Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 186866 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #23 : Octombrie 19, 2007, 02:10:15 p.m. »
Andrei, imi cer scuze in numele colegilor mei. In special al celor 2 care sunt si colegi cu tine pe VWF, adica Driver TDI si Florin A3, angajati la Brady de asemenea, unul la Receptie Mecanica, celalalt la Receptie Tinichigerie.  :046:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Jacku

• Junior
  • *
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 85
  • Am o buburuza 1.4 16V 101 CP elegance
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #22 : Octombrie 19, 2007, 10:30:33 a.m. »
Eu am schimbat la Brady bucse bascula posterioara( cele originale cu unele de seat ibiza cupra) si bara stabilizatoare( modelul 1.1 cu modelul 1.2, cea cu bucsele sertizate)
scurt si la obiect:
+      - am putut sta langa masina
        -mecanicii au fost ok, destul de receptivi la pareri, opinii( cateodata le-am mai si fost de ajutor)

-       -am fost programat intr-adevar la ora 7, am ajuns la 7 .20, masina a intrat in service la ora 10
        -i-am rugat pe cei de la comenzi tinichigerie sa imi faca poze pe dedesubt ca sa pot schimba scutul spart pe casco( au contract de decontare directa cu omniasig), si desi masina era ridicata pe elevator pur si simplu nu au vrut sa se deplaseze.
sincer cred ca le-a fost lene sa deschida un dosar de dauna...dupa ce am plecat de la brady am fost la avia pantelimon si acolo desi se terminase programul baietii m-au ajutat cu placere
-desi in manual scrie ca bucsele se monteaza cu bascula data jos si se baga cu presa, s-a preferat alta modalitate care a cauzat unele neplaceri, remediate ulterior la Avia
-atitudinea personalului de la receptie service usor indiferenta, mi s-a parut. poate sunt un pic subiectiv ca dupa ce am stat aproape 3 ore pe acolo am avut timp sa ii studiez.

Si o bila mare alba pentru Doru, care s-a implicat si a facut tot posibilul sa ma ajute. Dar deh, ...nu e doar el acolo.
Cam asta a fost exeprienta mea cu Brady
Fost fabia elegance 1.4 16 v 101 cp, actual Golf mk4 1.8t interior piele recaro, filtru BMC panel, 1

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #21 : Octombrie 19, 2007, 08:52:23 a.m. »
Eu livrez de obicei masina catre client. Daca vrei, poti cere express acest lucru cons. vanz., in caz ca eu deja livrez o alta masina in acel moment. Raspund oricaror intrebari cu placere. Cu conditia sa stiu si raspunsurile !   :063:

Offline LiviuD.

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 46
  • juniorul
« Răspuns #20 : Octombrie 18, 2007, 08:54:36 p.m. »
Cred ca o sa e cunostem "personal" cand o s-o ridic pe redOcti 2 si chiar o sa-ti cer niste sfaturi de la tine,daca se poate binenteles!
no 1    Skoda Fabia 1,4 mpi
 no 2    Skoda Octavia 2 -1,9 tdi

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #19 : Octombrie 18, 2007, 08:42:51 a.m. »
Acum ca stii, Liviu, te astept data viitoare sa ne cunoastem personal.  :082:

Offline LiviuD.

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 46
  • juniorul
« Răspuns #18 : Octombrie 17, 2007, 11:06:10 p.m. »
Pana acum sunt multumit de Brady! :082:De fapt au fost cei mai receptivi prin consilierul de vanzari,care a fost foarte deschis si nu ma luat peste picior(cum sa intamplat la P.r. sau A. m. care credeau ca nu  vreau sa-mi cumpar masina ,doar intreb asa sa-i plictisesc ca de ,aveau treaba :071: :088: -TEAPA -chiar vroiam sa-mi  cumpar masina) si mi-a dat toate detaliile despre masina(motorizari,avans,livrare etc).Dupa ce am hotarat motorizarea chiar am facut un test drive cu aceeasi motorizare(cam scurt testul dar convingator) si nu mi-a spus veniti maine ca azi nu avem masina :063:.
Cam atat din aventura asta cu cumpararea masini,sa vedem in continuare(sper(vreau) sa fie ok si in continuare)

P.s. Nu stiam ca Doru lucreaza la Brady!
no 1    Skoda Fabia 1,4 mpi
 no 2    Skoda Octavia 2 -1,9 tdi

