Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Drive test Honda CR-V, 2.0i-MMD (184 cp) eHEV, 4wd  (Citit de 65623 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
Re: Drive test Honda CR-V, 2.0i-MMD (184 cp) eHEV, 4wd
« Răspuns #3 : Iunie 05, 2025, 02:08:37 p.m. »
Spatiul imens la interior, garda la sol ridicata, plus tractiunea 4x4. In Civic XI zici ca stai cu fundul pe asfalt, asa de joasa este masina, una din putinele masini mai joase decat a mea. In CRV parca esti in autobuz. Nici fiabilitatea nu este de neglijat, masina a aparut de 2 ani pe piata si nu am auzit de probleme majore la ea.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline james kilowatt

• Expert
  • Locaţia: Europa
  • Mesaje postate: 2786
  • Auto: Mazda CX30 SkyX AT AWD
Re: Drive test Honda CR-V, 2.0i-MMD (184 cp) eHEV, 4wd
« Răspuns #2 : Iunie 05, 2025, 01:43:37 p.m. »
Motorizarea e aceeași ca la Civic.

Ce avantaje ar avea față de Civic? Cu excepția faptului că-i suv?
Mazda CX-30 Rosie 2020
Skoda Superb 1.8 TSI 2010 - in Ilfov

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
Drive test Honda CR-V, 2.0i-MMD (184 cp) eHEV, 4wd
« Răspuns #1 : Iunie 05, 2025, 01:29:44 p.m. »
Prin amabilitatea celor de la Honda Nord am efectuat un test-drive cu actuala Hona CR-V cu motorul full hybrid de 184 CP, 4x4 si cutie automata eCVT. Motorul este format dintr-un motor aspirat de 2l si 148 CP, si unul electric de 184 CP si 335 NM. Rolul motorului aspirat este sa il incarce pe cel electric in mers, deci puterea sistemului ramane la fel ca cea a motorului electric, de 184 CP. Masina este un SUV impunator, de 4.7metri lungime si 1.866 m latime, adica iti gasesti loc cu greu pe locurile de parcare stramte. Portbagajul este pe masura, de 587litri, si spatiul interior per ansamblu este mai mult decat multumitor. Odata plecat la drum, am ramas mirat cat de usor se conduce acest SUV: volanul este moale si destul de precis, se roteste usor, pedalele se apasa usor, o placere sa il conduci, mult mai usor de condus decat Civic-ul meu. Cuplul instant al motorului electric il face sa plece lejer de pe loc, masina se duce destul de repede (are acceleratie 0-100km/h de 9.4 secunde). Per ansamblu foarte usor de condus pentru un mastodont de 2.35 tone. Materialele la interior sunt destul de calitative, dar inca nu sunt de nivel premium (mi-au placut mai mult la fostul Audi Q5). Pe autostrada masina e stabila fara a impresiona prin dinamica, dar nu cred ca si-ar lua cineva Honda CRV pentru ,,senzatii tari" la condus pe autostrada. Nu mi-a placut sistemul de clima, care raceste dar nu face fata. Practic este acelasi sistem de AC care este si pe Civic si de care nu sunt prea multumit ptr ca nu raceste suficient. Acum m-am linistit, sistemul de clima este la fel de prost pe CR-V, pe fostul Civic si pe noul Civic, nu ca ar avea al meu vreo problema :042:. Per ansamblu masina mi-a placut, fara a ma impresiona prin ceva anume. Adica le face pe toate, dar nu exceleaza in nimic. Este si silentioasa, si destul de confortabila, si cu motor destul de vivace, cu 4x4, usor de condus, spatiul interior foarte mare. In afara de spatiul interior nu iese cu nimic in evidenta, mai mult mi-a placut fostul Audi Q5 cu motorul 2.0 TSI 204 CP (fac comparatia cu Audi ptr ca erau comparabile la pret). Deci o masina de soferi cu copii multi si bagaje multe, te duce unde vrei tu sigur, fara efort  si destul de confortabil, dar fara a zice ca este ,,wow".
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()