Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185729 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #393 : Septembrie 13, 2009, 10:17:58 p.m. »
Draga octi,
Te astept sa-ti fac eu revizia, ok?
Pentrut oricine are dubii despre unele lucruri, repet: nu apar brady!
Iubesc  skoda, oriunde as fi, azi sau maine.
La masinile noastre ne cumparam filtre si uleiuri ca orice client. Am dat 10 milioane pe 5 l de ulei si filtre la octy a mea, acum 2 luni. Nu am preferat dacat piesele cu care lucrez.
Am fost la porsche pentru niste aparatori de noroi pe fata, nu erau momentan pe stoc.
Daca aveti orice problema, vorbim.
Si colegii mei sunt baieti de treaba, nu cred ca vreunul se joaca cu vreun filtru sau altele! Ii cunosc pe toti.
Va pup, sa aveti drumuri minunate!
tataee

« Ultima Modificare: Septembrie 13, 2009, 11:07:27 p.m. de ThunderBlue »

Offline octi

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 246
  • I just LOVE MY SKODA 1.9TDI SLX 90cp an2000
« Răspuns #392 : Septembrie 12, 2009, 01:53:00 p.m. »
Draga tatae, chestia cu filtrele se intampla in aceasta iarna-primavara. Nu stiu cine mi-a fost mecanic, nu stiu cine a lucrat la masina. Ce m-a deranjat este faptul ca masina a intrat si a iesit cu acelasi filtru de motorina. Dar in factura era platit. La fel si cu spuma intinsa la surubul pe unde se face schimbul de ulei. Daca s-ar fi facut schimbul de ulei nu ar mai fi fost acea spuma acolo. Dar era acolo si eu am platit ceva ce nu s-a facut. Stiu ca sunt oameni care isi fac treaba in brady, dar este suficient sa se intample o singura data o asemenea chestie ca a doua oara sa nu mai vii.
« Ultima Modificare: Septembrie 12, 2009, 02:32:00 p.m. de octi »
octavia1 hatchback 1.9TDI SLX 90cp an2000 and soon more...

Offline Tero

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 42
  • Auto: 1.8 TFSI
« Răspuns #391 : Septembrie 11, 2009, 06:04:42 p.m. »
Ce am uitat sa scriu: mi-a recomandat sa incerc si la Porsche ca poate acolo as avea mai multe sanse pt ca au mai mare trecere sau putere de decizie din partea fabricii si ca ei sunt doar franciza.De apreciat,nu?
Daca imi spunea de la inceput ca ei fac un dosar si ca trebuie sa astept din partea lor un raspuns care venea de la fabrica atunci era ok,intelegeam si ma conformam.Dar sa imi spui ca se rezolva problema mea,ca nu s-a constatat nici o defectiune in urma testelor efectuate de ei si ca trebuie sa astept doar un telefon ca sa ma cheme pt instalarea volanului si dupa 2 saptamani cand ii sun tot eu si sa primesc asa raspunsuri si motivatii...ce sa mai zic?
Nu imi ramane decat sa povestesc tuturor prietenilor si cunostintelor si membrilor de pe diferite forumuri ce mi s-a intamplat mie ca sa stie toti ce ar putea sa ii astepte din partea Brady iar eu nu mai calc acolo.Pacat ca sunt si oameni de treaba acolo care isi fac treaba bine si de care am fost f multumit(Doru,Florin,Cristian Radu,tinichigiul si vopsitorul care mi-au reperat masina dar nu le mai retin acum numele),unii au plecat altii poate inca mai sunt,dar din pacate sunt din ce in ce mai putini.
Skoda Octavia 2 1,8 TFSI Sport Line/Forge DV/BMC Panel Air Filter/NGK Iridium IX Sparks/Zimmermann S

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #390 : Septembrie 11, 2009, 05:44:31 p.m. »
Faza cu fabrica nu stiu de ce am impresia ca este doar o  vorba aruncata in vant.
Eu cand l-am intrebat de ce nu a venit mi-a zis ca intarzie si sa stau linistit ca se schimba atat timp cat el a semnalat problema si a dat OK-ul ca se poate schimba.
« Ultima Modificare: Septembrie 11, 2009, 05:45:37 p.m. de M i c u t z u »
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline Tero