Offline stefan_ieu

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 2
Partial ai dreptate, in sensul ca o bucata de vreme (n mai stiu cat, ca era anul trecut in noiembrie) au stat 2 mecanici la masina mea, desi unul parea sa se descurce absolut ok.
In al doilea rand (n-am vrut sa intru foarte mult in detalii in primul post pentru ca nu cred ca merita atata atentie ceva minor) faza cu butonul a fost asa : Electricianul a venit, a chinuit butonul putin si l-a facut sa mearga in 5 min (probabil era un contact putin desfacut, ceva). Eu multumit i-am dat 50.000 (in general imi place sa le dau de o bere celor care imi fac un bine, chiar daca mai au si un salariu) si el mi-a dat de inteles ca oricum era ceva minor si nici n-a trecut pe foaie. Dupa care a aparut un sef de echipa, ceva, nu stiu ce era, si l-a luat la rost ca de ce n-a trecut in foaie daca a lucrat la masina mea samd, si asa a aparut acolo niste timp suplimentar in foaia de service. Asta e alt exemplu pentru care ma enerveaza pe mine "sefii de echipa" :).
Iar legat de timpul de lucru, explicatia cu "norma" de lucru pt o revizie mi-a fost data de cel de la birou, mi-a spus ca asa se face la toate reviziile. Nu a spus nimic de 1-2-10 oameni care lucreaza la masina.

Repet, incidentul e minor si nu merita atata atentie, e vorba doar de "fine tunning" pentru cei de la Brady, ca sa stie pe viitor cum sa isi multumeasca clientii.
Skoda FABIA 1.2HTP 12v MY2005

Offline kunjanos

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj Napoca
  • Mesaje postate: 457
  • Kun Janos
  • Auto: Octavia II Scout
stefan_ieu, daca o revizie are 3 ore manopera ca si norma si tu ai asteptat 1.5 ore poate ca s-au ocupat 2 mecanici de masina in acelasi timp? Daca se ocupau de masina 6 persoane stateai numa 30 minute. Da totalul muncii depuse tot 3 ore erau.
(vandut) Octavia Scout II din 2007, 103kw, BMM
Volvo XC60 2016, 220CP, D5

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
Stefan, multumesc pt pareri. Data viitoare anunta-ma cand esti programat si te voi asista cu placere.

Offline stefan_ieu

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 2
Pana acum am fost multumit de serviciile Brady (singurul service cu care am avut de-a face de cand am Fabia). In general n-am avut probleme mari cu cei de acolo, doar mici nemultumiri. Si ca tot m-a incantat de dimineata forumul asta (n-am mai intrat aici cu intentii constructive pana acum) ma gandeam sa le prezint, poate primesc si niste raspunsuri :)

a) am fost la un moment dat cu o problema legata de un zgomot la bord/pedale, dupa ce s-a plimbat cu masina un "sef" de echipa (cu mustata, nu stiu cum il cheama) mi-a spus ca sunt nebun, ca nu e nici un zgomot. Ii repet modalitatea in care se aude zgomotul, nimic. Ma supar eu si ii spun sa vina cu mine sa-i arat (ii propusesem si mai devreme chestia asta)... nimic, imi intoarce c.... si cu greu se hotaraste sa il puna pe un tinerel mecanic sa meraga cu mine. Si ala m-a ascultat frumusel, a mers cu mine, a auzit imediat zgomotul si l-a rezolvat. Problema era de la un plastic neprins calumea tot de cei de la Brady cand mi-au montat alarma. Concluzia mea : care nu e formata doar din episodul asta, nu stati sa va certati cu sefii de echipa ci vorbiti cu mecanicii aia mici, ca de obicei sunt ascultatori, va explica tot si sunt de treaba.

b) la ultima revizie aveam 25-26.000 km. Prima problema a fost ca nu mi-au spus ca as putea face revizia de 30.000, mi-au facut-o pe aia de 20.000. Nu ca m-ar deranja f tare, dar daca eram scrupulos si vroiam sa respect datele de revizie ar fi trebuit sa mai vin o data dupa 4 luni sa-mi fac iar o revizie. Puteau sa ma avertizeze. A doua problema e tot una de principu. Revizia a durat 1.5h, dar de taxat am fost taxat cu 3h de lucru, cum ca asta ar fi "norma". Hai sa zicem ca inteleg, dar atunci de ce m-au mai incarcat cu 20 de min manopera ca i-am rugat sa se uite la butonul de la geamul din spate? Sa ne intelegem, nu e vorba de 20-30 RON. E vorba de principiu. Daca tot norma e de 3h, atunci eu inteleg ca 3h trebuie sa se uite la masina mea, sa o bibileasca.

