Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: norma euro  (Citit de 42960 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
Re: norma euro
« Răspuns #10 : August 15, 2008, 10:42:32 a.m. »
dar atunci in talon ce reprezinta rubrica 17?
« Ultima Modificare: August 15, 2008, 10:44:47 a.m. de Crina »

Offline rvacaru

• Gold member
  • Locaţia: exilat
  • Mesaje postate: 596
« Răspuns #9 : August 15, 2008, 10:35:41 a.m. »
Codul motorului nu este trecut in actele "normale": Brief sau talon. El apare doar pe o foaie informativa primita la cumpararea masinii noi, foaie pe care sigur primul proprietar nu a mai pastrat-o.

Oricum, cauta prin acte AEG sau APK sau AQY sau AZH sau AZJ (sunt codurile motoarelor 2.0 care au echipat O1).
O2 1.6 FSI

Offline adriani29

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Skoda Octavia SLX break 2.0
« Răspuns #8 : August 15, 2008, 10:35:18 a.m. »
Poate ma poate indruma cineva cu Skoda Octavia 1, sa localizez codul motor uitandu-ma sub capota, sa stiu macar unde sa-l caut.

Desigur, il gasesti scris pe o eticheta aplicata pe protectia de plastic de la cureaua de distributie, in stanga motorului, sub capac, vecina cu vasul expansiune lichid racire.

Thx Master, acum iau cheia si scot capacul

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #7 : August 15, 2008, 10:33:43 a.m. »
Poate ma poate indruma cineva cu Skoda Octavia 1, sa localizez codul motor uitandu-ma sub capota, sa stiu macar unde sa-l caut.

Desigur, il gasesti scris pe o eticheta aplicata pe protectia de plastic de la cureaua de distributie, in stanga motorului, sub capac, vecina cu vasul expansiune lichid racire.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline adriani29

• Junior
  • *
« Răspuns #6 : August 15, 2008, 10:32:38 a.m. »
ai dreptate, doar ca in momentul de fata sunt foarte curios sa aflu norma de poluare, diferenta la taxa de mediu intre euro3 si euro4 e de 500E asa ca banuiesc ca ma intelegi...in alta ordine de idei, prefer sa caut manualul in engleza pe net decat sa mai pierd vremea si banii cu traduceri, mai ales ca in cartile tehnice si manuale gasesti chestii generale pentru toate tipurile de skoda octavia si doar in tabele particularizeaza cateva date (consum, emisii, etc).
« Ultima Modificare: August 15, 2008, 10:42:44 a.m. de adriani29 »

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #5 : August 15, 2008, 10:06:11 a.m. »
poti merge la o firma de traduceri pt a putea sa intelegi si tu ceva.e in interesul tau.mai ales ca vrei totusi sa si circuli cu ea.
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline adriani29

• Junior
  • *
« Răspuns #4 : August 15, 2008, 10:06:04 a.m. »

Offline adriani29

• Junior
  • *
« Răspuns #3 : August 15, 2008, 10:04:00 a.m. »
Poate o fi dar eu cu limba lui Goethe nu m-am descurcat niciodata, am dibuit seria caroserie ca asta e usor dar e alta mancare de peste. Am cautat si pe net seria motoarelor pentru fiecare tip de skoda dar n-am gasit....e posibil sa fie trecuta si in manualul tehnic pe care-l am dar e aceasi poveste...e scris in germana.  :-/

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #2 : August 15, 2008, 09:41:11 a.m. »
si nu ai in acte codul motorului?

Offline adriani29

• Junior
  • *
norma euro
« Răspuns #1 : August 15, 2008, 08:34:06 a.m. »
Am adus o Skoda Octavia Combi 2.0 SLX din 2000 pe benzina, in talon e scris la norma de poluare "EURO 3 und D4" iar cei de la RAR Voluntari erau in ceata cand au trebuit sa-mi treaca norma de poluare, mi-au zis sa astept cateva zile sa trimita datele la Grivita. Inginerul a spus ca sunt sanse sa fie Euro4, ca multe Audi, Seat, VW din 2000 cu norma asta trecuta in talon sunt Euro4, depinde de codul motorului. Eu nu ma pricep sa va spun seria motorului, daca cumva stiti cu ce motor este echipata masina ( am inteles ca genul asta de motor a fost pus si pe Audi pana de curand) poate imi puteti spune daca este Euro3 sau Euro4. Am inteles ca daca NU gasesc codul motorului in tabelul asta http://www.rarom.ro/Liste_euro3.pdf este Euro4.
« Ultima Modificare: August 15, 2008, 08:43:33 a.m. de adriani29 »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()