Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185927 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #288 : Septembrie 28, 2008, 03:15:41 a.m. »
buna seara,la toata lumea! crina ...am inteles ce vrei sa, spui! [imi cer scuze pt ,punctuatie.oricum vorbim aceeasi limba]...si ne intelegem si fara niste virgule! eu si coco-cathi ,nu suntem frustrati de jobul nostru,chiar ne d am silinta. altfel nu eram asa suparat pe unii ! am clientii mei si sunt multumiti! si au tot skoda sau vw...in fine ! lucrez cu multa lume,cunosc de la pensionari la sefi de serviceuri.politisti,doctori etc! cei mai periculosi sunt clientii ;stie tot; astia iti fac capul, calendar! crina...am incercat sa, aflu cine a lucrat la masina, ta...la faza cu rotile! este un baiat ok,si nu stiu mai exact ce sa, intamplat cu acele roti! la 50 km nu poate trepida volanul din plumbi. nu te invinovatesc cu ceva. ai rezolvat problema! dar, sunt curios ce avea! cutia de viteze la 1,6 este cunoscuta si la porsche,are probleme la timonerie .intra foarte greu tr 1 si R! am intalnit si la golf 4 asta! iar pierderea de antigel o studiem daca, vrei? ca tot vine iarna! orice problema o putem discuta aici.si o rezolvam in service. ok? este valabil pt.toti cei cu probleme reale! cu respect, tataee

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #287 : Septembrie 26, 2008, 04:37:17 p.m. »
:082:  sa inteleg ca esti o persoana foarte calma  !?! te felicit pt asta si admir !!! ca te enervezi greu ! esti casatorit? (doar pura curiozitate si sper sa intelegi ca nu e cu suparare, stim toti cum sunt femeile   :042: )
aaa, si ce am mai deprins: ca trebuie sa fac si facultatea de psihologie sau vreuna de relatii de comunicare interumane !!! =))
Sunt casatorit din 1978 ! Cred ca nici nu erai nascut .
Sunt un tip nervos , dar care stiu sa-mi stapanesc nervii in relatiile interumane . Cunosc foarte bine responsabilitatile voastre . Am observat ca lipsa de stiinta mai nou , e inlocuita cu o atitudine de descurajare a clientului , ca nu toti sunt oameni de tehnica si voi le puteti baga pe gat tot felul de grozavenii . Mama , ce v-as testa cunostintele teoretice si practice , strict legate de manualul de reparatie al marcii si modelelor pentru care aveti agreere , asa cum eram noi testati de Dacia , Oltcit si ARO in anii '80 .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline dragosb

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #286 : Septembrie 26, 2008, 10:13:19 a.m. »
Ei asta chiar este o veste minunata ! Iar aceasta atitudine e mai mult decat laudabila !  :082:
Object instance not set to an instance of an object...

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #285 : Septembrie 26, 2008, 09:59:38 a.m. »
 :68:  sa stii ca in cadrul sedintelor se iau in considerare reclamatiile facute pe forumul acesta !!!  L-)

Offline drapar

• Gold member
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
« Răspuns #284 : Septembrie 25, 2008, 11:11:57 p.m. »
Ce viata avem noi astia responsabilii de garantii din service-uri !!!  :-<

La ocuparea unui astfel de post, sunt necesare si abilitati de comunicare, pentru care nu trebuie sa faci inca o facultate. E acel "ceva" care se cere tuturor angajatilor care relationeaza cu publicul-client.
Oricum, ne racim gura de pomana daca nu citeste nimeni ce scriu aici clientii Brady.  :046:

Daniel: Ba, sa stii ca se citeste.
« Ultima Modificare: Septembrie 26, 2008, 11:16:41 a.m. de Daniel »
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
« Răspuns #283 : Septembrie 25, 2008, 10:32:47 p.m. »
deci ESP please, ca ati iesit din topic.

