Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185934 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline florin

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 704
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #273 : Septembrie 24, 2008, 08:08:48 p.m. »
educarea trebuie facuta in ambele parti :) si fiecare parte va avea tot timpul ceva de reprosat celorlalti, evident, ca na, e mai usor de observat paiul din ochiul altuia. ideea e sa pastram macar aici o comunicare civilizata si poate ajungem undeva asa. daca vreau tipete merg in piata :)
"If your pictures aren't good enough, you're not close enough.”  - Robert Capa
Skoda Octavia 2 Combi 2.0 FSI 4*4

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #272 : Septembrie 24, 2008, 07:48:48 p.m. »
 =))  frumos zis  <<  politete >> rar gasesti la clienti !!!1  :040: :040: :040:
 =)) << nu cereti imposibilul >> bv, nici asta nu gasesti la clienti  :68:  :68:  :68:

la o cea mai mica problema , ar trebui sa le schimbam masina la unii clienti pentru cat scandal fac !

Eu nu stiu ce sa mai zic , astazi am fost mai calm , fara probleme la servici ! :69:

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #271 : Septembrie 24, 2008, 11:54:16 a.m. »
A trebuit sa ma intrerup, dar ce vroiam si eu sa spun in continuare a zis foarte bine florin. Am mai spus-o si va subliniez ca regula de aur este comunicarea (rezonabil de) permanenta, plus un pic de bunavointa.

Pe urma intram in alte straturi mai profunde, de genul, lucrul bine facut sau asumarea responsabilitatii etc.

Deci, comunicati, chiar si atunci cand nu puteti actiona imediat sau nu depinde de resursele proprii, dar macar spuneti ce veti face pentru cel din fata voastra. Asa ii dovediti ca va pasa si va castigati increderea si, ulterior, respectul celui cere apeleaza la voi.

P.S. Acelasi lucru este valabil si pentru cel care cere:

Adica, in primul rand cereti cu politete, chiar daca platiti pentru acel lucru sau serviciu si apoi spuneti multumesc;

Exprimati-va cat mai clar si concis cand cereti ceva, adica e bine sa va informati cat mai bine inainte de a cere ceva despre acel ceva, ca sa inteleaga si omul din fata ce ii cereti;

Fiti rezonabili si nu cereti imposibilul...
« Ultima Modificare: Septembrie 25, 2008, 09:33:38 a.m. de Daniel »
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline florin

• Gold member
  • Mesaje postate: 704
« Răspuns #270 : Septembrie 24, 2008, 11:44:13 a.m. »
vai dar ce interesant devine topicul asta :)

putin off-topic, eu lucrez in domeniul suport IT si am si eu treaba cu clientii in fiecare zi. multi din ei au probleme reale care sunt din cauza programelor noastre. si normal, platesc o caruta de bani si sunt frustrati. ideea e ca poate uneori nu poti sa ii rezolvi problema pe loc, poate nici nu stii din ce cauza e. sau stii si pur si simplu nu tine de tine sa o rezolvi.   IN SCHIMB, ideea e  ca trebuie sa comunici cu clientul si credeti-ma , am avut clienti multumiti in final, desi a durat mult sa le rezolv o problema. ideea e sa faci ce poti tu mai bine pentru el si  el sa vada lucrul asta. nu trebuie sa te dai peste cap si nici sa faci minuni. dar cat tine de tine, sa faci. si sa si zici ce faci. Un om informat e mult mai civilizat decat un om frustrat care nu stie ce se intampla.

on-topic: am fost si eu client Brady si am stat si eu uneori o tona asteptand masina, cand nimeni nu lucra la ea. asta e, am citit ceva intre timp, am stat cuminte si m-am intors cu toti neuronii seara acasa, nu un pachet de nervi
« Ultima Modificare: Septembrie 24, 2008, 12:15:59 p.m. de Master 4X4 »
"If your pictures aren't good enough, you're not close enough.”  - Robert Capa
Skoda Octavia 2 Combi 2.0 FSI 4*4

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #269 : Septembrie 24, 2008, 11:25:21 a.m. »
Ma vad nevoit si eu sa reiau apelul meu la calm:
Eu inteleg ca problemele sunt reale si creaza nemultumiri justificate. Pot sa accept si rabufniri ocazionale, ca metoda de reducere a presiunii. Dar nu pot sa accept un limbaj dur la adresa colegilor de forum. Deci, va rog sa va stapaniti un pic nervii si sa incercati sa vorbiti civilizat, chiar si atunci cand faceti un repros. Sa vedeti ce efect miraculos are!...

Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #268 : Septembrie 24, 2008, 10:29:52 a.m. »
ar, fi bine sa stiu fiecare dintre voi cu ce, va ocupati! IT? TERMOPANE?PC?RENT A CAR?INDUSTRIA ALIMENTARA?LIBER PROFESIONISTI? FATA LU MAMA?BAIATU' LU' TATA?

Fara suparare, dar nu ai nici un drept sa pui astfel de intrebari (desi raspunsurile le gasesti in topicul : 'Cine suntem si cu ce va putem ajuta').
Vad din ce in ce mai multa frustrare la job din partea coco_caty si tataee si as vrea sa va subliniez ca acest forum nu este locul de refulare a acestor frustrari pe care le aveti.
« Ultima Modificare: Septembrie 24, 2008, 10:31:15 a.m. de Master 4X4 »

Offline bogdanbran2002

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: fabia2 1.4, 86 cp
« Răspuns #267 : Septembrie 24, 2008, 09:11:17 a.m. »
tataee, cred ca te-ai enervat si-ti creste tensiunea :D
eu am povestit ce s-a intamplat cu tatal meu cand a fost in service cu masina; sunt lucruri bune si rele care se intampla, fiecare e liber sa-si spuna parerea si nu cred ca trebuie sa ne enervam cand cineva ne face observatie mai mult sau mai putin adevarata.
skoda fabia 2 elegance 1.4, 16v, 86 cp, an 2008, BXW
B 02 BRZ

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
« Răspuns #266 : Septembrie 24, 2008, 02:08:55 a.m. »
si pt zepro! frati miu,ti-a fost bine la aia care ti-au schimbat casetofonul?
du-te , la ei! sau si tu, esti chilipirist???!

Edit by Crina: Te rog sa respecti regulile de scriere ale limbii romane!
« Ultima Modificare: Septembrie 24, 2008, 10:22:23 a.m. de Crina »

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
« Răspuns #265 : Septembrie 24, 2008, 01:57:07 a.m. »
SALUTARE! Pt TOV.DORU! frati miu, faza cu ;TOV; se purta pe vremuri sau actual...in armata pe fronturile din afganistan sau bagdad! oricum nu, te intreb ce varsta, ai! eu,nu tin partea lu' brady...dar, cum se face mereu ca, cei nemultumiti,sunt ;cautatori de chilipiruri;???
duceti-va fratilor la concurenta!!! este o piata libera! dar, vreau sa, intru si eu pe alte forumuri si sa va, vad pe acolo!!!!!!!!! cu reclamatii,bineneteles!!! aaa, am inteles! altii va tin pe la usa! minunat! hai, la brady ! si sa scriem pe acest forum , tampenii! VREAU SA, TE VAD TOV DORU, LA URMATOAREA REPARATIE,la concurenta, PE ALT FORUM, CU MII DE MULTUMIRI!!! DAR, LA CONCURENTA! EU, lucrez cu masini! voi cu ce, va ocupati?
va faceti treaba, bine in jobul vostru?
 ar, fi bine sa stiu fiecare dintre voi cu ce, va ocupati! IT? TERMOPANE?PC?RENT A CAR?INDUSTRIA ALIMENTARA?LIBER PROFESIONISTI? FATA LU MAMA?BAIATU' LU' TATA? SI VA SCRIU PE FORUMURI ,DE VA PLICTISITI! TOT ROMANUL S A NASCUT SOFER,SI INJURA LA SEMAFOR! TOT ROMANUL E CORECT DAR, UITA CE FACE EL CU CLIENTII LUI! sa fim seriosi! cu drag, tov tataee!

