Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Revizia periodica Octavia I  (Citit de 66246 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CristiTM

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 370
Revizia periodica Octavia I
« Răspuns #1 : Iunie 11, 2007, 10:57:24 p.m. »
Urmeaza sa fac revizia de 60.000 Km (am deja 54......dar am sa o fac mai repede) si inca sint nehotarat referitor la uleiul pe care sa-l folosesc.
Pe scurt datele problemei sint: pana acum am folosit doar Aral iar acum sint tentat sa folosesc Castrol Magnatec insa nu sint sigur ca ar corespunde specificatiilor producatorului( si chiar daca ar corespunde nedumerirea persista).
Despre Aral circula o serie de "legende" tipic romanesti (de tipul "Aralul se imbuteliaza si in Romania asadar nu este "original"). Personal cred ca si in situatia in care "baietii destepti de la imbuteliere" fura din el la ambalare nu cred sa-si faca griji sa si completeze la loc cu altceva, ca doar orice proces tehnologic de imbuteliere presupune oaresicari pierderi. In concluzie am incredere din acest punct de vedere in Aral.
Acuma referitor la filtrele folosite am o preferinta pentru MANN.
Gresesc?
O alta dilema este referitoare la costul reviziei. Telefonic mi-au spus ca este undeva intre 600-700 RON iar pretul uleiului undeva intre 100-200 RON, suficient de vag incat sa fii in dubiu (sa mai cumpar ulei sau sa iau de la dealer). De data asta am sa merg cu uleiul meu si cu filtrele mele (oricare ar fi uleiul ales) tocmai ca sa vad cam pe unde se va situa pretul manoperei.
Revin cu impresii dupa revizie dar astept totodata si pareri.
Skoda Octavia I, 1.9 TDI

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()