Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 182265 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ovidelu08

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: BUCURESTI, P-ta Moghioros
  • Mesaje postate: 307
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #338 : Februarie 19, 2009, 08:23:00 p.m. »
cine a zis vorba aia "ai masina,ai necazuri" a avut mare dreptate. Service-urile sunt facute sa castige ei, nu noi, oricat am discuta despre asta, asa ca nu merita sa va enervati.
 :046:

2.5 D, 180 CP    (ex Skoda Octavia2)

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #337 : Februarie 19, 2009, 12:39:41 p.m. »

Adica vrei sa spui ca te-au obligat sa cumperi piesele de la ei fiindca pierzi garantia, dar de montat le-au montat tot pe cele cumparate de tine ???   :-o

Exact asta au facut.

La urmatoarea revizie o sa te contactez Jonah Lomu.  :015:
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2009, 07:24:59 p.m. de St3ff »
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #336 : Februarie 19, 2009, 08:51:07 a.m. »
E doar placerea ta sa te duci la service Skoda, dupa iesirea din garantie (exceptie leasing cand esti obligat), iar pentru ITP poti merge la orice statie autorizata.
Unde e stipulat ca dupa perioada de garantie , daca ai leasing , nu prim Porsche Leasing , sa faci servisarea pana la terminarea leasingului tot la reprezentanta ?
Eu am avut (m-am tzapit) la PLR (porci  lising L-) ) acolo era scris, la alte firme nu stiu, dar mi s-ar parea normal sa-si protejeze masina , care este a lor pana o achiti integral.
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

jonah lomu .

• Vizitator
« Răspuns #335 : Februarie 19, 2009, 08:20:32 a.m. »
Ce ai patit la brady sorine o sa patesti si la avia si la orice service autorizat,luati exemplul meu ,nu mai faceti reviiziile la ei luati exemplul meu.Tocmai datorita acestei jepci am renuntat la ei(ca service de schimb de ulei) ,daca ai un baiat bun la receptie te ajuta el crede-ma.

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #334 : Februarie 19, 2009, 08:05:50 a.m. »
E doar placerea ta sa te duci la service Skoda, dupa iesirea din garantie (exceptie leasing cand esti obligat), iar pentru ITP poti merge la orice statie autorizata.
Unde e stipulat ca dupa perioada de garantie , daca ai leasing , nu prim Porsche Leasing , sa faci servisarea pana la terminarea leasingului tot la reprezentanta ?
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #333 : Februarie 19, 2009, 12:20:32 a.m. »
Si eu am patit acelasi lucru , m-a luat cu :
el: stiti pierdeti garantia daca nu folositi uleiul nostru
eu: are norma care trebuie pe el asa ca nu am de ce sa pierd e valvoline
el:  pai aveam si noi valvoline
eu: daca e ala din vitrina nu multumesc , va repet are norma corecta nu va faceti griji ca stiu ce bag in masina.

si nu a mai zis nimic. Asta e hotie pe fata ce i s-a intamplat lui Sorin83.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline adrianFOTO

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 11
  • Auto: Octavia Tour 1.9 TDI
« Răspuns #332 : Februarie 18, 2009, 11:02:11 p.m. »
Multumesc drapar si Owe; din pacate ( si spun asta pentru ca mi-as fi dorit sa merg cu placere la reviziile Brady ) nu voi continua cu ei chiar daca masina iese din garantie in ianuarie 2010 - voi incerca probabil AutoStil; In ceea ce-l priveste pe Sorin83, ieri cand am mers pentru programare, am intrebat de curios pretul manoperei ( specificand faptul ca urmeaza sa aduc eu filtrele si uleiul ) raspunsul a fost ceva asemanator cu cel primit de catre Sorin... de aceea am serioase dubii ca in momentul unei probleme in intervalul de timp ramas pana la iesirea din garantie, "baietzii" vor gasii suficiente motive sa nu repare eventualele defectiuni de fabricatie ( sper totusi sa nu fie cazul ).
Octavia Tour 1.9 TDI, 101 CP, 2008

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #331 : Februarie 18, 2009, 10:42:37 p.m. »
Problema era ca daca pun filtrele mele pierd garantia. Am intrebat de ce, care e diferenta intre filtele mele si cele originale. Mi s-a raspuns ca nu conteaza asta si ca a trebuie obligatoriu sa cumpar filtrele de la ei pentru ca altfel pierd garantia. Pentru ca daca se intampla ceva la motor care are legatura cu filtrele ei nu au cum sa justifice faptul ca au facut revizia daca nu au vandut si piesele. In urma mai multor discutii am ajuns sa cumpar doar filtrul de aer si pe cel de ulei care impreuna insumau 110 lei (cu ~50 lei mai scumpe decat cele luate de mine).

