Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: "Blue Torch" - Fabia Combi Confort 1.9SDI  (Citit de 152230 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nicu

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 520
Re: "Blue Torch" - Fabia Combi Confort 1.9SDI
« Răspuns #64 : Septembrie 02, 2008, 11:30:41 p.m. »
eu stiu motorul respectiv foarte bine doar l-am avut si eu la Fabia dar eu zic ca in momentul in care ai acel 1,8 T in curte SDI-ul este o placere, dar in momentul in care il ai doar pe SDI lucrurile se schimba un pic.....
BMW 530xD 240CP
Vectra C GTS 150CP

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #63 : August 28, 2008, 01:11:25 p.m. »
Poate pe multi ii va surprinde ce voi scrie aici...dar pt ei si nu numai, as vrea sa existe o parere sincera despre SDI...deja consumul l-ati putut admira pe topicul dedicat...de aceea aici voi posta numai impresiile legate de modul in care se conduce si feed-back-ul pt sofer...

Dupa acest drum Buc - TM si retur (si chiar pana la granita, in total 1400km), mergand atat pe A1 cat si pe DN-uri sau E-uri unde nu ai cum sa nu faci depasiri, etc, avand parte si de zeci de km de serpentine in Semenic si Parang, pot spune ca am cunoscut aceasta masina si aceasta motorizare mult mai bine. Toate impresiile mele sunt in conditiile in care am mers singur si cu bagaj usor... maxim 50kg peste greutatea la gol a masinii.

Asadar...motorul este de o harnicie providentiala !!! Am fost surprins placut de modul in care raspunde cand este tinut in ture pe serpentine...unde am tras de el la greu...si unde masini mai pretentioase nu au tinut pasul cu mine...desigur, luam in calcul factorul variabil uman, si totusi...
Fara a merge la limita dar sportiv si intepat (doar ma stiti cum ma trezesc pe serpentine  :))), am reusit sa descopar ca sta bine pe viraje pt 80% din soferii obisnuiti... este deci un motor docil si f harnic care mi-a castigat respectul si increderea totala !!!

Este ceva incredibil aici: poti merge "tare" si totusi cu un consum ridicol de mic... nu mi-o luati in nume de rau, dar credeti-ma ca venind de pe bondarul meu saltaret, am ramas mut de uimire cat de usor si de bine se poate conduce un SDI poate prea putin cunoscut...sincer, il recomand tuturor celor care doresc UN LUCRU NU PERFECT, DAR PERFECT pt oricine nu tinteste mai sus ca mine la volan...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #62 : August 23, 2008, 04:46:35 p.m. »
Astazi am vizitat AutoStil RMT.

Ce-am rezolvat:
- montat claxoane noi ton inalt/jos (2 x 35 RON) + manopera 20 RON
http://www.autostilrmt.ro/piese-auto/piesa-595_CLAXON%20TON%20INALT.html
http://www.autostilrmt.ro/piese-auto/piesa-594_CLAXON%20TON%20JOS.html
- verificat valori bloc clima cu VAG-ul...si inca o data am primit confirmare ca TOTI cei 3 senzori sunt in parametri normali >> concluzia este ca tb sa merg la spalatorie sa dau cu jetul sub presiune pe radiatorul frontal, probabil murdar fiind nu mai raceste cum trebuie...si uite asa, presiunea fiind mare in instalatie, se taie compresorul AC.

Nu am fost primul client, florin a spart gheata, va posta curand pe topic factura si impresiile !

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #61 : August 16, 2008, 09:44:07 a.m. »
Pana vor vinde ai mei actuala masina, da, o voi mai folosi si eu...sunt multumit de cum se comporta.
Exista o mica problema legata (cred, desi pe VAG nu mi-a dat) de senzorul de AC din bord...cand functioneaza AC, cand nu...dar este ceva ce poate fi rezolvat la nevoie...masina este mult sub ceea ce conduc eu in mod normal (stabilitate, dinamica, etc) dar franele sunt bune (am testat o franare mai puternica pe sosea uda si a intrat ABS eu oprindu-ma de la 50km/h in 10 m !). Despre consum nu mai vorbesc...si sa stiti ca si pe serpentine o strunesc cu folos.

