Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Lumini Pozitie fata nefunctionale  (Citit de 6156 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline edv_ro

• Doar inscris
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 2
  • Auto: Octavia 3 Combi 1.4TSI 150CP
Re: Lumini Pozitie fata nefunctionale
« Răspuns #4 : Septembrie 18, 2021, 02:46:30 p.m. »

@bogdanpiatra:
da, pentru masinile cu S&S, exista o functie de management a acumulatorului, iar unul nou trebuie inregistrat in calculatorul masinii.
Cel putin pe factura, operatiunea este mentionata, dar probabil e facuta prost. Voi incerca sa ma duc direct la reprezentanta.

@al bundy: 
farurile au banda LED scurta, pozitionata vertical in laterale. Pentru luminile de pozitie si luminile faza scurta exista un singur bec, tip H7, intensitatea luminoasa fiind controlata de calculatorul masinii.           

Offline al bundy

• Expert
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 984
  • Auto: O2 FL 2.0 TDI 140 AG
« Răspuns #3 : Septembrie 17, 2021, 01:36:50 p.m. »
Cum sa schimbi becuri H7 faza scurta atunci cand tu ai eroare pe pozitii?
CE faruri ai. cu banda led ?
Interfata de diagnoza ORIGINALA, intotdeauna ultima versiune , upgrade-uri (tempomat, diferiti senzori) si reparatii instalatii electrice.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3203
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
« Răspuns #2 : Septembrie 17, 2021, 09:56:03 a.m. »
Masinile astea cu start stop necesita parca o "calibrare" a noii baterii.
Ceva de genul sa ii spui cat si cum sa incarce. Au facut acesta operatiune?

Vezi ca octavia pana in 2013  mai avea si niste sigurante la compartimentul motor. Asta are? Verifica si acolo daca e cazul
Dar daca spui ca e un singur bec pentru pozitii si faza scurta, si calculatorul dicteaza intensitatea, s ar putea sa fie din managementul bateriei, tocmai ce am scris eu mai inainte

Offline edv_ro

• Doar inscris
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 2
  • Auto: Octavia 3 Combi 1.4TSI 150CP
Lumini Pozitie fata nefunctionale
« Răspuns #1 : Septembrie 17, 2021, 12:33:21 a.m. »

Salut! Detin o Octavia 3 2017 si de cateva zile am observat ca luminile de pozitie fata, atat stanga cat si dreapta, nu mai functioneaza. Nu exita niciun mesaj de eroare (pentru becuri arse sau altceva), doar simbolul de control din bord (cel verde) nu se mai aprinde. Sigurantele de sub bord par OK. Am schimbat si becurile (H7). Stiu ca exista un singur bec pentru pozitie si faza scurta, calculatorul dictand intensitatea. Toate celelalte lumini functioneaza, pozitiile spate, faza scurta, faza lunga, frana, inclusiv luminile de bord sau cele din usi. Recent am schimbat acumulatorul, dupa 4,5 ani intr.un service multimarca. Nu stiu daca are legatura cu problema descrisa.
O parere despre posibila cauza?
Multumesc.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()