Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Octavia mea 2.0TDI este pe drum !  (Citit de 9679 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ciocotof

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 122
  • B-96-VDV
back
« Răspuns #22 : August 19, 2008, 08:25:01 p.m. »
Dragi prieteni,

Va multumesc pt reactiile voastre calduroase. Nu, nu mi s-a facut prezentarea masinii, doar am semnat niste foi apoi mi-au fost date cheile. S-a intarziat foarte mult cu livrarea, oricum eram si peste orele de lucru.

Forum asta mi-a fost de un real ajutor pentru ca in urma cu cateva saptamani am downloadat manualul pe care l-am citit inainte dar chiar si asa, pana nu ai pe ce sa pui mana nu retii totul.

Dealer mi-a mai dat si o sampanie skoda si un breloc, care e chiar simpatic. Per total au fost seriosi, as apela din nou la ei. Am inceput sa cunosc masina, am citit acum manualul langa ea, incepem sa ne intelegem bine  :))

Acum imi mai ramane sa respect regurile legate de rodaj, sa ma bucur de ea si sa va impartasesc impresiile  :))

Numai bine,
Alex
Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP Elegance (2008)

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
Raspuns: Octavia mea 2.0TDI este pe drum !
« Răspuns #21 : August 19, 2008, 03:07:45 p.m. »
In primul rand, bine ati venit, tu si masina, si felicitari pentru achizitie.

Nu am condus fara PDG, dar sigur merg prin mai multe gropi decat alerg pe autostrada, asa ca eu prefer mai sus si linistit, decat mai jos si prin service, chiar daca am foaia de casco in mana (timp, nervi si chiar bani cheltuiti).

Iar gluma cu alta masina, tampita rau. Mai bine iti dadeau o apa si o cafea. Porsche zici? Hm, nu ma mira...
« Ultima Modificare: August 19, 2008, 03:12:53 p.m. de Daniel »
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline VFA 2007

• Gold member
  • Mesaje postate: 1246
  • Auto: SKODA OCTAVIA 1.8 T,
« Răspuns #20 : August 19, 2008, 02:45:18 p.m. »
Felicitari :040: :040: Ti s-a ideplinit visul :082: S-o stapanesti sanatos cat mai multi km. :080: :080:
SKODA OCTAVIA 1.8 T,20V,AUM,195 CP/17.01.2007.

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #19 : August 18, 2008, 09:54:21 a.m. »
s-o stapanesti sanatos, sa citesti manualul de utilizare  :D  si sa ai grija pe sosele!  :019:

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #18 : August 18, 2008, 09:13:12 a.m. »
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! Multi km si fara incidente!  :082:
Object instance not set to an instance of an object...

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #17 : August 17, 2008, 07:20:24 p.m. »
Alex,cel care ti a livrat masina nu ti a aratat macar functiile elementare ale masinii ?  :-o

Offline king@rthur

• Gold member
  • Locaţia: out
  • Mesaje postate: 1320
« Răspuns #16 : August 17, 2008, 06:39:51 p.m. »
Bine ai venit in randul nostru.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Ai sa vezi ca ai facut o alegere foarte buna(mai ales la motor ;).

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #15 : August 17, 2008, 03:19:21 p.m. »
in conditiile descrise de tine (caldura, nemancat, nebaut) ala mai avea chef de glume? Cred ca de la mine lua un sut undeva inainte sa imi zica ca a fost o gluma :)).
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline ciocotof

• Membru de baza
  • **
  • B-96-VDV
A venit !!!
« Răspuns #14 : August 16, 2008, 10:23:03 p.m. »
Dragi prieteni,

Am fost surprins ieri sa fiu sunat de dealer .. domne, ahai incoa :)) Am asteptat ore intregi confirmarea leasingului, incepusem sa cred ca nu o mai iau in ziua respectiva, imi doream macar sa o vad, era atat de cald si in fine. Vine dealer, gata, haideti sa va prezentam masina. Va imaginati dupa atatea ore de asteptat si stat si in soare, nemancat nebaut era ca o gura de oxigen vestea ca o pot vedea. Ma duce prin parcare, la una rosie, cu alte dotari :))) (eu comandand neagra). Ma .. ce e asta ? Masina dvs .. Cum sa fie domne dar nu respecta nimic din cererea mea. Nu domne asta e, poate ati gresit codu. Ce cod ma ati inebunti ?!?! Cand incep sa ma aprind .. haideti domne ca era o gluma .. masina dvs este cea de langa  =))

In fine, am luat-o, a durat 6 sapt de la cerere. Concluzie. Este extraordinara, din absolut toate punctele de vedere. Va marturisesc ca am condus si alte masini de marca recunoscuta si mult mai scumpe, dar "mititica" asta iti lasa exact aceeasi senzatie de calitate conform si eleganta ca si celelalte de 2-3 ori mai scumpe. Acum va inteleg de ce iubiti marca asta la fel de mult.

