Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Accident(dauna destul de serioasa) reparatie reprezentanta  (Citit de 19266 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3193
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
Re: Accident(dauna destul de serioasa) reparatie reprezentanta
« Răspuns #11 : Ianuarie 20, 2019, 07:42:50 p.m. »
din cate stiu, nu trec in contract data, ci verbal stabilesc termenul, poate o fi altfel, nu mai retin.  la ei, la caroserii, am schimbat parbrizul cu unul original,     fara probleme. mai sunt intarzieri cateodata.

Offline marius_f

• Gold member
  • Locaţia: craiova
  • Mesaje postate: 620
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 2, 2.0 tdi, bkd, dsg
« Răspuns #10 : Ianuarie 20, 2019, 05:29:29 p.m. »
Asta fusé tare, cu implantul de par  :))
O fi si asa, cu dévizul la asigurator ...
Eu unul, stiu ca am vorbit cu asiguratorul francez, Allianz Fr, iar acolo totul este ok, adica ei au luat la cunostiinta despre accident, despre raspunderea care le revine ... mi-au dat si nr de dosar de acolo de la ei
Am vorbit si cu Avus Fr, la fel, la ei totul este ok, dosar, acte tot, nr de inregistrare dosar si de la ei ...
2042 era anul propus pt o eventuala programare, intr-o nota ironica, propus mai jos de catre altcineva
Le-am spus si le-am si propus celor de la Allianz Fr cat si celor de la Avus FR, ca ma pot ocupa eu de eventualele acte, de transmiterea lor prin e-mail, catre diferitele institutii necesare (adica astia 2), pentru accelerarea demersurilor, dar tot eu am spus ca prefer sa nu o fac deocamdata, ci sa o faca ei, pe calea normala, pt a nu lasa loc de presupuneri / interpretari si banuieli cum ca eu as incerca sau m-as fi ales cu bani de doua gogosi si 2 covrigi

In contract, trec si ei (reprezentanta) un termen de executie si o data de predare a masinii ?
« Ultima Modificare: Ianuarie 20, 2019, 05:41:14 p.m. de marius_f »

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #9 : Ianuarie 20, 2019, 04:34:53 p.m. »
Predarea masinii se semneaza in reprezentanta, Inclusiv cu zgarieturi, parbrize, benzina din rezervor.Ce inseamna 2042?Devizul trebuie sa ajunga la asigurator, sa de-a acceptul. Aici, depinde cum, il trimit ei sau il duci tu, daca ei nu lucreaza direct cu respectivulacele acte nu contin decat ce se face la masina, nu faci implant de par sa-ti dea si reteta =))

Offline marius_f

• Gold member
  • Doar Inscris
« Răspuns #8 : Ianuarie 20, 2019, 02:31:13 p.m. »
Patanie din asta cu vulcanizator din asta ''reparacios'' si bun am patit si eu, patanie din asta ... si m-am resemnat ... nici nu m-am dus peste el sa il scuip in gat si sa ii crap teasta ... pt ca m-am resemnat
De ce ? -> Inutil ... daca m-as fi dedat la asemenea actiuni, tot eu trageam ponoasele ... si sincer ... el pleca de acolo si apareau alti ''Dorei'' in locul lui
Sa povestesc cum m-am dus sa imi schimbe anvelopele de iarna cu cele de vara ? -> o banalitate, nu ?
Doar ca el a facut aceasta lucrare doar cu mana dreapta, mana stanga era ocupata cu telefonul pe care si-l tinea la ureche ... bine recunosc, cateodata isi mai sprijinea telefonul si cu umarul
Rezultatul ?
A uitat sa imi stranga prezoanele la rotile fata, iar rezultatul era cat pe ce sa fie dezastruos, pe centura Craiovei
Apoi, am plecat de acolo cu gandul sa le testez un pic, sa vad daca le-a echilibrat cum trebuie, sa vad daca imi tremura volanul
Norocul meu a fost ca nu am ajuns pe centura Craiovei ... daca ii pot spune noroc ... desi chiar cred ca este, pt ca acolo as fi testat-o la 100-120 km/h
In fine, intr-o curba, pana in centura Craiovei, pe care am ''atacat-o'' cu 60-70 km/h, subit am simtit cum masina intra in subvirare, asa ca am inceput sa apas frana de la usor / moderat pana la violent
Masina, spatele masinii, a inceput sa se bataie haotic, prima data a luat-o spre dreapta, spre parapet, apoi spre stanga, spre mijlocul strazii, apoi din nou spre dreapta spre parapet, pt ca in final masina sa se opreasca haotic si efectiv de-a latul in mijlocul celor doua benzi de circulatie, peste linia continua
Toti ceilalti participanti la trafic, atat cei din spatele meu cat si cei din fata mea s-au oprit brusc si se uitau uimiti la ceea ce faceam eu sau mai bine zis masina mea, pt ca eu nu aveam nici un control asupra ei
Si toate astea la o viteza de max 70km/h, viteza care si fusese redusa treptat inainte de a intra efectiv in curba ... dar atat mai tin eu minte ca aveam la momentul intrarii in curba