In rest numai de bine despre service-ul asta (dupa cum vedeti si mai sus,nemultumirile mele sunt minore si le-am pus aici doar pentru a-i ajuta sa stie cum sa multumeasca clientii pe deplin). Poate si cu ajutorul lui Doru (btw, felicitari pt job) datile viitoare voi iesi complet multumit din service, fara nici o strangere de inima.
Skoda FABIA 1.2HTP 12v MY2005

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
Iti multumesc mult Ciprian pt feed-back si obiectivitate ! :032:

Voi aduce in dicutie la sedinta problemele ridicate de tine, sper sa pot schimba inbine aceste aspecte. Cat despre programul Club Brady, in prezent il conturam si sper ca apoi cei care informatizeaza si automatizeaza sistemul de carduri sa fie rapizi astfel incat sa-l putem implementa in maxim 90 zile.  :046:

Offline cyp

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 18
  • Devil on road
Salutare,

Eu sunt un client mai vechi al celor de la Brady, in special cei de pe Iuliu Maniu.Fara sa exagerez, cred ca am fost de 10 ori la ei (ori am fost eu prea ghinionist, ori ceva n-a mers cum trebuie).
  Printre problemele din trecut, as aminti :
  -Schimbat casute sigurante baterie(s-a schimbat doar partea inferioara, pt ca "asa e"-250 ron, partea superioara a ramas la fel de ..arsa)
  -Bendix-ul-desi am spus sa se schimbe cu totul, i-au schimbat doar o bucsa si peste 3 saptamani "caraia" la fel.Dupa ce m-am dus la ei mi-au luat 250 ron pe manopera pt aceeasi problema, numai ca au numit-o altfel-"bucse electromotor", parca(apropo si acum "caraie").Am mai fost pt enervantul martor de "catalizator"(cred ca de 3 ori)Prima si a doua oara au ridicat din umeri si au zis ca nu stiu ce are, dar ca"mi-au sters eroarea".Dupa 2 zile a aparut iarasi.A 3-a oara au spus a e un senzor pe care l-au schimbat.De atunci a mai aparut, dar presupun eu ca e de la benzina.La fel s-a intamplat si cu senzorul de ASR, ABS.
  -Ventilatorul mare al motorului( vreo 10 milioane cu manopera)-pe cel schimbat nu l-am primit inapoi.Il schimbasem pt ca imi "fierbea apa" cu mult peste 90 grade.Au spus ca e de la ventilator, l-am platit, l-au schimbat si in aceeasi zi am ramas cu masina la ora 19:00 in intersectie la Rosetti.Am dus masina acasa cu 5km/h (cu opriri lungi si dese in mijlocul strazii sa se raceasca apa)si a doua zi am chemat platforma de la ei sa ma duca la service.Acolo au constatat ca aveam nu stiu ce furtun spart si de asta se incingea apa.Bine, deci am platit ventilatorul degeaba?!Au spus ca era blocat.Bun, am zis sa o las asa.Am vrut insa o masina la schimb(contra cost), pentru ca aveam enorm de multa treaba.Mi-au spus ca nu au, ca sunt date, ca nu se poate.Atunci m-am dus la director si i-am spus toate problemele mele si ca vreau sa reclam doar faptul ca nu mi se pune la dispozitie o masina(contra cost).Omul insa a parut interesat mai mult de ce nu am primit ventilatorul vechi.S-a uitat pe camera, a vazut cine a schimbat ventilatorul, l-a chemat si l-a mustrat verbal, dupa care m-a pus sa scriu o reclamatie in care sa povestesc ce s-a intamplat.Am scris respectiva reclamatie dupa care mi-a pus masina la dispozitie(contra cost).Problemele cu casuta de sigurante, bendix-ul, senzorii, ventilatorul, conducta de apa s-au intamplat intr-o singura luna.Va dati seama ca nervii mei erau intinsi la maximum.Atitudinea directorului respectiv mi s-a parut cea mai "interesata" de calvarul prin care trecusem cu masina.Intre timp, ma cunostea toata lumea, "din vedere":baiatul de pe platforma, teo de la receptie,baiatul cu sapca de la receptie, tipul de la piese, jumatate din mecanici, tipul de la vanzari second hand,fata aia blonda de la front desk,un tip brunet de la vanzari, o tipa de la contabilitate cred si desigur, ambele casiere.(SI NU GLUMESC CAND ZIC ASTA!)
    Astazi am luat masina din service.Mi-am facut programare acum o saptamana si ceva pentru ca mi se sparsese un furtun de evacuare al gazelor de la motor.M-am dus tot la Brady de pe Iuliu Maniu pt ca e foarte aproape de casa si pentru ca m-am gandit ca din moment ce ma duc si le spun eu care e problema, n-are ce sa mearga rau.Acolo m-am intalnit cu Doru, care mi-a spus ca lucreaza acolo si ca o sa se schimbe ceva.Astfel, am zis sa incerc si sa schimb urmatoarele:
     - Discuri frana fata 500 RON
     - Discuri frana spate 270 RON
     - Placute frana fata cu senzor 310 RON
     - Placute frana spate 200 RON
     - Ulei Arala 10w-40 120 RON (4.5L)
     - Filtru ulei 30 RON
     - Ulei Haldex 65 RON
     - Filtru ulei Haldex 120 RON
     - Lichid frana 30 RON
     - Furtun epurator- 125 RON

