Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: "Blue Torch" - Fabia Combi Confort 1.9SDI  (Citit de 152228 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
Re: "Blue Torch" - Fabia Combi Confort 1.9SDI
« Răspuns #49 : Iulie 22, 2008, 08:59:52 p.m. »
Alex, 10km sunt cam multi, se justifica tempomatul, avand in vedere ca esti pieton. :))
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #48 : Iulie 22, 2008, 08:48:35 p.m. »
Tempomatul il poti folosi cand vrei, depinde cum te obisnuiesti cu el. Eu il folosesc la orice drum, chiar si de 10 km.
bicicleta

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #47 : Iulie 22, 2008, 08:36:01 p.m. »
dupa cum pregatesti masinuta asta dorule bag de seama ca nu numai parintii tai vor circula cu ea.prea esti atent tu la atatea detalii ;)

Sa stii ca m-ai ghicit! Intr-adevar, voi folosi si eu masina si da, tempomatul va fi folosit la drumurile lungi...dar asta e rezolvat, din cauza unora din Club Skoda, si avem la intalniri de ni se uraste :))
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline dan79

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #46 : Iulie 22, 2008, 06:49:02 p.m. »
Tempomatul este o dotare de "comfort" pt orice masina , dar de care beneficiezi intr-adevar doar la drumuri mai lungi. In oras nu este cazul  din varii motive: semafoare, trafic etc.
Fabia 2 Elegance 1.4 MPI   B-88-KJF
You're pro or you're a noob.That's life.

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #45 : Iulie 22, 2008, 06:36:04 p.m. »
dupa cum pregatesti masinuta asta dorule bag de seama ca nu numai parintii tai vor circula cu ea.prea esti atent tu la atatea detalii ;)
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline bebeko

• Gold member
  • Locaţia: Bistrita/Cluj
  • Mesaje postate: 1633
  • Auto: Fabia one
« Răspuns #44 : Iulie 22, 2008, 06:27:38 p.m. »
Foarte bine ca ai in plan si achizitionarea unor jante de Al. Cele de tabla o sa fie foarte utile iarna  :082:

Ca si o curioazitate: asa de util este tempomatul ? Eu stiam ca este util doar pe autostrada, dar se poate folosi si in oras sau pe distante scurte ?
Skoda Fabia Elite by TCM Turbo
Peugeot 207 SportPack by Dimsport

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #43 : Iulie 22, 2008, 04:41:48 p.m. »
Am achizitionat deja si tempomatul (247RON) si cele 2 boxe ovale ce se vor monta in spate, in locul special destinat lor de fabrica. Va intrebati ce boxe? Ei bine, am ales marca VDO, model HSP 4621, arata astfel:
http://www.shopmania.ro/magazin~online-echipament-audio-video~produs-boxe-auto-vdo-hsp4621~p-1611960.html

Sper sa le montez maine cel mai tarziu, pret achizitie 84RON  ;).

Doar montajul tempomatului si al proiectoarelor a mai ramas o necunoscuta financiara, in rest am tras linie si am ajuns la 1400 RON. Asta peste cei 7000 euro ai masinii. Si odata incheiate montajele, masina intra in stand-by pt anul acesta cred eu, rotile noi pe 15" (jante aliaj + anvelope 195 sau 205) urmand sa vina cel mai probabil anul viitor !

Revin cu poze dupa montaje...insa va mai dura ceva, pt ca eu voi pleca in concediu sapt viitoare pt 7 zile, fostul meu coleg de la Skoda a plecat deja in concediu tot pt 7 zile, deci abia dupa 6 aug se poate pune problema de montat. Bine ca sunt deja in posesia mea, chiar daca curiozitatea si dorinta fireasca este sa le vezi si functionale pe masina ! Asa, mai creste interesul  :))

LE: am fost deja intrebat cand ii fac chiptuning...ei bine, o voi face fara doar si poate, insa mai astept putin. Plusul respectiv pt folosirea AC-ului in conditii de performante echivalente mi-l doresc si eu, evident. Insa concediul de odihna si niste restante de plata au intaietate. E timp pt toate, si toate la timpul lor.  ;;)
« Ultima Modificare: Iulie 22, 2008, 05:38:03 p.m. de Master 4X4 »

