Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Masina din Germania de la persoana fizica  (Citit de 5890 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline relu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Rm Valcea
  • Mesaje postate: 483
Raspuns: Masina din Germania de la persoana fizica
« Răspuns #4 : Iulie 04, 2008, 12:33:16 a.m. »
Acolo se rezolva totul. Numerele se stanteaza intr-o cladire apropiata. Acum nu stiu daca in toate orasele se fac actele la primarie sau au alta locatie, dar vanzatorul trebuie sa stie. Plus ca si el este interesat sa-si radieze masina. Dar nu cred ca este necesar ca el sa vina cu tine cand faci tu actele si numerele.
La ultima masina , vanzatorul, o firma mare, mi-a dat harta cum sa ajung la locul unde se fac actele si numerele. Am ajuns acolo dupa ce am intrebat 2 persoane pe strada. Dupa 1 ora eram deja in drum spre tara.
Skoda Octavia 2,  Trend, 2007, 1.4MPI, BUD
rosu corrida

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #3 : Iulie 03, 2008, 10:07:54 p.m. »
Mersi.
Cu limba nu e asa o problema, nu stiu insa care sunt procedurile.
La PRIMARIE? Acolo iti stanteaza ei numerele temporare? Si asigurarea?
bicicleta

Offline relu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Rm Valcea
  • Mesaje postate: 483
« Răspuns #2 : Iulie 03, 2008, 09:34:22 p.m. »
Eu am luat masina de la pers fizica in germania, dar m-a ajutat o cunostinta care stia limba lui  Goethe.
Oricum te descurci si cu engleza , sunt multi tineri care stiu engleza. Trebuie doar mers la primarie cu masina si acolo se rezolva toate actele si numerele in maxim 2 ore. Se sta la rand cu bon de ordine , dai banii si primesti actele si numerele.
Skoda Octavia 2,  Trend, 2007, 1.4MPI, BUD
rosu corrida

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
Masina din Germania de la persoana fizica
« Răspuns #1 : Iulie 03, 2008, 09:07:14 p.m. »
Salutari,

Stiti cumva ce trebuie facut daca iei din Germania (ma rog, strainatate) o masina, de la o persoana FIZICA?
Daca o iei de la dealer, se ocupa el de toate.
Am gasit insa niste oferte interesante la persoane fizice dar nu stiu daca merita sa ma leg la cap.
bicicleta

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()