Ce sa mai spun
Nici nu am avut curajul sa ma dau jos din masina, sa vad daca a patit masina ceva ... de frica sa nu ma ia la bataie ceilalti participanti la trafic ... care probabil gandeau ca cine stie ce bravura vroiam sa fac eu

Asa ca am plecat incetunel si frumos de acolo ... iar pe drum cand puneam frana, tot auzeam ''tronca tronca'', doar cand puneam frana
Asa ca am dus-o imediat la service-ul unde imi intretin de obicei masina si le-am spus sa se uite neaparat la ea pt ca mie imi tremura genunchii si imi este frica sa ma mai sui in ea ... mai bine ii dau foc
Ba mai mult, le-am si precizat sa se uite neaparat la planetare pt ca poate una din ele este scapata din cutie sau de la roata

Au trecut max 40 de min si am fost sunat de cei de la service spunandu-mi ca pot veni sa iau masina, ca nu are nimic si ca imi explica acolo
Rezultatul ?
3 roti (ambele fata si una spate) nu erau stranse mai deloc -> concluzia si explicatia lor vis-à-vis de fenomen a fost faptul ca masina probabil incerca sa bage ABS-ul in functiune, insa ABS-ul nu se mai intelegea cu miscarea haotica a rotilor in butuc, nestranse, asa ca ABS-ul fie nu a mai functionat deloc, fie functiona total haotic si de aici si miscarea si oprirea turbata a masinii mele

Sa ma mai fi dus peste el (vulcanizator) si sa ii fi dat una in cap, cu sete ? (imi era sete rau de tot sa fac asta)
M-a temperat nevasta, care mi-a spus ca tot eu o sa ii suport aluia reparatiile la bubele pe care i le-as putea face si ca asta este, sa il las dracu' in pace
Asa ca l-am lasat
Dar l-am povestit in toata zona unde locuiesc chiar si la peco-ul de langa ... eu locuind aproape de vulcanizarea respectiva
La 2-3 luni de zile ... nu mai era acolo

Voi cum ati fi reactionat, dragii mei ?M-ati fi ''programat pt 2042'' ?
Dar fiti sinceri cand si daca veti scrie un raspuns, va rog ! -> Sa nu fie un raspuns doar din gat, sa fie un raspuns analizat si calculat ... din capul dvs

Alte service-uri ?
Am si eu vreo 3 sau 4 din Craiova, de unde am plecat mai cu trambite asa ... unul dintre ele chiar mi-a zis ca ''sunteti norocos, vi s-au rupt toate suruburile la bucsile fata , asa ca trebuie sa le schimbati si pe acele, nu doar pivotii asa cum vruseserati dvs''
Frumos, nu ?Tot ''programare prin 2042'' ati fi acceptat ?

