Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Pregatiri pentru iarna  (Citit de 10508 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
Raspuns: Pregatiri pentru iarna
« Răspuns #5 : Septembrie 17, 2008, 09:25:43 a.m. »
dar ..totusi ... daca stie careva daca lichidul de racire are antigel ... nu ma supar daca imi raspunde inainte sa apara "ghidul" de iarna ... :D
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline B e b e

• Gold member
« Răspuns #4 : Septembrie 15, 2008, 11:27:55 a.m. »
... si io cred ca marea majoritate a raspunsurilor le vom gasi acolo ... dar daca imi pun ambitia sigur gasesc o intrebare idioata la care nu s- a gandit nimeni :D  :69: .. sa o puna acolo
« Ultima Modificare: Septembrie 15, 2008, 11:30:03 a.m. de dincati »
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #3 : Septembrie 15, 2008, 11:06:32 a.m. »
Sunt sigur ca o sa gasim toate informatiile despre antigel, lichid de parbriz, cauciucuri, combustibil, antiderapanti, etc..

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Septembrie 15, 2008, 10:37:21 a.m. »
Este tema unui editorial la care lucrez si care va postat cand va fi gata alaturi de celelalte 4, sus in dreapta, pe pagina de forum.  :082:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline B e b e

• Gold member
Pregatiri pentru iarna
« Răspuns #1 : Septembrie 15, 2008, 10:35:53 a.m. »
Salutare,

Deschid acest subiect cu o simpla intrebare care mi-a trecut prin minte cand n-aveam ce face dar am pus titlu mai "general" ca sa las loc si altor intrebari.

Voiam doar sa stiu daca lichidul de racire cu care mi-a venit masina in iulie are si antigel sau trebuie sa-i pun eu; si daca trebuie neaparat sa fac asta in service (pentru garantie).
VagCom 908

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()