie 14, 2017, 10:41:59 p.m. »
Le-am comparat si eu interioarele, parerea mea este ca diferenta mai mare ar fi cu ocatavia 2 (fara facelift) care are inclusiv usile spate din material moale. La o2fl si o3 au pus doar pe usile din fata material moale. In rest musamaua de pe usi intr-adevar nu e frumoasa dar e moale. In buzunarele din usi este material textil care la octavia 2 fl nu era.
Personal bordul o3 mi se pare mai sobru si mai elegant ca la o2 , dar asta e strict o parere subiectiva. Reducerea de cost este la puntea spate, dar sa zicem ca masina e mai usoara. In rest diferente capitale fata de o2 nu sunt , doar varsta  :D

Offline vizitator

• Gold member
Skoda Octavia 3 face-lift 1.0 TSI 115 CP, nivel style
« Răspuns #1 : Martie 13, 2017, 11:12:49 a.m. »
In aceste zile am facut un test drive cu noua Octavia 3 face-lift, motorizare 1.0 TSI 115 CP.
Despre aspectul exterior al masinii nu am ce sa spun, in afara de faptul ca au ,,spart'' in doua farurile fata, alte schimbari nu sunt (doar ca la nivelul de dotari Smart au scos proiectoarele de ceata si in schimb au pus geamuri fumurii spate :042: )
Interiorul nu mi-a placut, materialele par mai saracacioase decat la Octavia 2 ...mi-a displacut mai ales musamaua din usi. Imi amintesc de un nene care venise cu familia sa isi aleaga Octavia 3, s-a suit in ea, si apoi m-a intrebat pe mine:
-e nivelul de baza, nu-i asa?
-nu domnule, este nivelul Style, cel mai avansat...
A ramas omul uluit, cred ca i-am stricat ziua... :032: nu putea concepe ca nivelul de dotari cel mai avansat este asa spartan.

Despre motor nu pot sa spun ca este rau, dar nu mi l-as lua:
-pana la 2200 turatii se misca mai incet decat Octavia 1.2 TSI 105 CP
-are un lag mare la acceleratie pana la 2200 turatii, zici ca e motor pe motorina
-in schimb, dupa 2500 turatii e deja alta masina, merge mai bine
-dupa 3000 turatii e neasteptat de bun, se duce, se infige si, mai ales, urca foarte, foarte repede in ture ; am ajuns sa am frecvent 4000-4500 turatii, ceea ce mie nu mi se intampla aproape niciodata cu 1.2 TSI (care e un motor care urca incredibil de greu in ture).
Un alt aspect pozitiv este antifonarea mai buna a masinii, eram la 120 km/h si nu auzeam motorul sau zgomotul de rulare.
In cartea tehnica scrie ca sprintul 0-100km/h este de 9.9 sec...personal nu cred acest lucru, spre comparatie Ford Focus 1.0 ecoboost 125 CP prinde 100km/h in 11 sec si se misca clar mai bine, fara lag la acceleratie, iar vechea Octavie 1.4 TSI 122 CP prindea aceeaiasi viteza in 9.7 sec si cu certudine se misca mult mai bine.
Consumul de pe bord a fost de 6.3% la o viteza medie de 48km/h, pe o distanta de 20km.
Concluzie: dupa parerea mea masina este destinata celor care cauta spatiu mare la interior si consum cat mai mic, fara a avea pretentii de dinamica de la masina.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()