In fine
Si acum sa revenim la oile noastre ... mai exact la oile mele
Pai cum asa, nu semnez nimic ?
Nu trebuie sa semnam ceva hartii, macar de predare si preluare a masinii ?
Devizul mi-l dau de la prima intrevedere sau la final ?Sau astept ''ca va sunam noi dom'le si vi-l dam noi dom'le?''
Alte acte / hartii ... ?
Ce trebuie sa contina sau nu acele ''alte acte sau hartii?''

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #7 : Ianuarie 20, 2019, 01:31:06 p.m. »
Impunem respect, sau macar incercam, numai ca la mijloc sunt multe.Am pus patania mea cu un "ca...at" de vulcanizator in topicul masinii mele. Deci eu in acel atelier nu mai sunt primit, nici sa vreau sa merg.Intr-un service destul de mare nu am mai fost primit, pentru ca tot asa , mi-am cerut drepturile, civilizat, nu cu urlete etc, etc.. Bine, in irma urarilor mele de bine, service-ul a dat faliment.  :)) Cam atat pe aici, stiu ca se pot face reclamatii, protectia consumatorului, etc, e de umblat.
De semnat nu semnezi prea multe, duci masina, ei vor face devizul(aici trebuie sa discuti cu ei, si de plastic, si de senzori, si de carlig, de insonorizare, antifonare, etc). devizul se da asiguratorului, acesta isi da acceptul si masina intra in reparatie. La final vei semna devizul , ceri copii dupa deviz, vei avea garantie la lucrare.
Nemultumiri vor fi, nici un service, cat ar fi el de ok, nu face precum fabrica,.....dar se poate apropia.Si cu reprezentanta e mai bine, macar ai cu cine te certa in caz de nemultumire.

Offline marius_f

• Gold member
  • Doar Inscris
« Răspuns #6 : Ianuarie 20, 2019, 12:02:32 p.m. »
Salut Bogdane
Tie chiar iti multumesc, sincer, fara sa fiu ironic, pt faptul ca tu mi-ai dat macar niste raspunsuri mai concrete, niste sugestii, idei ... asa cum ai mai facut-o si in alte dati
Multumesc

