Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185662 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline alex380

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1
  • Auto: octavia fl 1.9 TDI
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #438 : Martie 17, 2010, 10:58:08 p.m. »
 ;) DA SUPER MULTUMIT DE CARMEN DE LA VAZARI SI STOIAN DE LA RECEPTIE. NUMAI CUVINTE DE LAUDA SI PENTRU BAIETII DIN SERVICE.

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.6 FSI, 115 CP
« Răspuns #437 : Martie 17, 2010, 10:36:53 p.m. »
De ce e idiot omul ala???
Scuze, nu e idiot, ci de-a dreptul cretin ... frate, daca n-ai chef sa stai de vorba cu clientii, pai spune-le, mancati-as gura, nu-i lasa sa stea ca boii sa te astepte sa te scarpini tu in nas ...!!! Pana la urma nu faptul ca n-aveau electrician a fost marea problema, ci felul in care te trateaza acesti "Dumnezei", de parca am trai din mila lor ... eu incercam sa-i mai spun cate o problema care ma deranja pe mine la masina, in timp ce el era vadit deranjat de faptul ca eu i-am perturbat linistea zilei de sambata.
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline murillo

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Auto: O2 2.0 TDI
« Răspuns #436 : Martie 17, 2010, 09:41:01 p.m. »
Am fost si eu sambata trecuta la Brady ... sa intreb daca pot rezolva ceva cu alarma care nu-mi mai merge. (masina am cumparat-o tot de la ei)
"-[dupa ce am stat vreo 5 minute langa idiotul de reprezentant service] -Buna ziua, sunt cutarica, am si eu o problema la alarma, nu se mai activeaza (pana la urma am aflat ca alarma merge, goarna e cea care a picat ... de aflat am aflat la Avia - Veteranilor); ii dau datele masinii, ii spun ce ma deranjeaza, ce nu merge la ea, etc.
-Aaaa, pai sa vedeti ca nu avem electrician ... (!!!!) Veniti luni si poate reusim sa ne uitam pe la ea, sa vedem care-i problema ..."
Dupa ce am mai stat vreo 30 de secunde, nebagat in seama, am plecat ... bine macar ca nu mi-a cerut si bani, pt ca a stat de vorba cu mine .... Oarba dupa ei ...

Inainte de a arunca cu "idiot" intr-un om pe care nu-l cunosti, poate ca era mai intelept sa dai un telefon inainte si sa intrebi, mai ales ca era sambata. Nu ai facut-o, te-ai dus direct acolo si ti-a spus ca n-au electrician si sa vii luni. De ce e idiot omul ala???
Octavia 2 Combi 2.0 TDI BMM 140 HP DPF DSG Elegance

Offline victor77

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: 47.533313,25.545187
  • Mesaje postate: 160
  • Auto: Superb 2.0 TDI 170HP
« Răspuns #435 : Martie 17, 2010, 08:31:35 p.m. »
Putem sa facem si astfel de scenarii.
Mai in gluma sau mai in serios, daca e sa fie, astepti si te consolezi cu gandul ca nu esti singurul prost(it) din tara asta.

Stef, tocmai despre asta este vorba. Ar trebui sa vina o zi in care sa nu mai fim prosti, nici macar sa nu permitem cuiva sa ne ia de prosti(indiferent daca suntem sau nu). Oricum ai face problema este strict la Brady care a acceptat sa intre in acest program cu statul si acum  isi bate joc de client. Acel cupon sau cupoane ce le-a depus Jst32 la dealer odata cu plata cash a masinii se considera plata oricum ai privi situatia. Deci omul a platit, Brady a acceptat plata. Orice avocat oricat de slab ar fi castiga.
« Ultima Modificare: Martie 18, 2010, 09:55:46 a.m. de victor77 »
Skoda Superb 2.0 TDI 125 KW 4x4  Ex: VW Golf IV 1.9 TDI ALH
Intotdeauna exista o prima data

