Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 184668 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline C R I S T I

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 247
  • Auto: 2,5 TDI
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #473 : Iunie 26, 2009, 10:41:44 p.m. »
"Cristi tie ti-au montat pana la urma pleoapele si stopurile spate. Cand am plecat eu inca nu se apucasera de grila"

Cea mai mare problema e eleronul de pe borbagaj, sper sa iasa lucrarea perfect!
Am "ajutat" cu un "imbold" de 250 lei pt montajul accesoriilor...

Acum nu mai e vb de Brady, e vb de baietii din service :)
Skoda Superb 2,5 TDI - grila&pleoape Matting Tuning, eleron&ornamente Milotec, SMD light tuning.

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #472 : Iunie 26, 2009, 09:43:19 p.m. »
BRADY , este un service!
si voi sunteti, cei nemultumiti!
trebuie sa, incep sa, numar?
nu e , cazul!
drumuri bune, si cat mai putine service uri!

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #471 : Iunie 26, 2009, 09:28:07 p.m. »
In alte service-uri ....spun ca asa fac toate!

gresit tataee... Brady e acel service!

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #470 : Iunie 26, 2009, 08:57:14 p.m. »
Eu nu inteleg de ce se ajunge la injuraturi . Ca se schimba comportamentul clientului dupa garantie tine de mentalitatea noastra ca incercam sa rezolvam masina cu preturi cat mai mici pe factura si ceva in buzunarul lucratorilor , ca per total sa fie o mica economie in buzunarul clientului . Asa era si in anii 80 prin serviceurile IATSA .
Nu mi-ai raspus la ultima intrebare .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline tataee

• Junior
  • *
  • armonie in miscare
« Răspuns #469 : Iunie 26, 2009, 08:46:31 p.m. »
LIV_SIBIU...adica , incerc sa, intelegi...
multi se bat in piept, injura lucratorii, din reprezentante skoda
ASTA CAT, AU GARANTIE!
INTELEGI?
DC?
EU, NU INTELEG?
SI DUPA GARANTIE, printr o minune, numai injura pe nimeni!
dc?
asta nu inteleg?

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #468 : Iunie 26, 2009, 08:39:14 p.m. »
Eu va ajut cu un sfat...dupa ce iesiti din garantie! Si veti avea probleme cu masina!
Acum sunteti tari in gura!
Multumiti-va ca va sunt reparate masinile!
Doamne fereste sa va cada o turbina sau un compresor de AC, DUPA GARANTIE!
Ca va place sa le dati in gusa!
Sfatul meu: respectati oamenii din reprezentantele SKODA! SI VETI AVEA MULT DE CASTIGAT!
Dupa garantie, va v-a veni a plange!
Cu respect, TATAEE!
Parca tu ai inventat garantia si post garantia . Masinile trebuie sa reziste si daca sunt conduse de tehnicieni de service cat si de " prostime " care le da in " gusa ". Sau nu-i asa cu masinile din grupul VAG ?
Da , personal respect oamenii cu bun simt chiar daca nu sunt profesionisti , dar incearca sa invete din mers . Nu pot respecta un angajat al unei reprezentante , chiar daca este meseriasul lui peste daca este arogant , vorbeste urat cu clientul , iti forteaza mana pentru a da spaga , incearca sa te imbrobodeasca cu explicatii puerile si fara acoperire .
Inca ceva : cum sa traduc asta " Sfatul meu: respectati oamenii din reprezentantele SKODA! SI VETI AVEA MULT DE CASTIGAT!
Dupa garantie, va v-a veni a plange! "
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #467 : Iunie 26, 2009, 08:09:09 p.m. »
Sorin: o actiune legala trebuie lansata cu temei ! In plus, este nevoie de probe... Cel mai firesc este sa faci o reclamatie scrisa la Brady, ei sunt obligati sa-ti raspunda la ea, sunt sanse si sa vorbesti direct cu Dl. Tomescu. Abia dupa ce intreprinzi acesti pasi poti sa te gandesti la altceva - este parerea mea ! Si ceea ce te sfatuiesc este si modalitatea pe care PoRo o agreaza si o incurajeaza !

tataee: adevarul este ca de obicei la jumatate...stim amandoi asta. Apoi, clientul este cel care trebuie multumit, cu atat mai mult in garantie ! Subiectul este vast. Important este sa pastram un echilibru. Sau macar sa incercam !
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline tataee

• Junior
  • *
  • armonie in miscare
« Răspuns #466 : Iunie 26, 2009, 07:51:12 p.m. »
Eu va ajut cu un sfat...dupa ce iesiti din garantie! Si veti avea probleme cu masina!
Acum sunteti tari in gura!
Multumiti-va ca va sunt reparate masinile!
Doamne fereste sa va cada o turbina sau un compresor de AC, DUPA GARANTIE!
Ca va place sa le dati in gusa!
Sfatul meu: respectati oamenii din reprezentantele SKODA! SI VETI AVEA MULT DE CASTIGAT!
Dupa garantie, va v-a veni a plange!
Cu respect, TATAEE!

« Ultima Modificare: Iunie 26, 2009, 08:04:42 p.m. de Master 4X4 »

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #465 : Iunie 26, 2009, 07:05:13 p.m. »
Au reusit pana la urma. Au terminat la ora 18:00 in conditiile in care eu am predat masina la 11:00. E poveste lunga si urata dar o sa o relatez mai tarziu. S-a lasat cu certuri, amenintari si reclamatii.

Cristi tie ti-au montat pana la urma pleoapele si stopurile spate. Cand am plecat eu inca nu se apucasera de grila.

Cine ma ajuta si pe mine cu idei sa initiez o actiune legala anti Brady pentru informarea clientilor si potentialilor clienti?
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #464 : Iunie 26, 2009, 01:31:25 p.m. »
Cristi, tu blochezi intrarea in service pe dinauntru. =))
Si daca stiam ramaneam si eu in zona dimineata si faceam pe clientul cu gura mare care vrea sa intre in service cu masina si nu poate.

PS: Inca odata profesionalism maxim , am vorbit cu Sorin , se uita mesterii lu peste prajit la senzor si senzorul la ei , nu stiu cum se schimba :))
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline Sorin83

• Gold member
« Răspuns #463 : Iunie 25, 2009, 11:56:28 p.m. »
Hai ca-ti dau un telefon inainte sa plec.
Probabil vin pe la 10-10:30
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #462 : Iunie 25, 2009, 11:11:13 p.m. »
Cristi, tu blochezi intrarea in service pe dinauntru. =))
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline C R I S T I

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 247
  • Auto: 2,5 TDI
« Răspuns #461 : Iunie 25, 2009, 09:11:40 p.m. »
Sorine lasa-ma si pe mine sa intru la 9.00-9.30  cu ea la service sa-mi schimbe farul si toate cele si la urma te sustin! Eu am asteptat 3 sapt clipa asta...

:082:
Skoda Superb 2,5 TDI - grila&pleoape Matting Tuning, eleron&ornamente Milotec, SMD light tuning.

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #460 : Iunie 25, 2009, 07:54:38 p.m. »
Mai ia doi prieteni si blocheaza tot, ...  mamitica lor! >:)
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline Sorin83

• Gold member
« Răspuns #459 : Iunie 25, 2009, 06:34:44 p.m. »
Maine ma duc din nou la ei sa vad daca a venit. daca nu ma duc in alta parte si sper sa rezolv acolo.

Inca nu m-am hotarat unde o sa parchez masina (in poarta, in usa de la showroom sau in usa de la service). Voi cum ma sfatuiti?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()