Acum am sa raspund si un pic mai detaliat, desi nu stiu exact in ce ordine, ca sa nu creez dezordine
1. Subiectul ''cu si despre parerea lui Corin'', eu il vreau inchis si chiar nu am de ce sa il dezbat pt ca subiectul meu se va transforma intr-o discutie tip ''chat'', iar eu imi doream cu totul altceva -> vezi pct 5
2. Referitor la faptul ca am lungit discutia cu omul respectiv
Incearca, te rog, sa iti imaginezi acea discutie si sunt convins ca iti vei da seama ca nu a durat mai mult de 5 minute toata discutia, derulata afara, la spatele (bubele) masinii
Din partea mea, eu nu am facut nimic altceva decat sa adresez si eu, ca orice om normal, cateva intrebari (4 sau 5 la numar) -> Faptul ca el mi-a dat raspunsuri evazive si care au lasat loc de interpretari ... nu este problema mea -> Eu am pus intrebari scurte, clare, concrete si la obiect ... asa ca ma asteptam sa primesc niste raspunsuri asisderea ... lucru care nu s-a intamplat si de aici s-a si tergiversat si denaturat discutia
Dar, repet, totul nu a durat mai mult de 5 minute, ceea ce nu mi se pare deloc exagerat, ba poate este chiar prea putin dpdv al timpului alocat unui posibil client, client care le aduce o lucrare destul de serioasa si banoasa, client care, mai mult decat atat, le spune, subtil, ca va fi de acord cu orice alte piese si subansamble gasite ''defect'', in plus
Din poze nu se prea observa foarte clar natura pagubelor, care este mult mai evidenta in realitate -> Daca o sa am timp, o sa mai fac si o sa mai adaug si alte poze
3. Nu am acuzat nimic si pe nimeni -> Am recitit si chiar nu vad unde am acuzat
4. Nu inteleg si chiar nu ma asteptam sa mai aud ca exista astfel de mentalitati (nu la tine fac referire)
Sa inteleg ca in continuare trebuie sa fim guvernati dupa vechiul concept ''taci din gura si joc de glezne!!!''
Ete ca eu nu o sa fac acest lucru, pt ca nu l-am mai facut de vreo cativa zeci de ani ... asta este
Sa inteleg ca nu am dreptul sa pun nici macar cateva intrebari despre un bun al meu, bun in care eu bag banii munciti de mine (cu greu, cu truda si cu chin ... ma rog asta nu conteaza, fiecare si-i obtine cum vrea si cum poate ... dar eu asa ii obtin, cu truda si responsabilitate uriasa)
Este bunul / proprietatea mea, pana la urma si banii care vor fi investiti sunt tot ai mei, pt ca nu eu sunt vinovatul, asa ca nu consider absolut deloc exagerat faptul ca am pus niste intrebari
La randul lui, omul de la reprezentanta este platit pt a interactiona cu posibilii clienti, in felul asta poate concretiza ceva pt ei ca reprezentanta, prin dialog ... este doar umila mea parere
(daca nu este multumit sau are asteptari mai mari, atat banesti cat si ierarhice, in ceea ce priveste meseria pe care o are si pe care ar trebui sa o desfasoare, oricand poate renunta si pleca, spre mai binele pe care el sau oricare altul il considera benefic pt prppria-i persoana)
Cum ar fi trebuit sa procedez ? :''Buna ziua -> Buna ziua ... Ete dom'le, io am masina stricata si defecta, ete cheile, ete si actele ... cand vin sa o iau ? ... am inteles ... buna ziua domnu') ... bineinteles ca trebuia sa ies pe usa mergand cu spatele si cu reverentele de rigoare, eventual si saru'mana, nu ?
5. pct 5 si cel mai important pt mine ... astept in continuare sfaturi si raspunsuri in ceea ce priveste actele care imi vor fi inmanate spre semnare, clauzele si chichitele lor, ce alte acte ar trebui sa le mai cer in plus ...

Referitor la gluma, ai dreptate, este si va fi in continuare ... si trist si adevarat ... pt ca asa sunt si vor fi formate si actualele si noile generatii ... si de medici dar si de alte categorii si paturi profesionale
Nu natura meseriei derulate il creioneaza pe om, pt ca avem nevoie chiar si de cizmari chiar si de maturatori ... nu ne-am descurca unii fara altii
Fiecare om si rolul pe care il are in societate, este sau va fi, la un moment dat, important pt un alt om
Atata timp cat noi ca indivizi, ne comportam umil si ''cu caciula in mana'', tot atata timp se vor ridica si preamari altii, care ne vor ostraciza

O spun, pt ca am trait pe pielea mea aceasta preamarire si grandoare, a meseriei mele de medic ... prin 2011, la debutul carierei mele de medic ... cand eram format in stilul acesta de ''old school tipic romanesc''
Imi aduc aminte ca prin primavara lui 2012, la nici bine un an de ''formatiune'' in artele comportamentale de vraci, déjä devenisem expert, nimic nu imi mai statea in cale
Si imi aduc aminte ca a venit o mamica, cu al ei copil, pt a-l consulta, pt o banala raceala
Apoi mi-a pus pe birou, subtil si facand si o mica reverenta, o ciocolata
Am refuzat in repetate randuri (2-3 ori), apoi am zis multumesc, vazand ca tot insista
Apoi ea si copilul au plecat, intrand urmatorul pacient
Un copilas de clasa a 2a sau a 3a, singurel, de etnie rroma ... si cu mucii in barba
Dupa ce l-am examinat si i-am dat si pastile din cabinet, pt ca nu avea bani ... i-am dat si ciocolata care era in continuare pe coltul biroului
Apoi a plecat, zambind

