Salut,
Am si eu niste nelamuri in legatura cu dotarile standard pentru o Skoda Fabia2 Ambiente.
Dotarile de mai jos le-am gasit pe un site, insa sa fiu sincer eu nu prea le-am gasit pe toate la masina.
Dotări standard Skoda Fabia Ambiente- Bare de protectie vopsite in culoarea tapiteriei
- Faruri cu halogen H4, cu geam clar
- Semnalizatoare laterale de culoare inchisa
- Grila radiator cu rama cromata integral
- Oglinzi si manere exterioare usi vopsite in culoarea caroseriei
- Concept design interior Ambiente : plansa bord in culori negru/negru sau negru/argintiu tapiterie gri sau albastru style
- Pachet elemente decorative Silver (schimbator viteze,manere usi interioare, rame duze ventilatie si buton frana de mana).
- Jante otel 6Jx14 cu capace decorative roti TETHYS
Aici am o nelamurire. Jentile mele din cate stiu eu sunt in 4 prezoane, insa am vazut ca fabia2 are jenti din aliaj in 5 prezoane. Daca vreau sa-mi pun niste jenti de 15" din aliaj nu o sa pot? Nu ar fi trebuit sa am in 5 prezoane, chiar daca sunt din otel?
6J inseamna in 4 prezoane? 6J este una din marimile ref la jante, nu are leg cu prinderile !- Jante Otel 6.0Jx15 + capace decorative HERMES
- TPM - monitorizarea presiunii in pneuri
Asta sigur nu o am.- Airbag sofer si airbag pasager
- Airbag-uri laterale fata
- ABS ( sistem antiblocare roti la franare ) + MSR (sistem reglaj moment motor ) + sistem franre Dual Rate
- Centuri de siguranta fata pretensionate, cu sistem de prindere in trei puncte, ajustabile pe inaltime
- Trei centuri de siguranta spate cu sistem de prindere in trei puncte
- Tetiere fata / spate (2+2) ajustabile pe inaltime
- Frane spate cu disc
- Pregatire ISOFIX pentru ancorarea a 2 scaune de copii, pe scaunele din spate
Nu as crede ca am asa ceva. La Octavia 2 sunt doua, verifica spatarul banchetei spate dupa niste fermoare mici la intrepatrunderea cu sezutul...- Imobilizator electronic
- Reglaj electric faruri
- Lampa ceata spate
- A treia lampa stop
- Pachet legislativ ( trusa medicala, triunghi reflectorizant, extinctor)
- ESP - program electronic de stabilitate ( include ASR )
Sigur nu am asa ceva. Aici vb despre o optionala !- Pregatire radio cu 4 difuzoare si antena de acoperis demontabila
- Volan cu 4 spite, reglabil vertical si axial
- Servodirectie electrohidraulica
- Suport tichet de parcare
- Semnal acustic de avertizare faruri aprinse
- Priza 12V, suport pentru pahare si compartiment de depozitare in consola centrala
Priza 12V se refera unde se baga bricheta? Sau ar trebui sa fie ceva prin portbagaj? Da, unde e bricheta- Turometru cu ceas digital
Analogic toata ziua.- Spatiu de depozitare in portierele fata cu suport sticla de 1,5l
- Spatiu de depozitare in partea stanga sub volan
- Capac compartiment portbagaj ajustabil pe 2 trepte de inaltime
Aici cred ca trebuie sa ma uit mai atent.- Stergator luneta cu duza stropitoare
- Capac rezervor cu incuietoare
- Luneta incalzita
- Capac motor
- Roata rezerva normala - otel
- Set unelte ( cric, surubelnita, cheie jante)
- Inele amarare in compartiment portbagaj
- Torpedou inchis, in partea inferioara a plansei de bord
- Torpedou inchis, in partea superioara a plansei de bord
- Computer bord (ora, temperatura exterioara, consum mediu si de moment, distanta si timpul parcuse, autonomie, viteza medie)
- Buzunare in spatarele scaunelor fata
- Iluminare habitaclu cu contacte pe toate usile
- Iluminare habitaclu cu contacte la usile fata
- Reglaj vertical scaun sofer
- Bancheta spate cu spatar rabatabil fractionat 1/3:2/3
- Pachet Overhead ( 4 manere plafon pliabile, cele din spate prevazute cu agatatoare haine, doua lampi de citit fata,oglinda parasolar pasager )
- Parasolar sofer cu buzunar si oglinda
- Recircularea aerului, filtru polen
- Temporizare viteza actionare stergatoare parbriz
- Oglinzi exterioare cu reglaj manual din interior
- Temporizare iliuminare habitaclu
- Geamuri atermice
Ce functie ar trebui sa aiba aceste geamuri? La mine cand este cald este si mai cald in masina, cand este frig la fel de frig
Atermic inseamna ca mai opresc din razele solare...si deci protejeaza intr-un fel habitaclul de incalzirea excesiva.- Geamuri electrice fata si inchidere centralizata
- Aparat Radio-CD si MP3-player 2DIN Dance, mufa input audio
Astept comentarii daca aveti.
Multumesc.