• Junior
  • *
« Răspuns #389 : Septembrie 11, 2009, 05:31:35 p.m. »
Revin cu povestea mea si relatia cu Brady,dar mai detaliat pt cei care nu au apucat sa citeasca problema mea cu volanul. Am fost la Brady cu volanul exfoliat in partea stanga jos pt constatare in vederea schimbarii in garantie,mi-au facut poze la el,au bagat masina in teste sa verifice ce ar fi putut strica volanul("asa e procedura") si dupa 3 sferturi de ora cat am asteptat mi-a spus consilierul de service ca sa astept din partea lor un telefon ca sa imi schimbe volanul.Am intrebat inca odata ca sa fiu sigur daca e vreo problema la constatare si mi-a reconfirmat ca nu e nici o problema,se va schimba si sa astept sa ma sune.Astept linistit 2 saptamani un telefon din partea Brady si nimic,azi sun sa vad daca a sosit piesa.Imi raspunde un consilier de service si imi da o veste deloc placuta: fabrica a respins dosarul pe motiv ca aceea este uzura normala  .Este vorba de un volan de piele de la pachetul Dynamic in 3 spite care s-a depigmentat doar intr-o zona unde nu tin mana,nu port inele si nici nu il curat cu cine stie ce solutii care ar putea sa il strice.Puteam sa astept linistit telefonul lor in continuare inca 2 saptamani cand imi iesea masina din garantie si nu mai aveam ce pretentii sa mai am.Culmea,mi-a spus ca s-au mai schimbat volane de piele,dar in ultima perioada nu s-a mai aprobat niciunul.
Este a 2-a experienta neplacuta cu ei datorita necomunicarii.Data trecuta am avut masina lovita si am primit de la un consilier de service un termen de programare peste 1 luna si jumatate iar colegul care era in spatele lui la alt birou m-a programat in 2 saptamani.Motivatia de atunci: probleme interne de comunicare.
Concluzie: m-au pierdut de client!
Skoda Octavia 2 1,8 TFSI Sport Line/Forge DV/BMC Panel Air Filter/NGK Iridium IX Sparks/Zimmermann S

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #388 : Septembrie 10, 2009, 04:41:16 p.m. »
In ceea ce ma priveste,au trecut 2 saptamani si nu am primit nici un telefon din partea Brady ca sa imi schimbe volanul.Maine ii voi contacta si sper sa o rezolv cat mai repede.

Ti-au facut constatarea? Daca da, insista pe langa ei. Mie mi l-au schimbat f. repere - Bila alba pt. Brady :) .

Felicitari si multumiri pe aceasta cale receptionerului de service (nu i-am retinut numele) care s-a straduit din rasputeri  (si din proprie initiativa!) sa-l determine pe cel responsabil cu garantiile sa vina sa faca pozele necesare constatarii.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline Cip a.k.a d3spinul

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti, Militari
  • Mesaje postate: 224
  • Take a chill... pill :-)
  • Auto: Fabia1, 1,4 TDI-PD
« Răspuns #387 : Septembrie 09, 2009, 11:06:36 p.m. »
Din ce motive esti dezamagit? :)

Offline silvestru7474

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 15
  • Auto: 1,9TDI
« Răspuns #386 : Septembrie 09, 2009, 10:26:16 p.m. »
Am fost la prima revizie si sunt total dezamagit. Daca si a doua oara se mai intampla, or sa ma piarda de client. Ma mut la Avia sau la Porsche, mai ma interesez    :047:
Octavia Drive 1.9 TDI  PD facelift 105 CP

Offline Tero

• Junior
  • *
« Răspuns #385 : Septembrie 09, 2009, 10:02:30 p.m. »
In ceea ce ma priveste,au trecut 2 saptamani si nu am primit nici un telefon din partea Brady ca sa imi schimbe volanul.Maine ii voi contacta si sper sa o rezolv cat mai repede.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #384 : Septembrie 09, 2009, 04:59:46 p.m. »
Doamne cum, poa' sa, scrie.
O fi, chiar egipteana, veche?
bicicleta

