Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Revopsire "zgarietura" mare  (Citit de 16309 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
Re: Revopsire "zgarietura" mare
« Răspuns #15 : August 30, 2012, 02:26:36 p.m. »
Mie mi-a zgariat masina cainele bunicii mele....dar a iesit la polish. Insa zgarieturile erau multe si scurte, nu lungi ca la tine.
Incearca sa faci urmatorul test: da cu unghia de sus in jos si de jos in sus, perpendicular peste zgarietura. Daca agata, nu mai iese la nici un polish. Daca nu agata, iese sigur.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #14 : August 30, 2012, 12:08:42 p.m. »
Mie mi se par a fi de la praf. Ai încercat sa stergi ușor sa vezi daca nu dispar?
Oricum, chiar daca ar fi, vad ca sunt superficiale si o sa iasă dupa o spălare si un polish.
Life is a lesson. Live and learn.

Offline Mihai9

• Junior
  • *
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 81
  • Doar Inscris
  • Auto: Superb 2.0 TDI - DSG
« Răspuns #13 : August 30, 2012, 11:39:53 a.m. »
Salutare, acu 2 -3 zile am gasit si eu masina zgariata pe partea dreapta din fata pana in spate (mai multe zgarieturi - in partea de jos a masinii).  X( 
Culmea este ca masina sta in curte.. si nu stiu cum naiba au aparut zgarieturile si unde..  :-w in fine.. imi poate spune cineva ce pot sa fac in cazul de fata?  Multam !

Offline Glacius

• Junior
  • *
  • Locaţia: London, UK
  • Mesaje postate: 29
  • Membru nou
  • Auto: Skoda octavia1.9 TDI
« Răspuns #12 : August 29, 2012, 04:49:54 p.m. »
SUnt in anglia de 1 an si la cativa prieteni inclusiv mie le am mai reparat tabla in urma zgarieturilor loviturilor etc.

La cel cu bara zgariata : recomand un produs numit T cut de la Carplan care are si petrol in el, iti aduce portiunea aceea la culoarea initiala..e un polish care ia din lac..caci la tine lacul a fost zgariat si de acolo si acea culoare alba .

Pt Fenderstraft .. lamureste ma ce culoare are masina ta? strat negru de obicei e tabla si strat alb e primerul , in acest caz doar o polisare nu va fi de ajuns deoarece lacul a fost penetrat si atunci e nevoie si de o vopsire iar daca e adanca si in relief gen adancitura e nevoie si de putin filler , problema mare nu e vospirea ..fie ea cu produse gen touch up lac cum au femeile pt unghii  sau spray .. ci lacuirea care e f greu sa o pierzi in lacul original al masinii , spun asta pentru ca ma incercat vreo 5 modele dif si toate la aplicare fac mat lacul original din jurul locului unde pulverizezi. Ca sa nu mai zic ca si culoarea facuta sau luata la ocmanda de atatea ori nu o nimeresti exact la fel, masina fiind veche a fost batuta de soare..etc.
Skoda Octavia 1 din anul 2000 , 1.9 TDI ASV, 110 CP

Offline DodiVictor

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 3
Raspuns: Revopsire "zgarietura" mare
« Răspuns #11 : August 24, 2008, 12:14:51 a.m. »
Adica cum? nu inteleg , ce ai vaut in vedere?

FLORIN:Te rog nu mai scrie ca pe mIrc.Multumesc
« Ultima Modificare: August 24, 2008, 12:17:58 a.m. de F L O R I N »

Offline DodiVictor

• Doar inscris
Raspuns: Zgarietura maricica si adanca
« Răspuns #10 : August 23, 2008, 11:56:39 p.m. »
Am si eu o probleama cu zgarieturile, va rog sa ma ajujtati : Zilele precedente cand am dat masina in urma nu am observat o teava si uitati ce am prostie am facut X(http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture009gj0.jpg

VA ROG SA IMI DATI NISTE SFATURI CUM SEPOATE DE REPARAT ACESTE ZGARIETURI ADANCI.....  La service am fost si au zis ca trebuie sa roada toata bucata si sa o revopsesca toata bucata (Partea de masina unde se afla zgarietura) . Eu doresc sa roada doar locul unde se afla zgarietura fiindca pe partea unde e aceasta zgarietura este si vopsea buna care nicium nu e atinsa.

Dupa cum arata zgarieturile, ai fost tare insistent!  :D
Fiind pe bara se pot face mai usor decat daca erau pe tabla.

