Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 186895 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline uvictor

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 18
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #368 : Martie 04, 2009, 06:22:25 a.m. »
Masina ta NU are filtru particule DPF !

Uleiul recomandat de producator este norma VAG 506.01, dar se poate folosi si 505.01.
Sorin83: "Uleiul pentru motorul meu are norma 5w30 si 507.00 pentru motoarele cu filtru de particule."
Deci inseamna ca el are RS, nu?
Skoda Octavia 2, model Elegance + extra. 2.0tdi 140cp. Viper 5002.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #367 : Martie 04, 2009, 12:57:39 a.m. »
Masina ta NU are filtru particule DPF !

Uleiul recomandat de producator este norma VAG 506.01, dar se poate folosi si 505.01.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline uvictor

• Doar inscris
« Răspuns #366 : Martie 03, 2009, 09:54:58 p.m. »
norma 505.01 (sau ceva de genul asta). Am aceeasi motorizare ca a ta, deci ma intereseaza de ce ai utilizat alta norma?

La masini echipate cu filtru de particule se foloseste 507.00 (sau edge 5w30.)
Stiu ca e posibil sa fiu offtopic, dar cum stiu daca am filtru de particule sau nu?
Din cate mai tin minte la revizia de 15000km, mi s-a pus ulei 505.01.

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #365 : Martie 02, 2009, 11:10:54 p.m. »
norma 505.01 (sau ceva de genul asta). Am aceeasi motorizare ca a ta, deci ma intereseaza de ce ai utilizat alta norma?

La masini echipate cu filtru de particule se foloseste 507.00 (sau edge 5w30.)

Offline uvictor

• Doar inscris
« Răspuns #364 : Martie 02, 2009, 10:50:35 p.m. »
Da. Au zis ca daca nu sunt filtrele originale si pateste masina ceva ei nu pot justifica la Porsche Romania ca au facut revizia cum trebuie. Filtrele pe care le-am cumparat de la ei mi le-au pus in portbagaj si pe masina au montat filtrele Mann cu care venisem de-acasa.

Uleiul pentru motorul meu are norma 5w30 si 507.00 pentru motoarele cu filtru de particule.

Am fost astazi si mi-am recuperat tavita de portbagaj. Nu a comentat nimeni nimic cand le-am zis ca nu mi-au pus-o si ca ma duc sa o iau.
Parca era norma 505.01 (sau ceva de genul asta). Am aceeasi motorizare ca a ta, deci ma intereseaza de ce ai utilizat alta norma?
Totusi sa nu exageram cu furturi de tavita, etc. Nu cred ca se ajunge la asa ceva!

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #363 : Martie 02, 2009, 10:33:24 p.m. »
Sincer ma asteptam sa incerce sa o dea pierduta si sa trebuiasca sa ma cert putin cu ei. Bine ca nu a fost cazul.  :040:
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #362 : Martie 02, 2009, 10:27:05 p.m. »
Am fost astazi si mi-am recuperat tavita de portbagaj. Nu a comentat nimeni nimic cand le-am zis ca nu mi-au pus-o si ca ma duc sa o iau.
Si nu-i firesc? Pari putin surprins. Chiar asa mare e "foametea" in Bucuresti?! :)

Offline Sorin83

• Gold member
« Răspuns #361 : Martie 02, 2009, 10:15:42 p.m. »
Da. Au zis ca daca nu sunt filtrele originale si pateste masina ceva ei nu pot justifica la Porsche Romania ca au facut revizia cum trebuie. Filtrele pe care le-am cumparat de la ei mi le-au pus in portbagaj si pe masina au montat filtrele Mann cu care venisem de-acasa.

Uleiul pentru motorul meu are norma 5w30 si 507.00 pentru motoarele cu filtru de particule.

Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline uvictor

• Doar inscris
« Răspuns #360 : Martie 02, 2009, 07:40:31 p.m. »
Ieri am facut revizia tip 30.000 km la Brady la 26.000 km.
Inainte de revizie mi-am cumparat uleiul si toate filtrele (aer, polen cu carbune, ulei si motorina) de la un cunoscut magazin de piese auto.
Ulei Castrol Edge 3w40 507.00 325 lei
Toate filtrele Mann 210 lei

Aveam programare la ora 14:00.
Am ajuns la 13:30 si am predat masina specificand ca am filtrele si uleiul meu si ca nu le vreau pe ale lor.
Baiatul de la receptie a notat ca am venit cu piesele mele, am semnat si i-am inmanat cheile.