Apoi la cateva zile, 7-8 zile, s-a intors ''mamica cu ciocolata'', fara copil de aceasta data, pt ca era sanatos si bine mersi dpdv al racelii
Se intorsese pt a-i da o adeverinta pt copilul ei, pt a putea participa la un concurs de sport, adeverinta din care sa reiese ca al ei copil este ''clinic sanatos si apt dpdv fizic'' pt a-l putea inscrie
Am refuzat, am refuzat pt ca acest copil avea si un handicap motor, handicap care dpdv teoretic, dar medical, ii putea pune in pericol viata, in functie de efortul la care se putea expune
Asa ca am refuzat, categoric !Ghiciti ce ? -> Mi-a strigat si mi-a reprosat ca mi-a dat ciocolata ! Si a facut-o cu voce foarte tare, astfel incat sa se auda prin usa cabinetului pana in sala de asteptare
Stiti ce am facut la o luna dupa acest ''eveniment'' ?
Am plecat in Franta si profesez doar acolo, din 2012 pana in zilele noastre, desigur in functie de contractele oferite
Si acolo am dat peste o alta lume, peste o lume care este egala, indiferent de natura meseriei lor
Si toti stau ''cu caiula pe cap'' , asa cum ar trebui sa fie normal si te trateaza de la egal la egal ... dar si ei iti impun ca si tu sa faci acelasi lucru
Daca voi nu impuneti respect pt voi insiva, nu responsabilizati si nu trageti la raspundere actele altora, facute sau nu in beneficiul sau detrimentul vostru ... asta este ... astia cu grandoare si preamarire vor exista in continuare ... si se si inmultesc, asta-i culmea !

Si aici, dragi colegi, ma opresc si pun ''.'' si nu mai scriu
Astept in continuare cateva sfaturi si raspunsuri la pct 5, in ceea ce priveste actele care imi vor fi inmanate spre semnare, clauzele si chichitele lor, ce alte acte ar trebui sa le mai cer in plus atunci cand las masina la ei  ...
Asiguratorul francez, in urma nenumaratelor mele apeluri telefonice si a e-mail-urilor mele monstruos de lungi, si-a dat déjà acceptul ca masina sa fie reparata in Ro, acolo unde doresc eu
« Ultima Modificare: Ianuarie 20, 2019, 12:05:09 p.m. de marius_f »

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #5 : Ianuarie 20, 2019, 10:07:48 a.m. »
Acum, ca sa fac o gluma, la mecanic trebuie sa mergi ca la medic, cu caciula in mana. Trist, dar adevarat, la ambele profesii.
Sa speram ca fara spaga.
« Ultima Modificare: Ianuarie 20, 2019, 10:51:00 a.m. de M i c u t z u »

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #4 : Ianuarie 20, 2019, 10:06:25 a.m. »
Nu, Corin are dreptate. Prea ai acuzat niste lucruri. Citeam si eu si nu imi venea a crede cat te-ai lungit cu omul.
Reprezentantele mai lucreaza prost, dar cand spun ca pun piese originale , le pun.Ce trebuie sa faci tu , e doar ceva vizite la service sa fii sigur ca piticii sunt hraniti, vei avea facturi cu codurile pieselor, nu cred ca vor fi probleme. reparatia nu e extraordinar de complicata la ce ai tu.Cere=le sa iti faca deviz cu tot ce e de pus pe masina, chiar daca lipseste plasticul, el trebuie introdus in deviz.trebuie introdus si reparatia carligului, absolut tot.Cere-le sa iti introduca si tratarea anticoroziva si antifonarea zonelor respective. Ei nu se vor apuca de reparatie pana nu isi da avizul asiguratorul.