Inca nu imi cunosc deloc masina, azi abia m-am prins cum aprind faza lunga  =)) sper sa ma intelegeti :))

Revin cu noutati

Indragostit,
Alex

Offline ciocotof

• Membru de baza
  • **
  • B-96-VDV
:)
« Răspuns #13 : Iulie 17, 2008, 10:31:22 p.m. »
Dragi colegi de forum  :)),

Sunt surprins de promptitudinea voastra in a raspunde si mai ales de caldura din mesajele voastre.

Dealer mi-a spus ca vine in 2 luni, dar e posibil mai devreme incat cam bate vantu prin showroom lor.

Legat de PDG. Nu conduc sportiv, mult prea rar ma mai apuca pandaliile dar chiar si atunci sunt foarte cuminte fata de altii, asa ca suspensia nu cred ca ma va deranja. In general tin mult la masina, iar in ciuda condusului prudent, cu fosta, tot am lovit scut sau podea pe la parcari cu borduri zgarie-nori. Merg preponderent in bucuresti dar s-a intamplat sa ies pe drumuri forestiere, drumuri in inundatie  :-SS

Totusi cred ca am exagerat cu motorul, 1.9 TDI probabil era mai potrivit pentru stilul meu de condus.

Am tot intalnit pe net ideea conform careia fara PDG suspensia e cam tare. Acum nu stiu ce zic, sa spun sincer ca nu am urcat vreodata intr-o skoda nici macar in showroom, desi m-am indatorat pe multi ani cu masina asta  =))

Atat pentru moment va doresc kilometrii cat mai placuti

« Ultima Modificare: August 19, 2008, 03:08:43 p.m. de Daniel »

Offline nicu

• Gold member
« Răspuns #12 : Iulie 15, 2008, 10:28:15 a.m. »
da ai dreptate marea majoritate a drumurilor mele sunt pe sosele cat de cat bune: Bucuresti - Cluj ; Bucuresti - Bacau, Constanta si spre exteriorul tarii Austria si Grecia iar prin oras nu-mi fac probleme
BMW 530xD 240CP
Vectra C GTS 150CP

Offline GeeMan

• Gold member
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #11 : Iulie 15, 2008, 10:22:49 a.m. »
da, depinde pentru ce ti-ai luat masina. Eu stiu pe ce drumuri circul si daca nu avea scuturi, PDG si portbagaj imens nu alegeam Skoda.
Cat despre scut, dupa ce spargi baia pa zeci de km de oras nu stiu cat iti mai pasa de CASCO..., a dar tu circuli numai pe solele bune asa ca nu se pune problema.  ;).

Gri Satin meta

Offline nicu

• Gold member
« Răspuns #10 : Iulie 15, 2008, 10:03:55 a.m. »
nu sunt povesti, eu la a mea am dat jos pachetul de drumuri grele (care de fapt consta in scut metalic si arcuri mai inalte cu o spira si jumatate si atat nimic altceva) si am pus arcuri sport, comportamentul masinii imbunatatindu-se la viteze superioare considerabil (+150) iar scitul l-am pastrat desi  nu-i vad utilitatea in conditiile in care am avut si o sa am casco in permanenta la masinile mele.
BMW 530xD 240CP
Vectra C GTS 150CP

Offline GeeMan

• Gold member
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #9 : Iulie 15, 2008, 08:48:28 a.m. »
povesti, am mers si cu si fara. Paraca cea fara PDG este mai "barca". Dar unde am urcat in week-end cu masina au mai urcat un Outlander si    niste ATV-uri. Pana si Loganul vietii a renuntat.
Gri Satin meta

Offline nicu

• Gold member
« Răspuns #8 : Iulie 14, 2008, 05:31:39 p.m. »
daca esti un tip mai sportiv pachetul de drumuri grele nu prea o sa-ti placa !
BMW 530xD 240CP
Vectra C GTS 150CP

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()