Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Diagnostic VAG / SOFT Skoda Superb MK3  (Citit de 7010 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ccosmin

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 157
  • Auto: Octavia 1.4 TSI DSG
Re: Diagnostic VAG / SOFT Skoda Superb MK3
« Răspuns #3 : Mai 05, 2018, 12:53:20 p.m. »
https://obdeleven.com/en/

Recomand cu caldura. Comanda la mine a venit in vreo 5 zile lucratoare. Am mai cumparat Pro license si 500 credits. Isi face treaba perfect.
Ca si pret iesi mult mai bine decat cu VAG-COM si face acelasi lucru. Funcioneaza numai pe android, asta e dezavantajul.
Just Do It

Offline Doc. RaA

• Doar inscris
  • Locaţia: Wien
  • Mesaje postate: 17
  • Doar Inscris
  • Auto: Skoda Octavia 2.0 TDI 140cp
Diagnostic VAG / SOFT Skoda Superb MK3
« Răspuns #1 : Mai 04, 2018, 10:35:02 p.m. »
Buna ziua,

As dori sa stiu si eu ce tester VAG si cu ce fel de soft as putea sa imi testez / modific setarile pt. o Skoda Superb mk3 2017 . Mentionez ca nu vrea sa ma rog de nimeni sa imi faca o diagnoza, mai ales ca e destul de greu sa gasesc pe cineva aici... sau poate oi fi pe drumuri.

Daca se poate si un site/producator sa pot comanda direct sa mai scutesc niste bani .(dar sa fie de calitate si originale sa nu am priobleme ulterioare.

Sper sa nu imi iau bann.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()