Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 186863 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nicu

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 520
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #38 : Noiembrie 19, 2007, 10:22:02 p.m. »
Doru de ce nu te duci la Bradut - ca asa cum il stiu eu sigur ia ceva masuri !
BMW 530xD 240CP
Vectra C GTS 150CP

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #37 : Noiembrie 19, 2007, 05:04:59 p.m. »
Doru m a ajutat cat s a putut pentru ca nu depindea de el si pe aceasta cale ii multumesc  :006: :006:
Pe mine ma supara cei care coordoneaza lucrarile de aia sunt nemultumit. :039:

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #36 : Noiembrie 19, 2007, 03:46:05 p.m. »
Pacat :(
Inteleg si situatia lui Doru :( Cred ca e frustrant si pentru el Florine.

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #35 : Noiembrie 19, 2007, 03:15:42 p.m. »
Stiu,dar acum este prea tarziu sa mai vin la Bucuresti pentru ca sigur nu voi mai gasi vreun sef pe acolo.Nu mi place sa ma dau in spectacol dar tot voi avea o discutie amiabila,sper cu cel care se ocupa de masina mea ca sa nu creada ca el este buricu pamantului iar noi suntem sclavi si trebuie sa asteptam cand au ei chef sa lucreze.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #34 : Noiembrie 19, 2007, 03:11:40 p.m. »
Ai tot sprijinul meu. Vino si ajungem si la director daca e cazul...important este sa fie clientul de fata. Nu pot interveni mai mult pt ca nu am autoritatea s-o fac. Eu apelez la bunul simt si la amabilitatea/seriozitatea colegilor. Nu toti raspund pe masura asteptarilor.  :046:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #33 : Noiembrie 19, 2007, 03:07:50 p.m. »
O bila NEAGRA pt service ul Brady,Doru nu am ce face dar sunt foarte nervos acum in momentul de fata cand scriu acest mesaj pe colegii tai care se ocupa de dosar.Am masina in service de o luna jumate dar nu se poate ca masina fiind gata de sambata sa nu se gaseasca timp sa mi se faca geometria la masina. Am fost sunat de cineva de acolo sa mi zica ca azi nu mai e timp si o face maine( daca e timp ) dupa care o verifica pe toata dar pentru ce nu stiu probabil ca sa vada daca mai sunt scunele si volanul inauntru sau daca s au strans toate suruburile.Am ajuns la capatul rabdarii cand vad cu cata indolenta sunt tratat de catre cei care se ocupa de dosar.Parca vad ca nici maine nu se face nimic si astept sa mi o aduca acasa Mos Nicolae sau chiar Mos Craciun ca in ritmul asta ma prinde revelionul cu masina la Brady.Sunt extrem de suparat si nu stiu daca pe viitor voi mai veni cu masina acolo decat poate pentru o simpla revizie.Soryy dar asta e realitatea  :047:

Florian

• Vizitator
« Răspuns #32 : Noiembrie 19, 2007, 11:08:22 a.m. »
Foarte util raspunsul lui Centaurus, dar am putea grupa informatiile despre preturile la revizii? Am zis nu am dat cu parul. :063:

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #31 : Noiembrie 19, 2007, 11:05:03 a.m. »
Iulian, esti binevenit oricand.  :082:

Offline Centaurus

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #30 : Noiembrie 19, 2007, 11:03:41 a.m. »
Miercuri (14.11.2007) am facut revizia la Brady (a doua revizie 20.000km).Cost total revizie 1500 ron din care:
600 ron - manopera + filtru ulei + filtru aer + filtru polen
900 ron - consumabile cumparate de mine separat: 5 litri ulei (Mobil1 0w40) + placute frana fata-spate (AEM)
Totul a decurs ok si am terminat mai repede decat ma asteptam (de la predarea cheilor si pana la plecare aprox. 2h si 30 min.)
Multumiri Doru !
Skoda Octavia II 2.0 TFSI 2006

Florian

• Vizitator
« Răspuns #29 : Noiembrie 16, 2007, 09:02:10 p.m. »
Personal am fost la Brade Trady doar ca simplu vizitator care si-a inveselit ochii cu productiile 2007 ale producatorului Skoda. Am remarcat promptitudinea cu care intr-un interval de timp foarte scurt soseau langa mine consultantii pentru a-mi prezenta masina.

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #28 : Octombrie 26, 2007, 04:49:48 p.m. »
Multumesc pt aprecieri, Cristacul. Si ma bucur sincer ca te-ai alaturat noua.  :082:

Offline Cristacul

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 50
  • SNZ...
  • Auto: O2, 1.9 TDI (BXE)
« Răspuns #27 : Octombrie 26, 2007, 04:19:46 p.m. »
Ieri mi-am ridicat masinuta; am ramas impresionat de prezentarea facuta de Doru. Rar gasesti in Romania astfel de relatii cu clientii... de aici si decizia de a ma inscrie in club.  :040:
Sa vedem pe viitor reviziile, dar mai e pana la prima.

Pana atunci, mult spor
Black Pearl = O2 Elegance 1.9 TDI (~ 135cp by Doru / Dimsport)

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #26 : Octombrie 19, 2007, 07:21:50 p.m. »
Sa te pregatesti cu vreo 7 mil pt revizie :082: , cat despre servicii intr adevar sunt bune daca ar veni si piesele mai repede ar fi si mai bine  :039:

Offline BitMaster

• Gold member
  • Mesaje postate: 1804
    • Caini ciobanesc german
« Răspuns #25 : Octombrie 19, 2007, 07:16:10 p.m. »
 la  brady inca sunt probleme (mai mici decat in trecut - cel putin asa mi se pare mie ) cu organizarea... adica, un pic mai multa viteza si alocare eficienta a resurselor umane ar face minuni.
per total mie mi se pare ok :)

edit: in curand o sa vin la revizia de 30K - da' vin incognito, ca sa fie misteru' mai mare si aprecierea mai obiectiva :)

Offline Jacku

• Junior
  • *
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 85
  • Am o buburuza 1.4 16V 101 CP elegance
« Răspuns #24 : Octombrie 19, 2007, 05:56:33 p.m. »
Chiar nu e cazul. E foarte aglomerat si poate de asta se intampla.
Fost fabia elegance 1.4 16 v 101 cp, actual Golf mk4 1.8t interior piele recaro, filtru BMC panel, 1

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()