Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ford Kuga Titanium 2.0 tdci 163 cp 4X4  (Citit de 38311 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3199
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
Re: Ford Kuga Titanium 2.0 tdci 163 cp 4X4
« Răspuns #34 : Mai 07, 2019, 10:49:14 a.m. »
Ce ti-am pus eu acolo e de la un vanzator. Intra pe site, alege culoare daca are pe stoc, e vreo 56 de lei sau asa ceva si platesti transport si vine acasa.
Hai, ca nu e greu. :))

Offline james kilowatt

• Expert
  • Locaţia: Europa
  • Mesaje postate: 2786
  • Auto: Mazda CX30 SkyX AT AWD
« Răspuns #33 : Mai 07, 2019, 10:31:12 a.m. »
Confirm, e valabil si la Skoda si la Citroen. Cu conditia sa il iei dupa codul de culoare potrivit. Si sa-ti bati putin capul sa slefuiesti corectura ulterior cat de cat bine, altfel se vede nu datorita culorii diferite ci a felului in care reflecta lumina.
Mazda CX-30 Rosie 2020
Skoda Superb 1.8 TSI 2010 - in Ilfov

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #32 : Mai 07, 2019, 09:30:07 a.m. »
Eu am avut si la Skoda si la Renault si iti spun ca este f bun acest stilou corector. La Renault am avut vopsea metalizata, deci exista si ptr vopsele metalizate. Dealerul nu incurajeaza aceasta tehnica probabil ca sa mergi la ei la revopsit ptr orice nimic..dar eu l-am folosit si iti spun ca este bun.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline cirsteammm

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 947
  • Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #31 : Mai 07, 2019, 09:11:53 a.m. »
Am vorbit la Neste Automotive si au spus ca ei nu comercializeaza asa ceva (vopsea retus) si nici nu incurajeaza, Colina din Popesti Leordeni imi pot procura asa ceva dar dureaza cateva zile (comanda la un furnizor al lor si costa 66 lei) dar sunt foarte departe ca si locatie de Drumul Taberei. Voi incerca si la BDT Vest si daca nu au voi comanda la Colina. Va multumesc pentru ajutor.
„Prea mulți oameni cheltuie bani pe care nu i-au câștigat pe lucruri pe care nu le vor pentru a impresiona oameni pe care nu-i plac”

Offline bogdanpiatra

• Gold member

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #29 : Mai 06, 2019, 11:18:49 a.m. »
Eu zic sa comanzi de la o reprezentanta Ford un stilou corector cu culoare originala a masinii.
Eu am asa ceva ptr Octavia si culoarea este identica cu cea originala a masinii. Are si lac in compozitie, doar dai cu ea si gata, acopera tabla expusa.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline cirsteammm

• Gold member
  • Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #28 : Mai 05, 2019, 06:28:14 p.m. »
Multumesc frumos Bogdan. Voi incerca.
„Prea mulți oameni cheltuie bani pe care nu i-au câștigat pe lucruri pe care nu le vor pentru a impresiona oameni pe care nu-i plac”

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Ultima Modificare: Mai 05, 2019, 01:38:24 a.m. de M i c u t z u »

Offline cirsteammm

• Gold member
  • Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #26 : Mai 04, 2019, 09:45:04 p.m. »
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o sugestie: am o mica zgarietura pe hayon deasupra numărului de înmatriculare in capătul unui ornament din plastic. Zgarietura este pe tabla si vopseaua este sărită si pare ca a căpătat o culoare maronie zona. Dimensiunea este de circa 1 cm. Cum pot acoperi/repara/proteja acea zona?

Offline cirsteammm

• Gold member
  • Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #25 : Mai 01, 2019, 03:01:24 p.m. »
Fordul tatălui meu a fost la vanzare in 2 etape iar tatăl meu nu s-a putut despărți de el nici la al 2 lea client interesat moment in care am închis anuntul si nu mai vreau sa am treaba cu vânzarea acelui ford, daca il va vinde vreodata.
Cand voi cumpara o altă mașină compactă hatcbach nu va fi noua, de aceea noua skoda nu intra in calcul. Tot second hand va fi. Numai logan as cumpara nou. Următoarea masina va avea un buget alocat de maxim 7.500 euro. Masina ținuta in fata blocului, frecata numai prin Bucuresti si lăsată prin toate parcarile  nu cred ca merita mai mult. A fost o furtună aseară si un vecin de lângă mine are masina cu plafonul turtit de la o creanga ruptă. A căzut la 5 metri de Kuga. Bine ca el are casco. Eu nu am si nici nu voi face. Asa ca pe ploaie dupa întâmplarea vecinului meu am dus Kuga in parcarea acoperită de la Plazza. De fabia nici nu imi păsa. Și așa trebuie sa fie o masina, sa nu iti inducă un stres suplimentar.
« Ultima Modificare: Mai 01, 2019, 03:08:52 p.m. de cirsteammm »