Edit by Crina: te rog respecta regulile de scriere ale limbii romane si nu mai scrie cu CAPS!!
« Ultima Modificare: Septembrie 24, 2008, 10:24:59 a.m. de Crina »

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #264 : Septembrie 23, 2008, 06:02:06 p.m. »
La servici sunt foarte calm , in special cu clientii ! poti sa intrebi orice coleg , sau cine a venit la service si a avut probleme de garantie !  :015:
Dar acolo e locul unde ma incarc , iar acasa cand ajung , mai ma uit pe net ceva si incep sa ma descarc !  0|0

Offline zepyro2002

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #263 : Septembrie 23, 2008, 05:33:33 p.m. »
coco_caty  -eu nu inteleg de ce te enervezi??Topicul a fost pus pentru a scrie fiecare parerea despre Brady Trade.Exact cum te-ai enervat acum -cam asa se face si pe la service.Nu am gresit cu nimic ca mi-am pus parerea-si ca o paranteza la ceea ce am zis de Brady in legatura cu casetofonul,cei de la Porshe mi-au schimbat casetofonul IN GARANTIE PENTRU CA ERA DEFECT!!!Cat despre bara,era data la schimbat, d-nul Valentin care era atunci la daune mi-a data bara la schimbat.
Cu aceasta atitudine ca a ta pe care si service-ul  Brady o are ,si nu numai ,fata de clienti,nu are nimeni de castigat .Poate vei fi tu vreodata in locul clientului si vei vedea ce inseamna sa fi tratat asa cum sunt tratati clientii la service.
Multumesc celor care m-au inteles.
O zi buna tuturor
« Ultima Modificare: Septembrie 23, 2008, 05:36:12 p.m. de zepyro2002 »

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #262 : Septembrie 22, 2008, 01:08:31 a.m. »
Emil, danut, D ORU, va multumesc pt aprecierile sincere.

Stiu, mentalitatea colectiva ar rezolva situatia voastra in general si a fiecaruia din voi in particular, pt ca florile razlete conteaza...dar nu dicteaza un trend, o schimbare, din pacate.

Puteti fi siguri ca exact COMUNICAREA si IMAGINEA sunt si solutiile, dar...cu parere de rau, alte interese dicteaza. Si imi pare rau ca trebuie sa spun acest lucru, dar este adevarat iar eu nu am sa (ma) ascund de adevar !  :68:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline D ORU

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 33
  • Hombre che trabaja pierde tiempo mui precioso !!!
  • Auto: Skoda Octavia 3, 2.0 TDI DSG
« Răspuns #261 : Septembrie 20, 2008, 01:57:31 a.m. »
Dragi prieteni si colegi (de suferinta),

Revin si eu dupa alta bucata buna de vreme  in care masinica nu a facut probleme. Nici de data asta n-ar fi fost cazul dar un camion mi-a facut cadou un pietroi evident parbrizul a inceput sa se increteasca.
 Si ma duc eu ca baiatu la politie iau autorizatie de reparatie cu urmatoarele specificatii: Parbriz crapat, usa dreapta fata zgariata, usa spate dreapta zgariata, aripa spate dreapta zgariata, bara spate ciobita, aripa stanga spate zgariata.
 Am mers pe la finele lui iunie sa imi schimb placutele de frana si sa imi fac programare la Tinichigerie vopsitorie - si surpriza programare pe 28 august si ca va dura o saptamana.
 Ajungem si la momentul 28 aug predau masina mentionez ca dupa schimbarea parbriz si revopsire am cerut efectuare verif ITP si sunt anuntat ca o sa imi iau masina pe 10 sept (specificatie am lasat masina curata luna).
 Pe data de 5 sept dau un telefon sa ma interesez de masina si o alta pers de la tinichigerie imi spune ca masina este gata dar nu a facut ITP avea sonda de noxe stricata. Zic ok mai aveam pana expira ITP. Merg sa iau masina si cand ajung masina murdara... ii zic baiatului sa o spele si ma intretin cu o pers nu dau nume "Mare clasic pe acest forum(TIZ)".  Intre timp merg la Tovarasu de la ITP cu text de genu "dar chiar nu se poate face nimic" si imi zice ca sonda de diesel este stricata si nu are ce sa imi faca. Ii zic dar eu am benzina si stabilim dupa ce iese masina de la spalat o bagam la ITP.
 Iese cu masina de la spalat si o pune baiatu in soare. Pe langa cele 1000 de ventuze care inca se reflecatu pe parbriz, vedem ca masina are niste ape pe vopsea. Se vedea ceva de genu cum dai la zugravit cu vopsea si o pata are centru mai tare si extremitatile foarte slabe. intra masina la ITP se rezolva. Iese masina il chem pe tovarasu de la tinichigerie si ii arat vopseaua, prima reactie zice cred ca iese la polish. Dupa care il cheama pe un alt tovaras de la vopsitorie care macar a avut bunul simt ca din prima sa zica ca nu poate face nimic tre revopsita. Mai lasam masina o bucata pe 10 sept ma suna si imi spun ca mai intarzie o zi si ca pe 11 dupa ora 3 pot sa ma duc sa iau masina.