Offline marius_f

• Gold member
  • Doar Inscris
« Răspuns #3 : Ianuarie 20, 2019, 08:45:23 a.m. »
Cél mai biné ésté sa nu iti raspund, sa nu iti dàu un raspuns mai amplu
Doar sa iti multumésc
Acceptam si 2042. chiar l-as fi intrebat in ce zi si la cé ora sa vin
Nu ma suparam din atata lucru ... sunt sérvice-uri gramada
Multumésc si iti multumésc anticipat daca nu ai mai raspunde iar, pt ca nu faci altceva decat sa poluezi topic-ul aiuréa si poate mai vor si altii sa raspunda ... mai bine ... mai rau ... dupa caz
Pardon, été ca fara sa imi dau seama, tocmai asta faceam si éu
Multumesc

Offline corin

• Moderator General
  • Locaţia: MS
  • Mesaje postate: 436
  • Per aspera ad astra
  • Auto: TOUR 1.6 BFQ AT
« Răspuns #2 : Ianuarie 20, 2019, 07:39:53 a.m. »
Eu zic sa stai la reprezentanta skoda. Individul ala chiar a avut rabdare. Daca eram eu in locul lui, in secunda doi iti puneam dosarul de dauna in brate si te invitam la o plimbare in afara service-ului pentru ca nu mai am locuri libere decat prin anul 2042.
« Ultima Modificare: Ianuarie 20, 2019, 07:46:35 a.m. de corin »
"Unde nu cad ploile, nu pot ca sa creasca flori/ Unde nu sunt oameni buni, nu exista sarbatori!" Poem - The Motans feat. Irina Rimes

Offline marius_f

• Gold member
  • Doar Inscris
Accident(dauna destul de serioasa) reparatie reprezentanta
« Răspuns #1 : Ianuarie 19, 2019, 10:27:47 p.m. »
 Salutare colegi si un an nou 2019 cat mai bun pt noi toti

In urma cu ceva timp, pe 26/12.18 am avut un accident auto, din vina celuilalt conducator, accident care s-a soldat cu pagube destul de importante material, asupra masinii mele -> foto mai jos
   Accidentul a avut loc in Franta, vina apartinand in totalitate francezului si masinii sale, un BMW X3, inmatriculat in Franta
   Pe data de 28/12/18 am fost nevoit sa ma intorc in RO, deoarece mi se terminase contractul de munca si nu am mai vrut sa semnez prelungirea lui
   Asa ca acum ma vad nevoit sa repar masina in tara, in Romania

Dupa indelungate discutii purtate cu asiguratorul francezului, Allianz FR, am reusit sa ii dau de cap dosarului de dauna, dar toate aceste lucrui le voi explica intr-o alta postare pt a nu se pierde ideea de baza a acestui subiect precum si lucrurile care ma intereseaza sa le aflu

Asadar
   Allianz FR a pasat dosarul de dauna unei alte companii, AVUS FR, care se ocupa de daune externe si care la randul ei a contactat AVUS RO pt a desemna un agent constatator al pagubelor masinii mele
   Ieri, 18/01/19 a fost facuta constatarea de catre un agent al AVUS RO Craiova si mi-a fost inmanat dosarul de dauna, mai exact o hartie A4 cu datele masinii, cu daunele constatate ochiometric si cu un nr de inregistrare al acestui dosar / hartii

De indata ce am avut aceasta hartie de inregistrare dauna, am si dat fuga la reprezentanta Skoda din Craiova, AUTEC CRAIOVA

Am ales reprezentanta deoarece sper ca masina sa fie reparata conform si cu piese de origine, asa cum a si avut
   Mai mult, cei de la Allianz FR dar si cei de la AVUS FR au insistat ca inainte de orice concretizare a dosarului de dauna, sa le comunic obligatoriu, numele si adresa service-ului unde doresc sa fac reparatia masinii mele

Asa ca
   Ajuns la reprezentanta, am fost preluat de catre un domn de acolo si l-am intrebat daca ii intereseaza un dosar de dauna si reparatia masinii mele
   Inainte de orice discutie, domnul respectiv a dorit sa faca o copie xerox a certificatului de inmatriculare a masinii mele si a hartiei de constatare dauna, lucru pe care l-a si facut
Alte hartii nu s-au facut momentan, alte hartii nu s-au semnat, nimic deocamdata
   Apoi m-a programat pt ziua de marti 22/01/19, spunandu-mi ca mai devreme de atat nu se poate ca nu au locuri libere
   In sinea mea mi-am zis ca este ok, nu am foarte mult de asteptat

