Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185819 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #348 : August 18, 2009, 06:46:37 p.m. »
Foarte bine ca citesc , dar macar sa ia si ei masuri si sa indrepte greselile , nu sa ne ia drept fraieri.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #347 : August 18, 2009, 05:37:22 p.m. »
Hai sa scriu si eu atunci :)
La garantie si-au dovedit incompetenta cand am fost acum aproape un an si le-am spus ca nu-mi merg reglajele lombare la scaune. Nu am rezolvat nimic spunandu-mi ca intr-adevar nu merg dar asa e la scaunele de RS.
O sa ma mai duc o data si o sa le cer sa-mi dea in scris chestia asta.
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline dragosb

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #346 : August 18, 2009, 05:32:59 p.m. »
Au sunat sa imi ceara socoteala pentru afirmatia : "cei de la tinichigerie si-au dovedit incompetenta indiferent daca "i-am uns" bine sau nu". Am modificat-o precizand ca data asta nu am uns pe nimeni.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #345 : August 18, 2009, 05:21:25 p.m. »
"Sunt uimit peste masura, cineva din Brady chiar citeste ce e scris aici .  :-o Daca iau si ceva masuri, ii felicit pe aceasta cale.
Spun asta deoarece am fost sunat din partea lor pentru a da socoteala pt. ce am spus aici.  :P Dupa cum le-am promis, am editat postul anterior pt. a fi mai clar."

Poti sa fii mai clar? Au sunat sa te certe ca i-ai reclamat aici?

Offline dragosb

• Gold member
« Răspuns #344 : August 18, 2009, 05:10:49 p.m. »
Sunt uimit peste masura, cineva din Brady chiar citeste ce e scris aici .  :-o Daca iau si ceva masuri, ii felicit pe aceasta cale.

Spun asta deoarece am fost sunat din partea lor pentru a da socoteala pt. ce am spus aici.  :P Dupa cum le-am promis, am editat postul anterior pt. a fi mai clar.

Si daca tot vorbim de Brady: am ridicat masina de la ei saptamana trecuta. De data asta nu au mai existat diferente de culoare, bandourile au fost lipite cum trebuie, capacele manerelor prinse de asemeni cum trebuie. Dar tot au ramas anumite inperfectiuni de lac la muchiile usilor stanga pe care le-am acceptat asa, ca tolerabile. Partea dreapta (cea care avea diferenta de culoare) a iesit perfect.

Dar tot trebuie sa le mai fac o vizita pentru ca vajaie geamul fix de pe usa stanga spate (deflector parca se cheama) la viteza. Au spus ca operatia se poate face pe loc, fara a mai fi nevoie de programare si dureaza f. putin.

Cu toate astea nu pot trece peste faptul ca din 4 interventii de tinichigerie facute de brady, 3 au trebuit refacute iar una a trebuit facuta de 3 ori (haionul skodei tour).

« Ultima Modificare: August 18, 2009, 05:12:48 p.m. de dragosb »

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #343 : August 10, 2009, 09:36:11 p.m. »
ai PM  :082:

Offline dragosb

• Gold member
« Răspuns #342 : August 10, 2009, 06:03:55 p.m. »
Am mers tot la ei pt. ca sunt aproape de casa si pt. ca nu m-au programat peste o luna ci peste 4 zile de cand am deschis dauna. In plus, am fost trimis special la al doilea service Brady (cel din bd. Timisoara) pentru ca ar fi tinichigii mai buni (cica) dar s-au dovedit la fel de incompetenti si intr-o parte si in alta.

Cu siguranta va fi ultima data cand voi mai apela la ei pentru ceva.

@Crina: unde spuneai ca e un service bun in Militari?  :D

@alberto: te inseli. Nu sunt omul care sa astepte pana se scarpina cel din service sa ma sune  ;) . In plus, cei de la tinichigerie si-au dovedit incompetenta indiferent daca "i-am uns" (nu este si cazul interventiei astea) bine sau nu. Doar ca atunci cand am dat cu "lubrifiant" timpii de executie s-au redus de la zile la ore.
« Ultima Modificare: August 18, 2009, 10:11:24 a.m. de dragosb »

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #341 : August 10, 2009, 05:18:41 p.m. »
pai ce legatura are cat timp sta in service cu vopsirea in alta nuanta de culoarea ca in cazul lui dragosb?  :039:

Offline albertoo

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #340 : August 10, 2009, 05:07:33 p.m. »
si eu am fost client la Brady, am fost nevoit sa vopsesc aripa stanga spate, vreau sa va spun ca masina a iesit impecabil(nu exista diferente de vopsea, sau bandouri care stau sa cada).tot ce am citit in acest topic se intampal in cazul in care masina este dusa in service si uitata acolo pana cand suntem sunati sa o ridicam
SKODA OCTAVIA 2 ELEGANCE 1.9 TDI 105CP 2008 GRI ANTRACIT

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #339 : August 10, 2009, 12:33:20 p.m. »
acu no offense, da' nu inteleg un lucru: de ce mai mergeti la Brady cand vedeti ce vi se intampla cu masinile? Oare timpul vostru nu conteaza?
si mai ales cand exista un service f bun pt vopsitorie in Militari (multam Sorin83 de info!)