"Turnu, sunt 554 si nu mai am combustibil. astept instructiuni"
"..."
"Turnu, sunt 554, un motor s-a oprit deja. astept instructiuni pentru aterizarea de urgenta"
"..."
Turnu, sunt 554. cred ca ma voi prabusi"
"554, aici 4218. Nu te mai lamenta atata. Mori ca un barbat!"

O seara buna,
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #282 : Septembrie 25, 2008, 10:01:33 p.m. »
 :082:  sa inteleg ca esti o persoana foarte calma  !?! te felicit pt asta si admir !!! ca te enervezi greu ! esti casatorit? (doar pura curiozitate si sper sa intelegi ca nu e cu suparare, stim toti cum sunt femeile   :042: )
aaa, si ce am mai deprins: ca trebuie sa fac si facultatea de psihologie sau vreuna de relatii de comunicare interumane !!! =))

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #281 : Septembrie 25, 2008, 07:26:15 p.m. »

aaaa, si mai vazusem pe alt topic de cineva care zicea despre clientii skoda ca ar trebui sa fie multumiti de atitudinea celor din service ! am prieteni care lucreaza la hyundai care imi povesteau cum fac caterinca de clientul de fata cu el, cum urla unu la altu ca << auzi mah ce mai vrea si asta>> sau  << cik zice ca e scump bah, auzi la asta >> asta fiind clientul de fata. parerea mea :-$   

1) daca sarcinile de serviciu depasesc posibilitatile unor responsabili de garantii sa lase locul la altii pregatiti profesional si cu abilitati de comunicare
2) reveritor la cei care lucreaza la Hyundai si nu numai , care se comporta cum povestesti = lipsa de bun simt .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #280 : Septembrie 25, 2008, 06:07:33 p.m. »
apropo de ce zice florin mai sus , ca daca unul tipa celalalt trebuie sa isi pastreza calmul, ganditi-va ca nu sunteti singurii care vin in service in ziua aceea cu probleme de garantie si de cele mai multe ori clientul tipa si urla la inceput :76: ( ca doar nu i-om deschide contract tipand la ei )! si daca prinzi 2-3 din astia cu gura mare intr-o zi  :056: , apoi aleluia cu rabdarea si calmul tau ! ajungi acasa si ca sa te descarci ori te imbeti  :080: , ori iti iei nevasta si copii la bataie !  :082:

aaaa, si mai vazusem pe alt topic de cineva care zicea despre clientii skoda ca ar trebui sa fie multumiti de atitudinea celor din service ! am prieteni care lucreaza la hyundai care imi povesteau cum fac caterinca de clientul de fata cu el, cum urla unu la altu ca << auzi mah ce mai vrea si asta>> sau  << cik zice ca e scump bah, auzi la asta >> asta fiind clientul de fata. parerea mea :-$   

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #279 : Septembrie 25, 2008, 11:41:56 a.m. »
uite la mine la munca de exemplu telul principal acum e customer satisfaction. nu eficienta muncii, nu crearea unei documentatii mai bune, ci asta. conteaza ENORM intr-o afacere care se respecta

Am sa spun doar atat: cine are interesul cu adevarat, o va si aplica. Cine vrea doar "sa dea bine", va ramane sper fara clienti mai devreme sau mai tarziu.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline florin

• Gold member
  • Mesaje postate: 704
« Răspuns #278 : Septembrie 25, 2008, 10:53:55 a.m. »
provocarea cea mai mare intr-o astfel de situatie e pastrarea unui nivel civilizat, desi unul din interlocutori clar nu respecta regulile conversatiei. daca unul tipa, celaltalt trebuie sa faca un efort mai mare de a-si pastra calmul. si asta se aplica de ambele parti, nu tin partea nimanui aici. e greu, e a naibii de greu uneori. si frustrant, da. si uneori nu meriti asa ceva din partea celuilalt, fie ca esti client, fie ca lucrezi intr-un service. dar cu siguranta zicala "sa moara si capra vecinului" nu trebuie aplicata. pe termen lung, ambii pierd din asta. uite la mine la munca de exemplu telul principal acum e customer satisfaction. nu eficienta muncii, nu crearea unei documentatii mai bune, ci asta. conteaza ENORM intr-o afacere care se respecta
"If your pictures aren't good enough, you're not close enough.”  - Robert Capa
Skoda Octavia 2 Combi 2.0 FSI 4*4