Adica vrei sa spui ca te-au obligat sa cumperi piesele de la ei fiindca pierzi garantia, dar de montat le-au montat tot pe cele cumparate de tine ???   :-o

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #330 : Februarie 18, 2009, 06:55:51 p.m. »
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline drapar

• Gold member
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
« Răspuns #329 : Februarie 18, 2009, 06:40:25 p.m. »
As fi curios de posibilitatea efectuarii acestor inspectii periodice in alte locuri decat Brady, si mai ales de inregistrarea / valabilitatea insemnarilor din service-plan sub stampila altor unitati de service decat repr. Skoda - Brady!?

Multumesc

Teoretic, pentru a nu pierde garantia (sau daca masina e in leasing), aceste verificari trebuie facute in reteaua Skoda.
Daca masina a iesit din garantie, am inteles ca se pot stampila reviziile facute la AutoStil (asa cum mi-a raspuns Master 4x4 privitor la aceeasi problema ridicata de mine): http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=814.msg71062#msg71062
« Ultima Modificare: Februarie 18, 2009, 06:43:17 p.m. de drapar »
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #328 : Februarie 18, 2009, 05:49:12 p.m. »
Ieri am facut revizia tip 30.000 km la Brady la 26.000 km.
Inainte de revizie mi-am cumparat uleiul si toate filtrele (aer, polen cu carbune, ulei si motorina) de la un cunoscut magazin de piese auto.
Ulei Castrol Edge 3w40 507.00 325 lei
Toate filtrele Mann 210 lei

Aveam programare la ora 14:00.
Am ajuns la 13:30 si am predat masina specificand ca am filtrele si uleiul meu si ca nu le vreau pe ale lor.
Baiatul de la receptie a notat ca am venit cu piesele mele, am semnat si i-am inmanat cheile.

La ora 14:40 - 14:50 masina mea a intrat in sfarsit in service (eu avand programare de la 14:00).
La 15:20 primesc telefon de la baiatul de la receptie sa ma cheme la masina pentru ca a aparut o problema. Problema era ca daca pun filtrele mele pierd garantia. Am intrebat de ce, care e diferenta intre filtele mele si cele originale. Mi s-a raspuns ca nu conteaza asta si ca a trebuie obligatoriu sa cumpar filtrele de la ei pentru ca altfel pierd garantia. Pentru ca daca se intampla ceva la motor care are legatura cu filtrele ei nu au cum sa justifice faptul ca au facut revizia daca nu au vandut si piesele. In urma mai multor discutii am ajuns sa cumpar doar filtrul de aer si pe cel de ulei care impreuna insumau 110 lei (cu ~50 lei mai scumpe decat cele luate de mine).
Daca tot ma certasem cu ei am zis sa mai stau in service sa vad ce imi fac mecanicii la masina. Foarte mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca un mecanic il intreaba pe altul cati L de ulei trebuie sa-mi puna in motor...  :047: ... si celalalt a raspuns "pana se umple".
La ~16:10 masina a fost scoasa din service si dusa in spate. M-am dus la receptie si am asteptat sa mi se predea masina. Dupa vreo 15 minute a ajuns si clip-boardul cu hartiile si cheile masinii mele la receptie. Presupun ca e un adevarat labirint din fundul curtii pana la intrare de au ajuns asa tarziu.

Pe factura scria 550 lei. Am intrebat de ce asa mult si mi s-a spus ca revizia de 30.000 se normeaza la 3 ore. I-am zis ca masina nu a stat nici macar 1.5 ore in service si ca oricum mai mult s-au invartit pe langa ea (s-a vazut asta pe monitorul de la etaj) dar n-am avut ce sa rezolv.