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #42 : Iulie 21, 2008, 12:39:29 p.m. »
P.S. Proiectoarele SH au costat cu tot cu transport 475RON, sa vedem montajul. Ca fapt divers, sa va informez numai ca setul complet nou la dealer Skoda este 1000 RON fara montaj, deci eu am iesit la jumatate !
Tempomatul va costa 247RON, plus montajul... Mentionez ca montajele le voi realiza la un fost coleg acasa, deci pretul final va fi mai mic decat la service.
Asta pt ca ii cunosc bine capacitatile si pt ca masina nu mai este in garantie.

N.B. Singurul lucru pe care il mai am in vedere la Fabia alor mei este s-o programez in service pt inlocuirea lichidului de racire si spalarea instalatiei. Apoi, masina va fi intr-o stare tehnica la zi si perfecta !

Ei bine, astazi masina va intra in service pt schimbarea lichidului racire si spalarea instalatiei. Si, cu putin noroc, tot azi vom incerca pe seara si montajul proiectoarelor si/sau a tempomatului.
Revin cu detalii si preturi!

LE: Operatia de inlocuire lichid racire a costat 105RON, s-au scos 3l, s-au folosit 2,5l, cealalta jumatate la pachet.
« Ultima Modificare: Iulie 21, 2008, 02:50:27 p.m. de Master 4X4 »

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #41 : Iulie 21, 2008, 12:27:01 p.m. »
OT: Da, buna idee, le remorchez !  :))
      Bebeko, normal ca am inteles ca glumesti. Este ceva firesc aici, printre oameni de calitate, cu bun-simt si umor, cum este comunitatea noastra. Nici nu trebuia sa mentionezi ecva  :082:

Offline bebeko

• Gold member
  • Locaţia: Bistrita/Cluj
  • Mesaje postate: 1633
  • Auto: Fabia one
« Răspuns #40 : Iulie 21, 2008, 11:53:43 a.m. »
Sper ca ti-ai dat seama ca nu am vrut sa fiu rau intentionat ( cu toate ca uneori, unele mofturi nu strica sa le ai pe masina ... ).

Eu zic sa mergi cu amandoua masinile impreuna cand alimentezi. Macar asa mai compenseaza ...  :))
Skoda Fabia Elite by TCM Turbo
Peugeot 207 SportPack by Dimsport

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #39 : Iulie 21, 2008, 11:04:09 a.m. »
Cred ca dupa un plin, ai mei o vor alimenta trimestrial  :042: Sper sa nu uite unde e benzinaria  :))

Offline bogdanbran2002

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: fabia2 1.4, 86 cp
« Răspuns #38 : Iulie 21, 2008, 10:58:04 a.m. »
s-o stapaneasca sanatosi. sa nu uite s-o alimenteze :082:
skoda fabia 2 elegance 1.4, 16v, 86 cp, an 2008, BXW
B 02 BRZ

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #37 : Iulie 21, 2008, 10:52:11 a.m. »
Alex, Crina, Micutzul, multumesc pt aprecieri si urari. Masina va ramane multa vreme cred in familie, pt ca si-a castigat cel mai greu sustinator : pe mine !  :D

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #36 : Iulie 21, 2008, 10:51:06 a.m. »
Buna alegere pentru o "family car" cu toate ca putin cam spartana ( adica fara asr,scaune incalzite,jante al,volan piele ...  :D ).
Compenseaza in schimb motorul  si stikerul de pe luneta spate :082:
Chiar poti sa-i faci un chip la sdi ???

Are minimul necesar si face fata cu brio la necesitatile obisnuite. Restul sunt chestii care tin si de mofturi...iar ai mei nu sunt genul. Da, pot face chip, am sa il si fac candva, pt ca stiu sigur ca merita. Plusul il voi folosi eu pe serpentine :)

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #35 : Iulie 21, 2008, 10:48:50 a.m. »
Daca vrei ne bagam si la un polish dar ne documentam f bine inainte ca e pacat sa facem vreo prostie.

Daca primesc ajutorul tau, ma incumet. De unde furam putina meserie si ceva materiale?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()