Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: GPS pt Skoda fabia  (Citit de 5122 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vyk

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 78
Raspuns: GPS pt Skoda fabia
« Răspuns #6 : Septembrie 10, 2008, 11:18:37 p.m. »
In ceea ce priveste partea de GPS, as prefera o solutie dedicata, mai exact un PDA. De ce? Simplu - poti sa il iei frumos din masina, nu iti sparge nimeni masina pentru el si in plus ai GPS la purtator si ca pieton. Alte alea poti sa vezi pps-urile pe care le primesti prin e-mail, poti juca joculete (de ex. Brain Trainer, prind repede si devin addictive), poti vedea filmulete, poti intra pe net daca ai wireless public in zona. SI MULTE ALTELE. Ca si partea hardware, alege ceva cu minim 400Mhz ca sa mearga repede, slot pentru card de memorie, ecran bun (optim ar fi 640*480).
Skoda Fabia 1.2HTP, Panasonic CQ1300, Audison LRX 2.150, Focal Polyglass V 165 slim, Longmill Jx1100

Offline mircea.onul

• Junior
  • *
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 51
  • Creative work is play.
  • Auto: Fabia 6Y 1.4 MPI ATZ
« Răspuns #5 : Septembrie 04, 2008, 02:44:05 p.m. »
Da, merge foarte bine si folosind o caseta adaptoare. E in jur de 20 de lei una. Sunetul e stereo, calitatea este buna, am probat una pe casetofonul stock de la un Logan + boxe stock (15WX4).
:: Fabia 6Y | 1.4 8v | ATZ | 50 kw ::
:: Alfa Romeo 146 Junior | 1.6 16v TS | 88 kw ::

Offline Mousek

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Targu Mures
  • Mesaje postate: 100
  • Fabia Elegance 1.4 16V 75 CP ,2002
    • Promotii cumparaturi online
« Răspuns #4 : Septembrie 04, 2008, 02:00:21 p.m. »
Daca are doar casetofon si nu ai intrare audio,poti folosi acele casete adaptoare,este o caseta audio din care iese un cablu cu mufa jack pe care o conectezi la sursa de muzica...care o fi.Solutia ieftina zic eu.Nu stiu insa care e calitatea redarii in acest caz.Din ce stiu se pastreaza stereo.Semnalul de intrare ajunge direct pe capul de redare al casetofonului.
Promotii cumparaturi online
https://www.cumparama.com/

Offline mircea.onul

• Junior
  • *
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 51
  • Creative work is play.
  • Auto: Fabia 6Y 1.4 MPI ATZ
« Răspuns #3 : Septembrie 04, 2008, 12:57:05 p.m. »
La mine pe Fabia nu era nimic cand am luat-o. Am pus un player foarte decent, ELTA, l-am gasit in Metro cu vreo 200 de lei. Partea frumoasa este ca are cititor de carduri SD si MMC, port USB, situate chiar pe fata detasabila, alaturi de CD/DVD. Vezi cumva daca nu se mai gaseste, parca am vazut acum 2 saptamani. E foarte convenabil, impreuna cu un memory stick de 4 Gb si cu boxe ok, auditia e una placuta (nu e mega-super-excelenta, player-ul este chiar foarte decent, dar macar e nemtesc). Asta ar fi o solutie pentru tine. Un Sony sau Alpine sau alta marca ofera cele doua porturi pe anumite modele, dar la preturi mari, as zice. Sau achizitionezi un player mai bunicel, pana in 400 lei, e suficient sa aiba iesire AUX, in cazul asta daca ai navigator (orice nagivator de pana la 600 lei stie sa redea MP3, WMA, audiobook, video, etc, unde mai pui ca toate au iesire audio - jack mic) cu un cablu ce il gasesti la orice magazin de echipamente electronice conectezi navigatorul la player si faci auditie pe boxele masinii. Probelma ar fi ca putine navigatoare entry level - ieftine-stiu a citi carduri de cel mult 2 Gb, din care aproximativ 1 Gb este ocupat de catre soft-ul de navigatie. Ramane sa alegi tu varianta potrivita. (stii ce e interesant la playerul cel ieftin - cand dai peste o groapa cu masina si asculti muzica de pe un card sau un memory stick - nu "sare" melodia - un CD probabil s-ar intrerupe - vb de cazul in care chiar te zdruncina - oricum are anti-soc, dar nu e tare ok). Toate bune
:: Fabia 6Y | 1.4 8v | ATZ | 50 kw ::
:: Alfa Romeo 146 Junior | 1.6 16v TS | 88 kw ::

Offline C o s m i n

• Gold member
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 5853
  • ZEN Master
  • Auto: Fabia 287 Nm
« Răspuns #2 : Septembrie 04, 2008, 11:21:05 a.m. »
Daca ai un casetofon care sa stie si sa accepte o intrare auxiliara, atunci poti folosi orice navi care stie sa redea audio. Daca nu...atunci e destul de complicat, si trebuie sa recurgi la solutie de compromis. Ori iti iei un radiocd decent(undeva la 300 de lei gasesti ceva suficient pentru fabia) si mai tai din know-how-ul navigatiei, ori recurgi la revolutionarea bordului. In sensul ca iti iei o unitate 2xDIN cu monitor, cu gps, cu dvd, cu tot ce mai trebuie si ai rezolvat problema. Desigur, solutia 2 este cea mai eleganta, dar...si scuturatoare de aprox 500 de euro. Eu folosesc solutia 1. Inca...dar strang bani pentru ceva frumos.
Din categoria "Consultatii ZEN, FU, CHI, HI, PAN",lectia numarul 1:
Cand disperarea te cuprinde si crezi ca problema skodei tale nu are solutie, asculta-ti vocea interioara, care spune: LEAGA CU SARMA

Offline SorinBecks

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 5
GPS pt Skoda fabia
« Răspuns #1 : Septembrie 04, 2008, 11:09:53 a.m. »
Salut din nou, vin cu o intrebare cam grea zic eu. Sunt mandrul posesor al unei Skoda Fabia Combi 1.4 16v din 2000-2001. Ma enerveaza la culme faptul k nu are CD player. Doar radio si casetofon. De mult vreau sa pot asculta ce muzica vreau eu, fara sa accelerez brusc de nervi cand vad ca nu se mai termina reclamele pe Kiss FM. In acelasi timp, imi plac excursiile si drumetiile iar faptul ca este combi ma incurajeaza  sa bag acolo cortul si inca nu stiu cate alte bagaje si sa merg la munte, la mare etc, doar ca nu stiu straziile, etc si am nevoie de GPS. Ca sa impac si capra si varza, si ca sa mai am o satisfactie in plus, m-am gandit sa imi iau un GPS ce poate sa citeasca si sa redea atat MP3 cat si Xvid.

Problema este ca nu mai stiu cine imi zisese la un magazin ca trebuie sa am o mufa auxiliara in spatele casetofonului masinii ca sa conectez GPSul la ea, si astfel GPSul sa foloseasca boxele masinii...

Aveti idee despre asa ceva? Am asa ceva?(mereu ma ingrozeste gandul ca este asa de veche incat nu are CD player deci poate nu are nici asa ceva, si cine stie ce altceva nu mai are). Cum pot sa verific daca am asa ceva?

Ah da, un PDA cu GPS oare ar putea fi cunectat?
« Ultima Modificare: Septembrie 04, 2008, 11:15:04 a.m. de SorinBecks »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 14, 2026, 08:17:16 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Re: Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Re: Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 14, 2026, 08:17:16 a.m.]