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.6 FSI, 115 CP
« Răspuns #434 : Martie 17, 2010, 08:19:50 p.m. »
Am fost si eu sambata trecuta la Brady ... sa intreb daca pot rezolva ceva cu alarma care nu-mi mai merge. (masina am cumparat-o tot de la ei)
"-[dupa ce am stat vreo 5 minute langa idiotul de reprezentant service] -Buna ziua, sunt cutarica, am si eu o problema la alarma, nu se mai activeaza (pana la urma am aflat ca alarma merge, goarna e cea care a picat ... de aflat am aflat la Avia - Veteranilor); ii dau datele masinii, ii spun ce ma deranjeaza, ce nu merge la ea, etc.
-Aaaa, pai sa vedeti ca nu avem electrician ... (!!!!) Veniti luni si poate reusim sa ne uitam pe la ea, sa vedem care-i problema ..."
Dupa ce am mai stat vreo 30 de secunde, nebagat in seama, am plecat ... bine macar ca nu mi-a cerut si bani, pt ca a stat de vorba cu mine .... Oarba dupa ei ...
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #433 : Martie 17, 2010, 07:00:07 p.m. »
Putem sa facem si astfel de scenarii.
Mai in gluma sau mai in serios, daca e sa fie, astepti si te consolezi cu gandul ca nu esti singurul prost(it) din tara asta. Intre timp, de crezi ca ajuta, poti eventual sa dai foc la ceva, cum sugera un coleg. Scuze daca folosirea generica a persoanei a II-a singular a deranjat.  Prost e si dealerul care sta, conform scenariului, 6 luni cu masinile in curte. Prost ma simt si eu cand platesc penalitati daca intarzii o zi cu plata taxelor, in timp ce statul imi restituie tva-ul dupa 6 luni in loc de 30 de zile de la data incheierii controlului. Nu-s nici avocatul vreunui dealer si nu stiu nici ce alte sfaturi concrete as putea sa le dau celor care au de-a face cu statul, in speta clientilor care au dat rablele pe hartiile acelea sau dealerilor care au totusi interesul sa vanda, nu sa piarda clienti. Rabdare si noroc.

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 306
    • Cameraman nunti botezuri
  • Auto: 1.8TSI-DSG
« Răspuns #432 : Martie 17, 2010, 05:50:54 p.m. »
In al doilea rand, orice dealer are dreptul incontestabil (nici chiar de mama OPC-ului) sa nu livreze masina pana nu incaseaza integral contravaloarea ei. 
In concluzie, singurul care-si asuma riscul (sa-i zicem), este clientul. Eu intreb (ca prostul), tu raspunzi :P : daca statul, nemernic cum il stim, intarzie plata asaa...vreo 6 luni, ce se intampla?  :039:
Superb 1.8TSI + DSG    Diagnoza VCDS
Filmari evenimente.

Offline Stef13

• Moderator General
« Răspuns #431 : Martie 17, 2010, 05:10:09 p.m. »
Initial m-am gandit si eu la ce spui tu, victor. Raman la parerea mea totusi, asa cum am scris :) Statul promite, dar nu ofera garantii, asa ca nici eu n-as fi dat masina pana nu mi-as fi luat banii. Daca finantatorul ar fi fost o banca sau o societate de leasing, la fel ar fi stat lucrurile.

Repet, in cazul tichetelor de masa decontarile se fac strict intre firme, e alt mediu de afaceri totusi, exista concurenta, altfel se discuta.
Urmand rationamentul tau as putea foarte bine sa spun ca si clientul e vinovat, doar a fost optiunea lui sa intre intr-un sistem unde statul este cofinantator. Dar tocmai ca nu cred intr-un asemenea rationament. Nu pot acuza dealerul ca a acceptat sa intre in sistem cum nu pot acuza nici clientul. Mi s-ar parea total lipsit de simtul realitatii. Ambele parti vor sa profite de o oportunitate gandita si gestionata de stat in stilul cunoscut, ce se ghideaza mereu dupa zicala: quod licet Iovis, non licet bovis.

