masinuta asta am inceput s-o conduc in aprilie; cumparata din germania cand avea 2500 km, fabricatie noiembrie 2017; recomand junge sterne oricui cauta o masina premium.
are cam toate optionalele, mai putin oglinzi rabatile si piele. scaunele sunt sport si sunt un deliciu, pentru cocoasa mea; au nu stiu ce spuma activa, care functioneaza pe principiul dormeo
ce-mi place la masinuta asta:
-scaunele
-detaliile - praguri luminate, bordul clasic cu butoane
-pozitionarea si marimea infotainment
-bordul analogic, pe cale de disparitie
-volanul imbracat in piele, cu padele (folosite o singura data), cu marimea excelenta (nici prea prea, nici foarte foarte) cu comenzi intuitive si foarte responsive
-habitaclul, care da senzatia de masina placuta si prietenoasa
-conectivitatea
-meniul masinii
-modul sport si padelele, foarte responsiv, per total motorizarea
-consumul: mixt, pentru 3000 Km 7.5%; urban cam mare 10%
-jantele de 18''
-sistemul start stop, fluid si deloc violent
-grafica calculatorului de bord, full color
-rotita de navigare prin meniu, care-mi aduce aminte de primul bmw xd condus vreodata
-culoarea un maron nu stiu
-performance led-urile si stopurile cu praf de stele

)
ce nu-mi place:
-rotita de navigare, ramasa la nivelul anilor 2004-2005
-
calitatea vopselei - cam aceleasi probleme ca la o3 fl; de la mizeriile pasarilor si o perioada in acre a stat prafuita, am gasit o portiune de aproximativ 1cm2 in care vopseaua este corodata. da, intra unghia, da e concentrica.
-
calitatea plasticelor - cam de logan, cel putin la usi
-cutie dct 7 viteze si ambreiajul uscat - este posibil sa ma insel si va rog sa ma lamuriti.
-mizeria de frana electronica !!!
-abia m-am obisnuit cu schimbatorul de trabant

)
aviz cunoscatorilor care zic domne, de ce nu e 4x4: in primul NU este suv, in al doilea rand, cu jantele de 18'', garda la sol iti permite sa mergi cam pe orice teren, fara probleme.
nu am facut testdrive, este a mea.
astept sa vina zapada pentru ca sunt tare curios cum se descurca.