Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Greieri in masina  (Citit de 14885 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
Re: Greieri in masina
« Răspuns #23 : Ianuarie 27, 2014, 01:52:40 p.m. »
Banda a fost buna si la mine,acolo la acel U.
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline lenzexe

• Doar inscris
  • Locaţia: Dorohoi
  • Mesaje postate: 5
  • my red Fabia
  • Auto: fabia II fl. HTP
« Răspuns #22 : Ianuarie 27, 2014, 01:46:11 p.m. »
Cam ce graieri am la a mea:
1. in portierele fata (mai ales dreapta) zangane la bass puternic - voi desface portiera pentru remediere
2. tetiera scaun  dreapta (doar daca e ridicata)
3. ceva prin bord (uneori doar - ciudata ca iarna nu apare)
4. CEA MAI ENERVANTA - SCARTAIELI PE DRUMURI DENIVELATE LA PORTIERELE SPATE!!! pana acum
SOLUTIE am gasit INTAMPLATOR dupa 1 an si jumatate de nervi, diferiti lubrefianti pentru balamale etc: PUTINA BANDA IZOLIERA!!!  :))
CAUZA: iala portierei pe drumuri denivelate face frecare pe agatatoarea metaliza de pe cadrul usii (acel U metalic de care se agata).. PUTINA BANDA IZOLATOARE CAUCIUCATA pe latura acelui U de care se agata incuietoarea si E LINISTE!
Mda...au mai ramas portierele fata de desfacut la primavara.

Sper sa va fie de folos.

Offline adi.borhan

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 151
  • Auto: octavia II 1.6 MPI
« Răspuns #21 : Februarie 02, 2013, 01:21:31 p.m. »
Eu ma mir ca nu am nici un greiere dupa 4 ani, tinand cont de calitatea drumurilor din Iasi. Eviti o groapa dai in alta. In schimb ma supara cand imi pocneste dimineata parbrizul la trecerea prin gropi.

Offline gore 92GGR

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 150
  • B-292-GGR
  • Auto: octavia2 2.0 tdi 16v
« Răspuns #20 : Februarie 02, 2013, 09:43:37 a.m. »
la mine zgomotul vine din interioru bordului la anumite turatii in trepte diferite de ex: a 5-a acul de turatii la jumatate intre 1500-1600rpm se aude un zgmot in spatele turometrului un bazait destul de puternic, a 4-a acul de turatii intre 2000-2100rpm la fel bazait in spatele turometrului, a 4-a turatii sub 1700 un bazait din partea dreapta, din cand in cand se mai aude si la jumatatea bordului,....are cineva vreo ideea de unde am atatea bazaituri in bord??eu m-am gandit ca s-ar putea sa fie de la conductele de aer, dar astept si alte pareri si o solutie cum sa scap de aceasta problema...multumesc
O1 1.9tdi B 92 GGR, O2 1.9tdi B192GGR R.I.P
O2 2.0 tdi 16v BKD B 292 GGR

Offline dany19991

• Junior
  • *
  • Locaţia: iasi
  • Mesaje postate: 66
  • Auto: fabia 1.2 tsi 86hp
« Răspuns #19 : Ianuarie 31, 2013, 12:24:27 p.m. »
daca vine din zona instrumetelor din bord, poate fi de la plasicul care acopera ceasurile. eu am pus o bucata de carton intre geamul din plastic si bord in partea de sus, si au tacut greierasii :). ca sa verifici , apesi putin geamul si ar trebui scartie . daca e altceva , poate are altcineva o solutie.

Offline gore 92GGR

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 150
  • B-292-GGR
  • Auto: octavia2 2.0 tdi 16v
« Răspuns #18 : Ianuarie 30, 2013, 11:14:39 p.m. »
Salut..de 2-3 zile am inceput sa am si eu acesti "greieri" in bord....stie cineva cum pot scapa de ei?? Multumesc
O1 1.9tdi B 92 GGR, O2 1.9tdi B192GGR R.I.P
O2 2.0 tdi 16v BKD B 292 GGR

Offline lenzexe

• Doar inscris
  • my red Fabia
« Răspuns #17 : Noiembrie 14, 2011, 09:07:31 a.m. »
am facut un drum mai lung, inclusiv pe denivelari accentuate si nu mai e nici un scartait pe nicaieri ... a fost nevoie doar de putin ulei fin la balamalele usilor si problema scartaielilor a disparut...prea simplu, nu?  :)) si eu care aveam de gand sa merg la skoda cu ea, sa dau si ceva bani sa remedieze cu putin ulei..mai ma storceau aia de niste bani

Offline lenzexe

• Doar inscris
  • my red Fabia
« Răspuns #16 : Noiembrie 13, 2011, 10:53:58 a.m. »
putin ulei la balamale  :)) si nu mai scartaie portierele la denivelari