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #277 : Septembrie 25, 2008, 10:23:22 a.m. »
Nu fac aluzie la nimeni, dar e real si adevarat: intr-un mare magazin, pe o casa de marcat era un biletel catre vanzator pe care scria:

"Clientul din fata iti asigura serviciul;
Buna ziua, ce doriti?;
Mai doriti ceva?
Multumesc."
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #276 : Septembrie 25, 2008, 10:21:11 a.m. »
tataee, sincer nu vad rostul acestor discutii. Inteleg ca esti frustrat, poate ai dreptate, dar cu clientul trebuie sa te porti civilizat ca nu e vina lui. Hai sa-ti dau exemplu masina mea. Cutia de viteze NU merge, pierde antigel si multe altele. Am venit in service, am platit niste prostii (masina in garantie!), ca doar trebuia sa faceti ceva la masina sa va justificati timpul si am plecat cu masina mai rau decat am adus-o (mai ales ultima data cand am platit mult ca sa faceti o echilibrare pe care NU am cerut-o! si abia tineam volanul in mana la 50 la ora, cand o adusesem ok). Na, asta ti se pare normal? Si n-are treaba cu datul prin gropi nici antigelul , nici cutia de viteze, ca doar asa e de cand am ridicat masina cu 0 km.
Frustrarea mea din cauza voastra e cu siguranta mult mai mare decat a ta ca nu ai jobul care sa te multumeasca, dar eu nu o manifest urat pe acest forum. Ca in fond, oamenii de aici care citesc n-au nici o vina, nici de una , nici de alta.
Si asa cum spunea Daniel, o comunicare civilizata e cea mai buna solutie. De ambele parti.

Offline Lrddth

• Gold member
  • Mesaje postate: 619
  • Petrol Power
« Răspuns #275 : Septembrie 25, 2008, 02:09:46 a.m. »
macar pastrez o anumita limita nu ajung la cuv ...xxx!

Se pare că nu.

Daniel: Lord, nu era nevoie sa mai insisti, asa ca am sters al doilea citat.

O seară bună.
« Ultima Modificare: Septembrie 25, 2008, 09:51:46 a.m. de Daniel »

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
« Răspuns #274 : Septembrie 25, 2008, 12:45:52 a.m. »
Salut! Pt. dra Crina... Ajungem la masina si dumnealor cu o expresie de genu "vezi coaie ce am facut noi pentru tine" imi predau masina si ma uit sumar. De data asta lipsea un ochi vigilent. Probabil asteptau ceva dar de data asta BAD LUCK - nu le-am dat nimic.

Este un fragment din ce a scris cineva! Poate analizati dvs, dra Crina! Imi cer scuze pt. gramatica mea! dar, macar pastrez o anumita limita si nu ajung la cuv ...xxx! Am si eu deastea, dar le folosesc la bloc! Nu in serviceuri sau pe forum! Si raman la ideea mea, fratilor nemultumiti, duceti-va la alte serviceuri! Loviti-va voi masinile, dati prin gropi si pociti-le in toate felurile si dati vina pe service ca nu le face ca noi noutze! Si lu' toarshu ...poate-i vine ochiul ala vigilent si numai poceste masina! Mai vorbim, noapte buna!

Daniel: Buna dimineata, Tataee. Am acceptat scuzele cu gramatica, dar uite cam asa trebuie sa arate un text scris, pentru ca ramane scris...

Iar Crina, pe langa faptul ca e ditamai Moderatorul General, e doamna.
« Ultima Modificare: Septembrie 25, 2008, 09:45:23 a.m. de Daniel »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du