Offline sarbocul

• Gold member
  • Mesaje postate: 613
« Răspuns #430 : Martie 17, 2010, 04:53:31 p.m. »
optiunea si riscul tau ca vanzator de masini si ti-l asumi daca vrei sa faci o vanzare, sa castigi un client.

asta e valabil in Jermania ; aici , la Romanica , lucrurile merge altfel , Brady nu face egsceptie
Skoda Fabia 1 , Elite
Skoda O 2 face-lift , 1,9 TDI

Offline victor77

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #429 : Martie 17, 2010, 04:25:12 p.m. »
In al doilea rand, orice dealer are dreptul incontestabil (nici chiar de mama OPC-ului) sa nu livreze masina pana nu incaseaza integral contravaloarea ei.  Acesta nu poate fi tras la raspundere pentru intarziere in cazul in care a trimis la timp catre AFM documentatia completa pentru decontarea tichetelor valorice. Nu-i vina clientului dar nici a dealerului daca statul gestioneaza prost programul Rabla. Dealerul nu numai ca-si pierde credibilitatea (a se vedea reactiile impulsive, intr-un fel normale, ale unor actuali sau potentiali clienti) dar mai si sta cu niste bani imobilizati, nu-si poate plati facturile la utilitati, salariile angajatilor, etc..

Stef, tu sustii ca orice dealer are dreptul sa nu livreze masina pana nu-si incaseaza banii inclusiv de pe acele tichete ... eu nu-s de aceeasi parere cu tine si asta pentru simplu fapt ca acest minunat program rabla nu este obligatoriu pentru dealer, este optiunea acelui dealer daca participa sau nu la acest program. In momentul in care s-a decis sa participe, accepta faptul ca s-ar putea sa aiba banii blocati o perioada de timp. Oricum, sa fim seriori, o reprezentanta auto cu toate cheltuielile ei nu este tinuta in spate de vanzarea masinii ci de service-ul din spate. De acolo traiesc dealerii de masini. Au un aport si banii castigati din vanzarea masinii dar grosul vine din reparatii, intretinere. Oricum, dealerul era obligat sa avertizeze cumparatorul ca nu va primi masina pana nu-si va recupera banii de pe cupoane. Din punctul meu de vedere este doar vina celor de la Brady. Aceste cupoane sunt exact ca niste file CEC, le incasezi mai devreme sau mai tarziu. Buba e ca lucrand cu statul risti sa le incasezi mai tarziu dar asta e optiunea si riscul tau ca vanzator de masini si ti-l asumi daca vrei sa faci o vanzare, sa castigi un client.
Mai grav e ca omul a achitat masina si din cate am vazut a facut si un imprumut, ca atare atitudinea celor de la Brady este cu atat mai condamnabila cu cat omul plateste rate, a platit asigurarea ...
Cineva a facut o analogie mai jos cu tichetele de masa. Aici e la fel, ai o hartie care are o valoare si se considera plata si se accepta acest lucru de dealer. Nu e treaba ta ca si client daca si cand isi va recupera Brady banii de la stat. E problema lor.
« Ultima Modificare: Martie 17, 2010, 04:28:53 p.m. de victor77 »

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #428 : Martie 17, 2010, 04:08:05 p.m. »
 tipul de la SH abia daca m-a bagat in seama ( desi aveam haine curate si frumoase , in plus aveam si unghiile taiate ; ce-o fi avut cu mine ? )
N-aveai bască/șapcă. <))
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline Stef13

• Moderator General
« Răspuns #427 : Martie 17, 2010, 03:29:35 p.m. »
Au trecut insa aproape 10 zile de atunci... iar eu nu am inca masina! Explicatia a fost ca ei nu si-au incasat de la Remat banii pe cupoanele rabla, de parca asta ar fi fost problema mea!!! Vorba cuiva de aici de pe forum... cand mergi la market si cumperi salam pe bonuri de masa, nu il iei atunci? Astepti sa se faca plata apoi vii si tu la magazin sa iti ridici produsul?
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau daca o sa te rog sa iti pastrezi luciditatea ca sa observi cine-i principalul vinovat in toata povestea asta.
In primul rand, nu poate fi facuta o analogie cu tichetele restaurant pentru ca, din fericire, acolo statul nu are acces la fluxul de numerar. Este cu totul alta poveste, tine de fiscalitate si ma opresc aici cu detaliile.

