Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: ,,militia" rutiera  (Citit de 24933 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
Raspuns: ,,militia" rutiera
« Răspuns #5 : Iunie 29, 2008, 12:53:05 a.m. »
Eu nu inteleg o chestie si anume,de ce trebuie sa puna radar pe DN1 intre Ploiesti si Bucuresti cand sunt 4  camere cu radar! Asta e dovada ca se cheluiesc banii de pomana.In loc sa i opreasca pe aia care circula pe DN cu rabe,tir uri,etc si care provoaca grave accidente ca cel de la Tancabesti cu pasarela,ei stau si pun radarul.  :047:

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #4 : Iunie 29, 2008, 12:27:43 a.m. »
In loc sa FACA ceva, sa stea in locurile unde se produc accidente mai des, o ,,freaca la radar"!
Sunt curios cine stie de ce nu opresc si maisnile mari????
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline Andrei

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 299
« Răspuns #3 : Iunie 29, 2008, 12:25:11 a.m. »
Alti militieni si azi la iesirea din Cluj spre Feleac. Stateau cu radarul fix acolo unde era o restrictie de 30. Cand am trecut pe langa ei le-am batut obrazul, dar nu cred ca au fost prea tare afectati.
Octavia II 2.0TDI - BKD (2007)

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #2 : Iunie 29, 2008, 12:17:18 a.m. »
Din pacate nu ai nici o sansa sa rezolvi ceva.Asta e Romanica noastra de kko.Asta vara cand erau 40 de grade afara am gasit o masina in fata garajului si am sunat la politie.De abia dupa 2 ore au venit,asta dupa ce l mai orpise pe unu sa i dea amenda in fata blocului la mine iar eu stateam in soare sa i astept.Bine ca ai avut prezenta de spirit si ai evitat pt ca in ziua de azi sunt mult dobitoci la volan si trebuie avuta mare atentie ca nu stii de unde apar.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
,,militia" rutiera
« Răspuns #1 : Iunie 29, 2008, 12:09:56 a.m. »
Azi in jurul orei 20, intr-o curba deosebit de periculoasa pe Topa Mica (CJ-Zalau), o cisterna albastra mi-a taiat fata venind din contrasens, a trecut la 20 de cm de botul masinii... sotia, copilul de 2 ani au inghetat. ii doresc ticalosului sa treaca de 10 ori pe zi prin ce am trecut noi... doar prezenta de spirit, experienta si cel care de acolo de sus ne iubeste ne-au salvat... am tras tare dreapta. nu am patit nimic.
Am sunat la 112 sa reclam, tocmai trecusem de un echipaj de la rutiera, i-am rugat sa faca ceva, eram destul de afectat. Am asteptat sa ma sune sa imi zica sa ma intorce, sa dau vreo declaratie, sa semnez ca martor, sa imi zica macar ca o sa il opreasca, sa imi zica sa ma linistesc...NIMIC.
Or fi ras si or fi inchis telefonul in scarba.

Cum ma pot interesa ce s-a intamplat cu sesizarea mea? Are politia vreo obligatie sa faca ceva si sa ma anunte?

DE CE politistii nu opresc niciodata TIR-urile care merg cu 80kmh in localitate, sau care nu tin cont de reguli? Ca sa ne puna viata in pericol, m-am luminat.
CUM poti sa ai incredere in politia rutiera? Amendeaza amarastenii care merg cu 62kmh in localitate, in timp ce pe langa ei circula masini mari cu viteze ilegale?
Constat ca politia rutiera nu face nimic, si asta in conditiile in care in jud. Salaj au fost inregistrate victime (kaput) din accidente rutiere in primele 4 luni din 2008, cat in intregul 2007, in conditiile in care intr-o saptamana am vazut 4 masini busite rau de tot pe acel traseu... NU FAC NIMIC decat sa amendeze la radar!

Sper din tot sufletul sa citeasca randurile mele (le voi posta pe mai multe forumuri) si politisti dar si ziaristi care sa inceapa o ancheta!
Se pare ca din cauza politiei, care nu sta unde trebuie, care nu opreste masinile mari care circula cu sau fara autorizatie pe drumuri nationale (ca sa nu mai zic de carute si alte atelaje, animale nesupravegheate) SUNTEM intr-un permanent pericol!
Rolul lor e sa previna, insa ei doar pun radarele pe noi!

Cred ca urmatorul pas e sa trimit scrisori la sectiile de politie din tara, si sa lipesc autocolante pe masina: Nu am incredere in politia rutiera!
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()