Cand am plecat m-am uitat in portbagaj ca sa gasesc acolo filtrele originale pe care le cumparasem de la ei: Cel de ulei si cel de aer.

Uite asa am platit eu pentru revizia de 30.000 km 1085 lei in total  si  am ramas cu un filtru de aer si unul de ulei originale.

Dupa experienta asta destul de amara si dupa nervii pe care mi i-am facut am decis ca nu voi mai face niciodata reviziile la Brady si nici nu-i voi recomanda cuiva sa o faca.
« Ultima Modificare: Februarie 18, 2009, 09:13:14 p.m. de Sorin83 »
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline adrianFOTO

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 11
  • Auto: Octavia Tour 1.9 TDI
« Răspuns #327 : Februarie 18, 2009, 04:43:55 p.m. »
Salut!
azi am efectuat revizia de 30000km la Brady Service; Impresia generala destul de buna, a durat aprox o ora, dar pretul imi pare cam mare (pret manopera : 434 Ron - adica 369 Ron revizia tip 30000 si 35,7Ron +30Ron manopera inlocuire filtru motorina ); Nu prea inteleg mai ales ca inlocuirea filtrului carburant este inclusa in revizia tip 30000 - ( cel putin asa apare in cartea de service );
Pret filtru ulei+motorina+polen+aer+5l ulei ARAL: 404 ROn;

As fi curios de posibilitatea efectuarii acestor inspectii periodice in alte locuri decat Brady, si mai ales de inregistrarea / valabilitatea insemnarilor din service-plan sub stampila altor unitati de service decat repr. Skoda - Brady!?

Multumesc
Octavia Tour 1.9 TDI, 101 CP, 2008

rox

• Vizitator
« Răspuns #326 : Februarie 07, 2009, 09:19:06 a.m. »
Ei dar n-am zis nimic de satisfactie maxima.... doar ca , fata de alte service-uri, am fost multumita de cum s-au purtat cei de la Brady per ansamblu. In legatura cu " dat ceva"... stiu si sunt de acrod cu tine, dar, in conditiile actuale, cred ca fiecare din service se asteapta sa primeasca un mic "tip" pentru ceea ce face, si daca nu esti in trend nici nu te baga in seama. Involuntar sau nu, lumea a ajuns sa conditioneze ceva firesc de "dat ceva-ul", si degeaba ma duc eu ca o floricica si falfai din gene daca toti de inainte au dat o bere si omul respectiv s-a invatat asa...
( daaar, asta e o alta discutie si cred ca om fi usor offtopic)

Offline oxigen

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 102
« Răspuns #325 : Februarie 06, 2009, 02:49:13 p.m. »
rox, in mod normal trebuie sa pleci multumit de la service fara sa trebuiasca sa dai nimic dupa.   Cred ca de multe ori chiar noi clientii stricam lucrurile prin promovarea acestui gen de practici.  Intr-un moment de satisfactie maxima, eu m-as fii dus la seful respectivului sa-i comunic ca omul din subordinea lui si-a facut bine treaba si eu, unul din clientii care le platesc salariul, ies pe poarta multumit.
Parerea mea.........
Octavia2 Combi 1.9 TDI Elegance 2008

rox

• Vizitator
« Răspuns #324 : Februarie 06, 2009, 02:40:18 p.m. »
Eu am fost multumita de serviciile celor de la Brady ( ca la ei mi-am pus oglinda, intr-un final). Mi-au comandat-o asa cum stabilisem, a venit oglinda in 5 zile (parca), dupa care m-au sunat sa ma duc, le-am zis ca n-am cum si mi-au pastrat oglinda aia... vreo 2 luni, aproape. Dupa care m-am dus, fara programare fara nimic ( asa cum imi zisesera), initial baiatul de la receptie service a mormait ca dureaza "vreo 3-4 ore", am fost oameni ne-am inteles si in jumate de ora amindoi eram multumiti :). Nu mi-a placut "abordarea" insa, ca oricum intentionam sa dau ceva dupa, da' pentru faptul ca m-au asteeptat atita cu oglinda aia le dau o nota buna.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du