Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: fluiera a 5-a  (Citit de 9107 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
Raspuns: fluiera a 5-a
« Răspuns #4 : Iulie 11, 2008, 07:15:07 a.m. »
1.imi fluiera viteza a 5-a...ceva sugestii?Am o felicia 1.6l
     2.cine stie daca cutia de viteze e capsata sau are un surub de completat uleiul in cutia de viteze...astept ajutor A.S.A.P.  :056:

Modificat de Crina: te rog nu scrie bolduit
In general fluier in viteza a V-a datorita unui reglaj incorect a grupului conic ( intre dantura pinionului si a coroanei ) . Trebuie constatare a unui tip care se pricepe la CV . Orice CV are buson de golire si buson de umplere care da si nivelul max. de ulei de transmisie . Sunt unele CV ( nu stiu la Skoda ta cum e ) care au mai multe suruburi pe lateral , deci atentie sa desfaci surubul ( busonul ) de umplere .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #3 : Iulie 10, 2008, 08:59:06 p.m. »
Motorul de 1.6 si 75CP este si pe Octavia Classic pana in 2004 parca, cine are Felicia sau Octavia 1 cu aceasta motorizare se poate uita in manual sau sub masina si-ti poate confirma.
Totusi, daca vrei sa schimbi uleiul la CV, te asigur ca o poti face la un service autorizat. Ai exclus varianta asta din start? Am zis sa-l schimbi si NU sa-l completezi pt ca recomand schimbarea lui la 5 ani sau 100.000km, din considerente de siguranta.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline turcu

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #2 : Iulie 08, 2008, 05:51:08 p.m. »
la fabia stiu sigur ca are surub de umplere si de golire caci am schimbat eu uleiul din cutie caci trebuie schimbat la un anumit numar de km nu stiu precis la cat

Offline gobebe

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 1
fluiera a 5-a
« Răspuns #1 : Iulie 08, 2008, 05:22:41 p.m. »
1.imi fluiera viteza a 5-a...ceva sugestii?Am o felicia 1.6l
     2.cine stie daca cutia de viteze e capsata sau are un surub de completat uleiul in cutia de viteze...astept ajutor A.S.A.P.  :056:

Modificat de Crina: te rog nu scrie bolduit
« Ultima Modificare: Iulie 08, 2008, 06:26:15 p.m. de Crina »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()