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
« Răspuns #15 : Noiembrie 11, 2011, 09:34:40 p.m. »
Masina instructorului meu facea uneori ca un greiere. Pe mine ma dispunea. Ma facea sa rad. :)  Nu facea tot timpul asa deci nu era enervant. :))

Offline lenzexe

• Doar inscris
  • my red Fabia
« Răspuns #14 : Noiembrie 11, 2011, 08:19:35 a.m. »
am facut ieri un drum mai lung si cred ca scartaielile alea pe drum denivelat sunt de la PORTIERE (mai intens stanga spate) :-/ ...Greierele de la bord chiar nu pricep de unde ar veni (cum am atins bordul dispare o perioada)...mai am un greiere in portiera dreapta fata cand e muzica putin mai tare (ca un zanganit)..

Offline Andrei1980

• Gold member
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 1792
  • Auto: Toyota Corolla 2.0 hibrida 140
« Răspuns #13 : Noiembrie 04, 2011, 12:28:56 p.m. »
Se prea poate, fiindca eu in primul an vara cand foloseam AC si baga aerul rece incepea sa sune ceva la imbinarea dintre parbriz si bord, sunet de plastic intarit....un fel de greiere si era destul de suparator iar eu mai mult decat suparat. A venit iarna, nu am mai folosit AC pe timpul iernii (decat rar pentru dezaburire) si de atunci nu a mai revenit acel greiere....de atunci am facut peste 25 000 km si nu mai am greieri in masina.  0m0 si ma rog la Cel de Sus sa nici nu revina prea curand ca tare nu-i suport mai ales cu asa o motorizare bine antifonata....
Toyota Corolla TS - 2.0 196, Exclusive, MY2024
Ex: Seat Leon ST, Skoda Octavia 2FL 1.4 TSI

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #12 : Noiembrie 04, 2011, 10:55:48 a.m. »
...
Apropo... imi poate spune cineva care lucreaza in vanzari daca masinile pentru test drive sunt facute altfel (adica mai bine finisate la interior cel putin)...pentru ca inainte sa o cumpar...am facut 2 test drive-uri si intr'adevar era alt model de echipare ,superior, dar am ramas foarte incantat de ea ...nu se auzea nimic...nici macar motorul....
...
Masinile pentru test drive sunt identice cu cele vandute. Insa cei de la dealeri au posibilitatea sa mai rezolve din greieri.
Totusi poate se mai "aseaza" masina si vor mai disparea din greieri, nu e exclus.
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline adi.borhan

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 151
  • Auto: octavia II 1.6 MPI
« Răspuns #11 : Noiembrie 04, 2011, 10:28:36 a.m. »
aceleasi sunete le am si eu cand trec peste denivelari, in special dimineata si de cand e frig. Oricum trebuie sa merg sa-i fac revizia si am si aceasta problema in vedere. Promit ca vin cu rezolvarea saptamana viitoare. Sper!

Offline cosmo47

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: rm valcea
  • Mesaje postate: 155
  • vreau sa stiu cat mai multe despe motorul 1.2 htp
  • Auto: fabia 1.2 60Cp 44 kw
« Răspuns #10 : Noiembrie 04, 2011, 10:13:54 a.m. »
Salut zexe, am o fabia avantaj (5ooo km)din luna mai anul acesta si se aude cam in toata masina ,daca stai atent, ... ba la geamul dreapta, ba in bord, ba prin portbagaj<desi 85% din timp e gol>.... asta este...si mie mi se pare ca nu e normal pentru o masina noua insa ... asta este cum ai zis si tu ... dai drumul la muzica, la un radio si ignori suntele astea ca si cum ar freca plastic pe plastic...
Apropo... imi poate spune cineva care lucreaza in vanzari daca masinile pentru test drive sunt facute altfel (adica mai bine finisate la interior cel putin)...pentru ca inainte sa o cumpar...am facut 2 test drive-uri si intr'adevar era alt model de echipare ,superior, dar am ramas foarte incantat de ea ...nu se auzea nimic...nici macar motorul....
Ce pot spune este ca sunt multumit de masina...si daca aveam mai multi bani cred ca tot skoda alegeam... si cred ca tot pe benzina....

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #9 : Noiembrie 03, 2011, 05:04:29 p.m. »
Suna a vesnicii greieri pe care mai devreme sau mai tarziu ii "dobandim" cu totii. Insa la 3000 de km e mult prea devreme ca sa fie acceptabil. Vezi cum faci sa ii reproduci la comanda, mergi la dealer si cere-le sa ii rezolve. As zice sa stai langa masina cand fac asta.
Bafta!
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()