Offline dragosb

• Gold member
« Răspuns #338 : August 07, 2009, 06:09:33 p.m. »
Saptamana asta am avut si eu masina in service la brady pt. un dosar de dauna care a insemnat schimbarea parbrizului, revopsirea partii stanga a masinii, a usii dreapta fata si a aripei dreapta fata.
Astazi cand m-am dus sa-mi recuperez masina am vazut urmatoarele:
   - diferenta de culoare izbitoare intre reperele revopsite si cele originale de pe partea dreapta;
   - bandourile de pe usile revopsite stateau sa cada;
   - scursuri de vopsea pe usile stanga;
   - scursuri de lac cu bule fine de aer in ele;
   - capacelele de plastic de la manerele usilor revopsite stateau sa cada;
Bine inteles ca nu am luat masina in felul asta ci am lasat-o sa o refaca. Este a treia experienta de tinichigerie traita cu Brady si esuata. Macar au acceptat sa o refaca.  X(
Nu-i inteleg: le place sa munceasca de mai multe ori pt. un loc?

Offline mahony

• Doar inscris
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 6
  • Auto: Fabia ASY 1.9 sdi
« Răspuns #337 : Iulie 29, 2009, 09:11:57 a.m. »
  Si eu am fost la Brady Trade mai ales la revizii in perioada de garantie.Oricum fata de altii sunt ok si isi dau interesul;cel putin din punctul meu de vedere.In perioada de garantie am avut de schimbat electrovalva la pompa de injectie si totul s-a rezolvat in 10 min.Cornel-mecanic si Oreste-ing. sunt doi tipi nemaipomeniti =D> .De altii ........PBA and more :047: :047:
 Era sa uit revizia de 40000 km am facut-o la Autogrup Constanta.Placut impresionat ca pret si mod de lucru.

Ex Skoda Fabia 1.9 SDI Sedan
Toyota Avensis D-4D 2.0 125 HP
in proiect Skoda Octavia Scout

Offline calin67

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #336 : Iulie 27, 2009, 06:07:49 p.m. »
Am verificat chederul si in zilele care au urmat si vad ca tine , eu nu stiu cu ce au degresat caroseria acolo unde urma sa lipeasca chederul din nou , culmea este ca si baiatul care a facut lucrarea a recunoscut ca acea banda nu este solutia cea mai buna cu rezultate in timp .
Problema cu inchiderea centralizata nu a fost rezolvata prin resetarea erorii din calculator ,dar asta este romania noastra .

Skoda Fabia Combi 1422 cm, rosie de TR

Offline Cristi_B

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 102
  • Auto: OCTAVIA II 1.6MPI
« Răspuns #335 : Iulie 23, 2009, 08:58:51 a.m. »
Calin, trece in semnatura ce skoda ai. Daca ai o Fabia rosie cu numar de TR ai fost langa mine. Daca nu, aceleasi probleme au fost rezolvate si am vazut cand au pus acea banda adeziva. In mintea mea trebuia sa tina, dar depinde si cum au degresat locul.
  Am putut sta linga masina pentru ca era chiar langa usa de acces. Daca ar fi fost mai in centrul atelierului nu stiu daca nu mi-ar fi zis nimic.
Nimic nu  este intamplator

Offline calin67

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #334 : Iulie 21, 2009, 08:59:11 p.m. »
Am fost si eu la BRADY cu trei probleme si nu sunt multumit :
-cheia cu telecomanda nu lucreaza cum trebuie , stai linga masina , la usa soferului si nu se inchide masina ,incep sa ma misc usor in stanga si in dreapta pana ia comanda , daca nu merge incerc sa o deschid si sa o inchid din nou .Solutia a fost sa stearga si acum ca si la revizia facuta la un an alarma si sa-mi spuna ca acum este ok.Nu este ok , ajuns acasa am vazut ca situatia s-a repetat.
-Un cheder care se dezlipise si la revizia de un an a fost "lipit " atunci cu silastic si a tinut o ora , acum a fost lipit cu banda adeziva si a tinut 1 ora pentru ca la iesirea din service nu am verificat si atunci cand am vazut cum era pus m-am intors si am cerut sa vina sa verifice calitatea lucrarii si au recunoscut ca metoda nu este tocmai buna , au dat din colt in colt si au folosit un alt adeziv ca sa rezolve problema .
-Verificarea directiei !!! Masina trage in dreapta si am solicitat o verificare la directie ( pe banii desi nu mi se pare  corect ) au gasit ca unghiul de fuga este peste specificatiile de la producator dar ca nu are nimc , pe fisa este trecut cu pixul ca este OK dar puntea din fata este deplasata ?
In concluzie sunt foarte multumit de acest service  .
« Ultima Modificare: Iulie 21, 2009, 09:32:48 p.m. de calin67 »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 16, 2026, 09:31:06 a.m.]

Calendar