[b Si totusi...ce as putea face eu in situatia mea? 8-|

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
Raspuns: Zgarietura maricica si adanca
« Răspuns #9 : August 21, 2008, 09:46:21 a.m. »
Am si eu o probleama cu zgarieturile, va rog sa ma ajujtati : Zilele precedente cand am dat masina in urma nu am observat o teava si uitati ce am prostie am facut X(http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture009gj0.jpg

VA ROG SA IMI DATI NISTE SFATURI CUM SEPOATE DE REPARAT ACESTE ZGARIETURI ADANCI.....  La service am fost si au zis ca trebuie sa roada toata bucata si sa o revopsesca toata bucata (Partea de masina unde se afla zgarietura) . Eu doresc sa roada doar locul unde se afla zgarietura fiindca pe partea unde e aceasta zgarietura este si vopsea buna care nicium nu e atinsa.

Dupa cum arata zgarieturile, ai fost tare insistent!  :D
Fiind pe bara se pot face mai usor decat daca erau pe tabla.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #8 : August 20, 2008, 08:22:24 p.m. »
Daca se agata unghia, se lasa cu revopsire... in cazul tau e clar... incearca cu polish apoi cu vopsea exact pe culoare, apoi fa iar un polish si da cu lac si apoi iar polish fin... ar trebui sa fie ok.
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline DodiVictor

• Doar inscris
Zgarietura maricica si adanca
« Răspuns #7 : August 20, 2008, 07:34:46 p.m. »

« Ultima Modificare: August 20, 2008, 07:36:50 p.m. de DodiVictor »

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #6 : August 07, 2008, 04:04:49 p.m. »
imi pare rau, dar nici lui Picasso nu cred ca i-ar iesi. Din cate am aflat de la profesionisti, trebuie vopsit pe o suprafata mai mare.

Offline fenderstrfat

• Junior
  • *
  • Locaţia: Slobozia, Jud. Ialomita
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #5 : August 07, 2008, 03:45:22 p.m. »
Nu m-a deranjat ca ai fost direct. Si ai dreptate. Insa pe mine m-ar fi interesat cum puteam (pot) sa mesteresc cat mai profi (daca se poate spune asa) tabla acolo dar "acasa". Adica nu ma intereseaza sfaturi gen: revopsesti bara, aripa spate, etc. Mai bine stateam cu ea exact cum era zgariata la inceput decat sa alerg sa-mi vina rau pt revopsire si sa se intample peste 2 sapt acelasi lucru...
Skoda Octavia Trend 1.8 TFSI 160cp

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #4 : August 05, 2008, 12:50:29 p.m. »
In lipsa pozelor, imi suna ca si cum ai fi incercat sa lipesti cu superglue cioburile unei farfurii. Nu te supara pe mine daca am fost prea direct.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #3 : August 05, 2008, 12:46:55 p.m. »
http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=1362.0
daca te ajuta cu ceva deoarece am trecut (trec) printr-o intamplare asemanatoare.
Momentan astept sa mai treaca nitel timp si sa vorbesc cu un vopsitor de la porsche.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline fenderstrfat

• Junior
  • *
« Răspuns #2 : August 05, 2008, 12:42:01 p.m. »
Nu mai imi raspundeti de atatea ori ca mi se blocheaza compul... Vad ca va intereseza foarte tare acest subiect... =))

Offline fenderstrfat

• Junior
  • *
Revopsire "zgarietura" mare
« Răspuns #1 : Iulie 28, 2008, 12:56:58 a.m. »
Salut. Acum 3 zile am gasit masina lovita usor in parcare. Avea o niste zgarieturi in spate mici dar destul de adanci. Pe alocuri vopseaua era luata pana la o suprafata neagra iar in alte locuri pana la un strat alb.
M-am chinuit sa repar cat de cat "stricaciunea" si am cumparat polish auto si un creion corector pe care cei de la targul vitan mi l-au umplut cu vopsea preparata special de ei care sa semene cu masina mea (rosu corrida-nemetalizata).
Am dat cu polish, am lasat sa se usuce am sters bine - insa zgarieturile mari au ramas la locul lor. Am dat cu creionul corector peste ele si au iesit cat de cat ok. Culoarea din creion a fost putin mai inchisa decat masina insa asta este... Am lasat sa se usuce 2 zile apoi am facut din nou procedura cu polish. Ceea ce ma deranjeaza este ca acea vopsea aplicata de mine este cumva "in relief". Ca si cum as fi dat cu pensula pe deasupra. Exista vreo metoda de a "indrepta" cumva situatia? De a mai imbunatati aspectul? Tin sa precizez ca oricum fata de ceea ce era la inceput acum arata destul de ok. Am gresit fundamental in ceea ce am facut eu?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()