Manopera:

- Inlocuit placute +discuri fata 100 RON
      - Inlocuit discuri spate 40 RON
      - Furtun epurator 20 RON
      - Revizie tip 15000 km 140 RON
      - Inlocuit filtru Haldex+ulei 30 RON
      - Inlocuit placute frana spate 66 RON

Am mai avut trecut pe factura "set huse" -5 RON si "spray frane" 8 RON.
  Totalul a fost de 2350 RON...dar eu chiar nu am inteles si nu inteleg de ce trebuie sa imi treaca la socoteala acele huse pe care le pun ei pe scaune "sa nu le murdareasca".Chestiile alea, ma gandesc ca ar trebui sa fie considerate drept consumabile.Doar sunt un service auto!Si eu am o firma si nu iau bani clientilor mei pe bax-urile in care le pun produsele si nici pe scotch!Cum ar fi sa le trec pe factura: " 200 de tricouri personalizate, 20 bannere, 10 bax-uri ambalaj si 1/2 rola scotch"???!?

Ma rog.Una peste alta, de data asta a fost mai bine.Si sunt sigur ca are mare legatura cu faptul ca este Doru acolo.Este cel mai potrivit om pentru cei de acolo.Este singurul care face ce face in primul rand din pasiune.M-a sunat de fiecare data sa-mi comunice in ce stadiu e masina si mi-a dat telefonic toate informatiile de care aveam nevoie, pentru a ma decide ce e bine sa schimb, cum e mai bine sa fac.
  Cei de acolo, nu cred ca sunt niste tipi neprofesionisti.Cred ca, probabil, odata cu trecerea timpului au intrat intr-o oarecare stare de stres, de obisnuinta, care ii face sa nu mai vada problemele clientilor intr-un mod foarte profesionist.Cam cum e cu medicii care vad prea multe cazuri.Una peste alta, fiecare ne consideram masina, problema noastra cea mai importanta.Inteleg ca nu putem obtine prioritate, dar cred ca putem obtine macar atentie.De ce nu, profesionalism?
     Din toate experientele mele la Brady, am tras o concluzie.Acolo, pana acum ceva timp, informatia ajungea trunchiat de la client, la mecanic.Si invers.De ex, dupa ce primeam masina, mi-ar fi placut, sa mi se explice ce a avut masina mai exact, ce piese s-au schimbat si de ce, ce sa evit pe viitor etc.Din pacate, toate lucrurile acestea mi-au fost explicate de abia acum, la ultima mea vizita, de catre Doru.Am plecat mai..lamurit.

P.S. mai am pe firma un peugeot 307.Cand am fost cu el la service pt revizie, mi-au spalat masina.Am avut un sentiment tare placut cand am vazut ca masina mea e si spalata.Sunt genul de om care alearga toata ziua si efectiv nu am timp sa ma opresc sa spal masina.Ar fi fost o idee sa angajeze si Brady un om care sa faca treaba asta.Ar fi castigat mult la capitolul imagine(La ora la care scriu post-ul asta am ajuns acasa).
  Noapte buna tuturor si pe viitor nu ocoliti Brady.Cu Doru acolo, lucrurile or sa se indrepte (asteptam si reducerile alea, Doru :) )

« Ultima Modificare: Iunie 12, 2007, 08:53:12 a.m. de Master 4X4 »
Audi A4 1.9TDI 131CP - 2003

Offline VFA 2007

• Gold member
  • Mesaje postate: 1246
  • Auto: SKODA OCTAVIA 1.8 T,

Exact asta intentionam sa fac,revizia cam pe la 12000Km.Multumesc oricum de sfat.
O zi buna.
SKODA OCTAVIA 1.8 T,20V,AUM,195 CP/17.01.2007.

Offline Andrei

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 299
Daca faci multe drumuri lungi in afara localitatilor si folosesti combustibil de calitate nci din 15 in 15 mii nu sunt probleme. Eu asa am facut la O 1 si nu am avut in 80.000 de km nici o problema inafara de 4 bucsi pe care le-am schimbat la 53.000 respctiv 68.000 km.
Octavia II 2.0TDI - BKD (2007)

Offline BitMaster

• Gold member
  • Mesaje postate: 1804
    • Caini ciobanesc german
eu asa le-am facut, asa au zis cei de la brady  :063:

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()