La ora 14:40 - 14:50 masina mea a intrat in sfarsit in service (eu avand programare de la 14:00).
La 15:20 primesc telefon de la baiatul de la receptie sa ma cheme la masina pentru ca a aparut o problema. Problema era ca daca pun filtrele mele pierd garantia. Am intrebat de ce, care e diferenta intre filtele mele si cele originale. Mi s-a raspuns ca nu conteaza asta si ca a trebuie obligatoriu sa cumpar filtrele de la ei pentru ca altfel pierd garantia. Pentru ca daca se intampla ceva la motor care are legatura cu filtrele ei nu au cum sa justifice faptul ca au facut revizia daca nu au vandut si piesele. In urma mai multor discutii am ajuns sa cumpar doar filtrul de aer si pe cel de ulei care impreuna insumau 110 lei (cu ~50 lei mai scumpe decat cele luate de mine).
Daca tot ma certasem cu ei am zis sa mai stau in service sa vad ce imi fac mecanicii la masina. Foarte mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca un mecanic il intreaba pe altul cati L de ulei trebuie sa-mi puna in motor...  :047: ... si celalalt a raspuns "pana se umple".
La ~16:10 masina a fost scoasa din service si dusa in spate. M-am dus la receptie si am asteptat sa mi se predea masina. Dupa vreo 15 minute a ajuns si clip-boardul cu hartiile si cheile masinii mele la receptie. Presupun ca e un adevarat labirint din fundul curtii pana la intrare de au ajuns asa tarziu.

Pe factura scria 550 lei. Am intrebat de ce asa mult si mi s-a spus ca revizia de 30.000 se normeaza la 3 ore. I-am zis ca masina nu a stat nici macar 1.5 ore in service si ca oricum mai mult s-au invartit pe langa ea (s-a vazut asta pe monitorul de la etaj) dar n-am avut ce sa rezolv.

Cand am plecat m-am uitat in portbagaj ca sa gasesc acolo filtrele originale pe care le cumparasem de la ei: Cel de ulei si cel de aer.

Uite asa am platit eu pentru revizia de 30.000 km 1085 lei in total  si  am ramas cu un filtru de aer si unul de ulei originale.

Dupa experienta asta destul de amara si dupa nervii pe care mi i-am facut am decis ca nu voi mai face niciodata reviziile la Brady si nici nu-i voi recomanda cuiva sa o faca.
Deci ei ziceau ca trebuie sa-ti inlocuiasca filtrele tale cu ale lor si pana la urma le-au inlocuit cu ale tale?!?!?!?!?!
Uleiul nu e cumva 5w40?

Offline uvictor

• Doar inscris
« Răspuns #359 : Martie 02, 2009, 07:32:53 p.m. »
@Sorin83, incerc sa aflu ceva despre cei de la Buzau zilele astea ca parca nu prea se scria de rau despre ei aici pe forum.
Eu vroiam sa vin doar cu uleiul, la filtre sincer nu cred ca e diferenta asa mare de pret!
Am auzit ca se schimba si filtrul de motorina la revizia de 30000km si s-ar putea totusi asta sa fie mai scumpicel.

P.S. Acum am citit ce ai scris tu acolo si m-ai pus serios pe ganduri mai ales ca si eu am experientele mele magice cu brady trade.
« Ultima Modificare: Martie 02, 2009, 07:36:15 p.m. de uvictor »

Offline Sorin83

• Gold member
« Răspuns #358 : Martie 02, 2009, 11:02:03 a.m. »
Pe mine m-a costat 550 lei revizia de 30.000 km.
In banii astia a intrat manopera aferenta reviziei, schimbarea filtrului de motorina si filtrele de aer si ulei.

Am venit de acasa cu uleiul si filtrele mele dar m-au obligat sa mai cumpar de la ei inca o data filtrul de aer si cel de ulei sub pretextul ca daca nu fac asta pierd garantia. Filtrele cumparate de la ei mi le-au pus in portbagaj si le-au montat pe cele pe care le adusesem eu.

Am relatat aici mai pe larg ce mi s-a intamplat:
http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=169.msg72460#msg72460

Eu ti-as recomanda sa incerci un telefon si pe la dealerii din jurul Bucurestiuleui. Dupa ultima revizie facuta la Brady asta mi-am propus sa fac si eu.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #357 : Martie 02, 2009, 10:46:49 a.m. »
Incer sa iti raspund eu cu toate ca nu lucrez la service :

1. Nu poti depasi nr de km sau perioada de un an.
2. Daca vii cu uleiul tau si dupa aceea ti se intampla ceva la masina( motor ) o sa ti spuna ca din cauza asta s a intamplat si adio garantie.
3. Costa cam 6-7 mil

Nu stiu daca mai e cineva pe forum care lucreaza la Brady ca sa ti dea raspunsurile exacte. :082:

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #356 : Martie 02, 2009, 10:45:22 a.m. »
tizule eu am intrebat pt revizia mea cand am fost direct pe site lor si binenteles ca spuneau ca recomanda uleiurile lor.am fost la revizie am specificat ca am uleiul meu si nu a comentat nimic tipul de acolo.acum vezi si tu cum tie norocul :D
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline uvictor

• Doar inscris
« Răspuns #355 : Martie 02, 2009, 10:42:32 a.m. »
Intentionez sa ma programez pentru revizie de '30000' km la service-ul Brady.

Am si eu cateva intrebari:
1. cu cat pot depasi nr de km care mi i-au scris in caietul de service (aprox. 27300)?
2. pot veni cu uleiul meu? si in ce conditii?
3. aproximativ cat costa revizia aceasta?

Multumesc.

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #354 : Martie 02, 2009, 06:41:12 a.m. »
Poate a fost o simpla "scapare".
Land Rover Discovery 3

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()