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #24 : Mai 01, 2019, 09:40:29 a.m. »
Parca scosesei fordul acela la vanzare, nu s-a dat?
Ai dreptate cu doua masini. Pana vine Renaultul merg cu un ford fiesta din 2007, luata de noua,  a tatalui meu, care are doar 42000 km, din care vreo 10000 facuti de mine. Masina merge bine, dar e foarte uzata moral. Si nici trecerea timpului si conducerea de catre un batranel nu a avantajat-o. :)) CAnd ii spun ca a aruncat 10000 de E, si ca mai bine folosea taxiul, imi raspunde ca faptul ca o are in garaj si poate merge la orice ora cu ea ii confera  liniste sufleteasca .
Pana la anul va putea fi vizionata si Scala, caci rapidul cred ca dispare din productie.Se poate comanda si acum, desi masina nu este in nici un showroom.

Despre Peugeot, numai de bine. Eu nu am avut informatii suficiente. Forumurile au membri putini, majoritatea cu masini mai vechi si cu ceva probleme, preturile mari (abia acum le au mai ajustat dupa inceperea programului rabla cand ofera trei prime de casare-niste neterminati, au astepat sa treaca o sapatamana din program si au dat oferta cand au vazut ca vanzarile nu sunt cele scontate, dar tichetele sunt aproape gata si ocupate de catre dealerii altor marci), mult plastic peste tot la variantele activ-care sunt mai accesibile. Dealerul din Piatra Neamt nu mi-a  putut pune la dispozitie nici o masina de test.,  probabil ca alti dealeri sunt mai ok. Eu sper ca lipsa masinilor Peugeot de pe forumuri inseamna fiabilitate.
« Ultima Modificare: Mai 01, 2019, 09:47:05 a.m. de bogdanpiatra »

Offline cirsteammm

• Gold member
  • Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #23 : Mai 01, 2019, 08:49:53 a.m. »
Sa zicem ca a fost un moft. Imi doream tare mult acest model. Însă nu il consider un model practic pentru Bucuresti acolo unde va petrece 75% din timp. Poate in aceasta perioada de 1 an ma va convinge ca ma înșel si ca trebuie păstrata  mai mult (masina). Oricum este o masina pe care soția nu o va conduce in veci, ii pare foarte mare si imi spune ca nu se va putea acomoda cu ea. Iar eu sincer încep să ascult parerile celor din jur si sa tind către o singură masina. Diferenta de bani necesară pentru întreținerea celei de a 2 a masini anual as dori sa o îndrept către ceva recreational de exemplu. Tata care a cumpărat octavia de la mine si are si acel ford 8+1 nu face pe an mai mult de 4.000 km cumulat cu cele 2 masini. O risipă de bani.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #22 : Mai 01, 2019, 01:13:20 a.m. »
Pai de ce ai mai luat masina pentru un an?
Nu e pierdere de bani?E drept ca se mai stabilizeaza pretul, dar ............

Offline cirsteammm

• Gold member
  • Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #21 : Mai 01, 2019, 12:15:39 a.m. »
In afara modului în care trebuie sa privesti ceasurile de bord (peste volan) care necesită obisnuinta si mie tot 308 imi place cel mai mult din cele enumerate. Iar pe hârtie are portbagaj mai încăpător decât golf/leon/astra/focus/I30. Cred ca din clasa compactă hatcbach numai honda civic are portbagaj mai mare decât peugeot 308.
Sunt sigur că pe motorina nu voi mai gasi niciodată un motor la fel de fiabil ca sdi-ul.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #20 : Aprilie 30, 2019, 06:54:28 p.m. »
Adevarat a Inviat !

Din cele enumerate pentru viitor, doar Peugeot ar merita.
Fiabilitate ca la 1.9 SDI nu vei mai gasi usor.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()