In al doilea rand, orice dealer are dreptul incontestabil (nici chiar de mama OPC-ului) sa nu livreze masina pana nu incaseaza integral contravaloarea ei.  Acesta nu poate fi tras la raspundere pentru intarziere in cazul in care a trimis la timp catre AFM documentatia completa pentru decontarea tichetelor valorice. Nu-i vina clientului dar nici a dealerului daca statul gestioneaza prost programul Rabla. Dealerul nu numai ca-si pierde credibilitatea (a se vedea reactiile impulsive, intr-un fel normale, ale unor actuali sau potentiali clienti) dar mai si sta cu niste bani imobilizati, nu-si poate plati facturile la utilitati, salariile angajatilor, etc..

Concluzia: merita facuta reclamatie dar consecintele trebuie suportate in cele din urma de adevaratul vinovat, altfel nu se schimba nimic in esenta problemei.

Offline sarbocul

• Gold member
  • Mesaje postate: 613
« Răspuns #426 : Martie 17, 2010, 03:28:41 p.m. »
Nu esti din clientii tinta .. - da , poate ca ai dreptate ; daca asta o fi nivelul lor de abordare      nici ei cu mine  , nici eu cu ei ; aia e , ma vere ! mergem inainte , ca nu se moare din asta
Skoda Fabia 1 , Elite
Skoda O 2 face-lift , 1,9 TDI

Offline victor77

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #425 : Martie 17, 2010, 02:16:15 p.m. »
Si dupa ce imi iau masina, cu toate ca in perioada asta am probleme muuult mai importante pe cap, incep sa le fac sesizari pe la OPC si alte organe abilitate ale statului de protectie a dreptului cumparatorului!

Multa rabdare ai mai avut ... eu le dadeam foc la reprezentanta ... incearca sa dai de Vlad RUSU. E seful Skoda in Romania si discuta cu el. Viitorul meu socru a avut o problema cu livrarea unei Skoda Octavia in 2007. In loc sa i-o livreze in iunie au livrat-o in a doua saptamana din august. Pana nu am ajuns la acest domn cu un mail nu ne-a bagat nimeni in seama. Vroiau sa livreze masina in septembrie avand in vedere ca in august e inchisa fabrica pentru concediu. Dupa ce i-am trimis un mail acestui domn, s-au miscat altfel lucrurile in sensul ca s-a reusit producerea si punerea pe trailer in ultima saptamana din iulie, exact inainte de inchiderea fabricii pentru 3 saptamani.

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #424 : Martie 17, 2010, 02:05:25 p.m. »
Am renuntat sa mai fac reclamatia... pentru ca mi-a vorbit  frumos d-ra Elena Suhan si mi-a explicat ca ei plimba banii de la o banca la alta, dintr-un cont in altul (ceva de genul acesta) si ar trebui sa suporte dealerul comisionul... In fine, am inghitit-o si gata... sperand ca pe viitor isi vor schimba atitudinea...
Astazi insa nici macar nu mi-a mai raspuns la telefon!
Deci sa-mi iau odata masina de la ei, ca in contractul ala scrie ca daca se intampla ceva cu masina... au dreptul sa imi prelugeasca iarasi perioada de livrare cu 6-8 saptamani, pana aduc alta identica (!!!)... Si dupa ce imi iau masina, cu toate ca in perioada asta am probleme muuult mai importante pe cap, incep sa le fac sesizari pe la OPC si alte organe abilitate ale statului de protectie a dreptului cumparatorului!
Dont love and cry, just fuck and smile!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de james kilowatt