Apoi am iesit afara pt a vedea si el despre ce este mai exact vorba si pt a face o constatare ''ochiometrica''
Apoi am inceput sa discutam, despre masina si reparatii

Asadar, dragi colegi, va multumesc din suflet sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi, idei, pareri ... orice idee este bienvenita
Nu am mai fost intr-o asemenea situatie, nu am mai avut niciodata accidente de anvergura asta si nu am mai avut de a face cu reparatii de asemenea anvergura, pe asigurarea altuia
1. Banuiesc ca voi semna un contract de predare masina in vederea repararii etc etc
La ce anume ar trebui sa fiu atent ? (clauze / stipulari, chichite contractuale si dpdv legislativ ...)
2. Ce anume trebuie sa contina contractul asta ?
(Data de primire ? / Data / termen de predare ?)
3. Trebuie sau nu, sa imi inmaneze si mie un deviz de constatare, provizoriu si estimativ, cu piesele care trebuie neaparat schimbate / reparate ? -> Devizul asta estimativ, nu ar trebui sa il primesc de la bun inceput, inca de cand le predau masina ?
4. Sicanari si diferite propuneri abjecte din partea lor, cu scopul de a incerca totusi sa scoata si ceva ceva de la mine din poznar ?
5. Telefoane de genul ''Alo, Domnu' stiti de ce v-am sunat ? ... Deci ce se intampla ... Deci noi ... Deci daca puteti sa veniti pana la noi sa discutam un pic ... Deci ... ''
(Sa ma astept la telefoane de genul asta ? -> Ati avut parte de asa ceva ? -> Referitor la ce anume ?)
6. La ce anume sa mai fiu atent si la ce ar mai trebui sa ma astept ?

Sunt asa de tipicar si de ''nebun'' sau cum vreti voi sa imi spuneti, fiindca in masina asta am bagat 5000 de euro in ultimii 3 ani
Este o masina care functioneaza perfect dpdv mecanic / tehnic ...
Este o masina care nu se va mai vinde niciodata, fiindca nu se mai merita, la cat am investit in ea
Este o masina pe care o folosesc frecvent in plecarile mele in strainatate, in Franta, ca medic, asa ca am vrut mereu sa functioneze perfect, sa nu am plecarile conditionate de starea masinii, sa pot accepta ce contracte imi convin, sa ma sui in ea, sa merg cu ea si cam atat ... sa opresc doar la peco si atat
Numai in luna noiembrie 2018, am bagat aprox 1000 de euro in ea (volanta 1400 de lei + niste oring-uri si capacul de la ambreiaj = 700 de lei + ulei luat din FR Motul de 5L la 65 de eur + filtre = 300 + discuri fata ATE si placute ATE = 600 + manopera aprox 900 de lei)
Partea estetica (vopseaua) mai lasa de dorit, dar daca o sa am timp in primavara, o sa o revopsesc total, desi nu stiu pe unde as putea gasi un om si un vopsitor priceput si normal la cap, in Craiova
Si am cam terminat cu ''lauda'', pt ca nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu asta este scopul

Oricum, dupa aflarea vestii, au aparut multi ''prieteni'', care mai de care cu ''propuneri'' mai ''perverse'', cum ca o pot repara mai ieftin si sa si raman cu bani de doua gogosi cu gem

NU, eu vreau doar sa fie reparata conform, asa cum trebuie !!!
Sa ma duc la reprezentanta Skoda sau nu ?

Multumesc mult de tot pt orice lucru care mi-l puteti spune si care imi poate fi de ajutor
Numai bine
« Ultima Modificare: Ianuarie 21, 2019, 10:40:47 p.m. de corin »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

* Mesaje recente

Re: please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Re: please help de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 03:20:35 p.m.]

please help de castelan
[Aprilie 20, 2026, 02:13:48 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]