Offline sarbocul

• Gold member
  • Mesaje postate: 613
« Răspuns #60 : August 16, 2008, 09:07:51 a.m. »
Dorule , imi e teama ca masina asta e mai mult a ta si mai putin a parintilor tai ; vad ca te ocupi de ea , ceva de speriat .
Skoda Fabia 1 , Elite
Skoda O 2 face-lift , 1,9 TDI

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #59 : August 16, 2008, 08:50:08 a.m. »
stai linistit ca nu le face mare reclama.abia se vede ce scrie pe suport
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline pmhoria

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara (Timis)
  • Mesaje postate: 232
« Răspuns #58 : August 16, 2008, 08:43:07 a.m. »
suportul de numar va fipe viitor cu Brady si nu cu Avia.... nu?  :D  8-}
G5 1.6 MPI 102 Bhp
Ex.Skoda Fabia Charme 1.2 HTP 64 Caluti

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
« Răspuns #57 : August 16, 2008, 12:51:00 a.m. »
DA! Normal!
Oricum, tare, domnule!
asta da exemplu!
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #56 : August 16, 2008, 12:49:01 a.m. »
Stiu ca glumesti... SKC = SKoda Club !!

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
« Răspuns #55 : August 16, 2008, 12:47:50 a.m. »
pai de la ce vin initialele ?
 :-B  :-$
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #54 : August 16, 2008, 12:40:11 a.m. »
Saptamana viitoare se vor monta in sfarsit pe masina tempomatul si proiectoarele ceata.
Intre timp, masina a fost inmatriculata de ai mei...si profit de aceasta ocazie pt a va impartasi IDEEA MEA CU PRIVIRE LA COMBINATIA NR INMATRICULARE...PT CEI CARE ISI DORESC ACEST LUCRU, EVIDENT (combinatia de litere, nu cifrele):

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #53 : Iulie 23, 2008, 03:12:04 p.m. »
Boxele sunt deja montate, sunetul este rotund acum, chair daca din pricina incintelor spate (deloc proiectate pt o auditie buna ca locatie), bass-ul noilor boxe nu este deloc pregnanant...dupa cateva setari din Pioneer, am rezolvat convenabil. Nu sunt dezamagit deloc de alegere. Tot montajul a durat 45min, nu e nevoie de dat panourile de usi jos.

Am reglat si butoanele de sensibilitate ale alarmei (Eaglemaster CL5100T) si am trecut in revista si functiile acesteia din cele 4 butoane ale telecomenzii. Asa am aflat ca are si modul de ridicare automata a geamurilor electrice, la armare. Desi nu am si manualul alarmei, pare sa fie acest model: http://www.supraveghere-securitate.ro/image.php?object_type=detailed&image_id=1516&window=popup

Am facut search si am gasit aici detalii f bune aici:
http://www.nettrading.ro/CLAUTOMETAL/alarma-auto-cl5100.htm

Tot astazi s-a incheiat si contractul de CASCO, incheiat la aceeasi firma unde este asigurata si masina mea de 3 ani, broker Allianz. Valoarea anuala este de 1360RON, platibili in 4 rate, fransiza 0%, s-au inclus boxele spate si R-CD, respectiv noile anvelope fata, urmeaza proiectoarele dupa montaj.
« Ultima Modificare: Iulie 23, 2008, 03:25:24 p.m. de Master 4X4 »

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #52 : Iulie 22, 2008, 10:30:32 p.m. »
Am scapat si de data asta, Alex  #:-S  :))

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #51 : Iulie 22, 2008, 09:32:18 p.m. »
Mdaaa ... ia sa vedem cum stati cu i-urile ... hmmm, corect ....  bine de data asta
bicicleta

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #50 : Iulie 22, 2008, 09:02:12 p.m. »
Gelu, incredibil, ai fost pe faza si l-ai prins pe Alex in off-side...asta da ocazie rara !  =))

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()