Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: CUM ATI FOST UMILITI DE DEALER  (Citit de 63734 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
Raspuns: CUM ATI FOST UMILITI DE DEALER
« Răspuns #9 : August 05, 2008, 04:14:16 p.m. »
Chiar daca intarzierea se datoreaza unei terte persoane, in cazul de fata RAR-ul, dealerul avea obligatia de a anunta din timp aceste intarzieri pentru a evita aceste situatii neplacute care se ivesc.

Cat despre faza cu "suna-ma peste doua luni jumate sa-mi amintesti" sunt de-a dreptul uimit. Asta se intampla probabil cand iti stau clientii la coada si se lucreaza efectiv pe banda rulanta. Cine va pune sa va luati masinile din Bucuresti ? :))

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #8 : August 05, 2008, 04:03:49 p.m. »
la PBN, dupa ce am dat trei kile de bani pe masina, dealerul mi-a spus sa-l sunt peste 2 luni si jumatate si sa-i amintesc sa-mi spuna ce mai e cu masina. dupa ce a zacut o saptamana in parcarea lor, fara sa ma anunte, un telefon la seful de vanzari l-a readus brusc si deloc tandru la realitate...  :077:

Offline BitMaster

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1804
    • Caini ciobanesc german
« Răspuns #7 : August 05, 2008, 03:47:22 p.m. »
prietenul surorii mele a avut si el probleme cu obtinerea cartii masinii si a numerelor definitive. problema nu e de la dealer (in cazul lui nu e vorba nici macar Skoda, ci de o masina mai scumpa un pic), de la RAR a fost. La dealerul respectiv au fost peste 100 de clienti blocati, cei care au avut nevoie au primit inca un set de numere rosii (evident contra cost) ca sa poata circula.
daca e umilinta, e de la RAR, nu de la dealeri. nici lor nu le-a convenit ca le urla clientii carora le-au luat banii
« Ultima Modificare: August 05, 2008, 03:49:13 p.m. de BitMaster »

Offline C o s m i n

• Gold member
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 5853
  • ZEN Master
  • Auto: Fabia 287 Nm
« Răspuns #6 : August 05, 2008, 03:26:40 p.m. »
Ca e perioada tulbure sau netulbure, ca e schimbare de legislatie sau ca nu e, initiatorul topicului are dreptate. Umilinta pe fata pe banii nostrii....si nu bani sa ne cumparam o tricicleta. Multi dintre noi au muncit serios pentru banii pe care-i investim in masinile noastre pe care mai apoi le pretuim ca pe o parte din noi....pacat ca asta nu inseamna nimic pentru unii! Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul!
Din categoria "Consultatii ZEN, FU, CHI, HI, PAN",lectia numarul 1:
Cand disperarea te cuprinde si crezi ca problema skodei tale nu are solutie, asculta-ti vocea interioara, care spune: LEAGA CU SARMA

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #5 : August 05, 2008, 02:11:39 p.m. »
Din pacate s-au intamplat ca sa vina CIV-uri dupa expirarea autorizatiei de circulatie de 30 de zile. Cazurile au fost mai putine, dar au existat. Este regretabil ca s-a intamplat asa, insa a fost o perioada de tranzitie, a afectat nu numai clientii Skoda, iar acum lucrurile revin incet la normalitate.

Offline Bogdan_bubu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 187
  • Cinstea nu este o vocatie, cinstea este o optiune.
  • Auto: VW GOLF 7 - 1.4 TSI(103kw)
« Răspuns #4 : August 05, 2008, 11:44:23 a.m. »
Putin adevar exista in ceea ce spune dealerul. Acelasi raspuns la primit un amic, care si-a cumparat un ford, in sensul ca, dureaza eliberarea cartii masinii pentru ca, de la 1 iulie s-a schimbat legea privind taxa de poluare. Totusi el a primit cartea inainte de terminarea periodei in care poti sa circuli cu masina neinmatriculata.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #3 : August 05, 2008, 11:38:31 a.m. »
mda, se pare ca ceva pute acolo. Am aflat de persoane din Iasi care au cumparat Skoda de la dealerul din Piatra Neamt, probabil stiau ceva.

Offline neo21

• Junior
  • *
  • Locaţia: Vaslui
  • Mesaje postate: 51
  • Auto: skoda octavia 2, 1.4
« Răspuns #2 : August 05, 2008, 11:27:10 a.m. »
....in aceeasi situatie sunt si eu ...astept sa intru in posesia ei si nimic. Am dat avansul pe 5 iulie si in saptamana urmatoare am achitat tot. Acu ii sun sa-i intreb de masina ...si ei nu stiu mai nimic.
Termenul de livrare 4 saptamani
skoda octavia 2, 1.4 MPI, 80 CP, 2008, gri satin, echipare Trend

Offline Daniela

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 1
CUM ATI FOST UMILITI DE DEALER
« Răspuns #1 : August 05, 2008, 11:17:57 a.m. »
Am incheiat un contract de vanzare -cumparare cu Open Service Iasi, pentru o Skoda Octavia Trend,1.4/80 CP, in data de 7.04.2008.Am platit in doua transe : in 7 aprilie si 22 aprilie 2008.Am luat masina in 17 iunie 2008, iar cartea de identitate a autovehicului in data de 4.08.2008.SC Open Service SRL Iasi, s-a folosit de bani si a platit la Porsche Romania in data de 22 iulie 2008.In tot acest timp ne-a mintit ca nu s-a primit cartea masinii pentru ca s-a schimbat legea privind taxa de prima inmatriculare.Am stat cu masina in fata blocului 18 zile, fara sa putem circula si s-o inmatriculam.Cei care vor Skoda, va recomand sa ocoliti Open Service Iasi sa se duca in alta parte sau, sa achite autovehiculul dupa ce ajunge in tara.Umilinta cu banii tai.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()