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #383 : Septembrie 09, 2009, 12:16:13 p.m. »
tataee, in acest moment ti-am ridicat warn-ul la 30%. in cazul in care vei continua sa scrii in acest mod vei avea posturile moderate.
nu vrei sa scrii calumea pe forum, ok, nici o problema, dar nu suntem obligati sa citim aceasta adunatura de litere

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
« Răspuns #382 : Septembrie 08, 2009, 11:53:21 p.m. »
buna seara!
nu stiu , dc a degenarat o descriere a, mea in ...altele/
nu apar firma, unde lucrez! dinpotriva , ma uraste lumea ca, stau cu clientii langa, mine!
chiar nu inteleg , faza cu " RAP-UL?
SUNT ROCKER! old time! jon bon jovi! ac dc! rolling stones! aerosmith!
dar, nu vorbim de asta!
pareri despre , mine! una, alta!
hey, eram suparat ca, mi am trimis clienti, acasa!
dc, trebuie sa mi , lu a ti apararea ? s au de o potriva?! chiar nu inteleg?!
nu am nimik cu, voi!
mrc, la baietii care, m au sunat!
eu, sunt in concediu imi caut de munk!
repet, nu am jignit pe nimeni! si nu mi apar firma s au interesele!
a spus un baiat ca, si a insemnat nu stiu ce filtre? in anii trecuti! si am zis ca, ai fac eu revizia pe viitor! s au oricare coleg de al, meu!  la brady decand sunt acolo de 3 ani , tot colectivul {mecanici} nu asi bat joc , de masini!
suntem un colectiv care, ne d am interesul pt, skoda!
si nu scriu , romaneste pt, cine nu intelege!
scriu ,  egipteana veche!
p.s si pt vreun ...reincarnat {a} in pruteanu. s au 2 pac!

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #381 : August 31, 2009, 08:20:03 p.m. »
fiecare cu parerea lui, io mi-am spus-o pe a mea

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 306
    • Cameraman nunti botezuri
  • Auto: 1.8TSI-DSG
« Răspuns #380 : August 31, 2009, 07:38:01 p.m. »

cat despre tine, ma bucur ca esti multumit si in plus, nu am contestat faptul ca tataee lucreaza bine, am spus doar ca se exprima groaznic si numai bine nu da, cum probabil si-ar dori
Nu am cu ce/ de ce sa fiu multumit. Nu am fost la Brady decat acum vreo 2 ani pe cand vroiam sa-mi vand fosta O2, ocazie cu care l-am cunoscut si pe Doru. Atat...aceea a fost singura data cand am fost pe la Brady si pe tataee nu-l cunosc  :039: :046:   

LE: ti-am ascultat sfatul si i-am citit aproape toate post-urlie...so, raman la aceeasi parere  :P  . Sa nu crezi ca sunt vreun fan al reprezentantelor/service-urilor. Padure fara uscaturi nu exista dar, nici nu putem sa generalizam. Stiu cum este; este suficient sa dai peste cate un ...nu zic cum... si sa ajungi in final sa spui @%#^@* Brady, AVia, PORO,sau care or mai fi dar, dupa ce-ti mai trec nervii, nu poti sa nu-i aprecizei pe cei care sunt OAMENI.
Sa nu uitam, ca si printre clienti pot fi oameni . O:)
« Ultima Modificare: August 31, 2009, 07:57:19 p.m. de xxleeus »
Superb 1.8TSI + DSG    Diagnoza VCDS
Filmari evenimente.

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #379 : August 31, 2009, 05:24:29 p.m. »
Imi cer scuze, eu am facut niste glume pe seama Elenei, dar nu au avut nici un iz vulgar, ideea e ca ea si-a putut parca masina in curtea intreprinderii, iar eu in calitate de client, nu! Atat.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 16, 2026, 09:31:06 a.m.]

Calendar