Merg sa iau masina pe 11, in afara faptului ca in momentul in care am spus numarul masini cel la care o predasem prima oara si-a dat ochi peste cap ca o duduie de la ghisee cand faci ceva rau (de prima oara a platit Alliantz a doua oara ei), se decid sa mearga impreuna adica cel la care am predat masina si cel la care am refuzat sa o iau. Ajungem la masina si dumnealor cu o expresie de genu "vezi coaie ce am facut noi pentru tine"imi predau masina, ma uit sumar de data asta lipsea un ochi vigilent  ;). Probabil asteptau ceva dar de data asta BAD LUCK - nu le-am dat nimic.

Constatari ulterioare - geamul spate dreapta fasaie(pot sa spun ca suiera), lampa porbagaj dreapta nelegata, pe partea ce vine din aripa spate sub usa stanga este o mare lacrima de vopsea cu rizuri, iar usa fata stanga cred ca s-a lipit cand pui mana pe margine zici ca este smirghel. LAmpa s-a rezolvat, fasaitul s-a mai atenuat cu niste silicon insa nu de tot.( o sa revin cu niste poze)

Rezultat am luat masina mai prastie decat am dus-o,

Ii multumesc inca odata tizului pentru faptul ca ne ajuta de cate ori il prindem.( La un moment dat cineva zicea de incercarea de a schimba oamenii ca s-ar putea ca la sfarsit sa primesti chiar reversul medaliei. Asa ca in lumea lor Prietenul nostru este un element si vorba aia cu o floare nu faci primavara.)

Cu stima si respect,

Doru
Skoda Octavia III, Elegance 2.0 TDI DSG 2015
Skoda Octavia II, Elegance 1.6 MPI 2007 BSE - vanduta mai 2016

Offline danut_marin2006

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 57
« Răspuns #260 : Septembrie 19, 2008, 10:56:30 p.m. »
Draga BRADY reprezentata de cei de pe aici.Astept de 2 luni sa mi se rezolve niste probleme la masina,probabil ca multi dintre voi care mai cititi pe aici stiti despre ce este vorba.Si nu este una si doua (Draga Doru,o astept pe a treia sa returnez masina ca e in garantie) caci sunt toate nerezolvate.Mi se pare ca ma cam duceti cu presuletu.Tot timpul ma puneti sa astept.COCO mai devreme spunea ceva despre conditiile unei garanti si consider ca nu are dreptate.VOI nu sunteti vinovati de nimic.Noi suntem vinovati ca nu stim sa ne alegem masinile si nu ne informam inainte sa cumparam o masina.Asta se va schimba in curand pentru ca lumea a inceput sa mai citeasca pe ici pe colo cate ceva despre masina care vrea sa ocumpere.Mai mergeti in afara si mai interesativa despre cum se petrec lucrurile pe acolo.Nu se va schimba nimic in mentalitate pentru ca este nevoie de mai mult de un om (ALIAS DORU) sa se schimbe ceva vizibil.Imi exprim DIN NOU dezamagirea despre cum merg lucrurile si astept in continuare sa vad cat voi mai sta cu masina asa.Ma astept la orice.La inceput eram furios dar mi-a trecut ca mi-am dat seama ca ma enervez degeaba.ASA E IN ROMANIA.In momentul de fata sincer nu mai imi pasa la cati nervi mi-a facut masina pana acum(Skoda fabia 2008 1.2 HTP 70cp).Asa ca mergem inainte ,salariu merge si el tot inainte,nervii sunt de partea noastra in schimb si ajungem sa ne para rau ca ne-am luat SKODA.Asta e fratilor,cui nu-i convine sa nu citeasca,cine se afla in situatii similare sa completeze.Salutari la toti
Octavia Tour 1.6 Argintie

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #259 : Septembrie 19, 2008, 04:24:44 p.m. »
Si te-a taxat si ora jumatatea de asteptare la manopera?
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du