Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda Octavia 1.4TFSI FACELIFT !  (Citit de 58790 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
Re: Skoda Octavia 1.4TFSI FACELIFT !
« Răspuns #5 : Ianuarie 28, 2009, 07:53:50 p.m. »
Si eu ma tot uit la una verde din curte si astept un viitor fericit posesor sa-i facem un drive-test.
Si m-ar interesa cum se misca, acum ca se poate comanda, si una cu cutie DSG.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #4 : Ianuarie 28, 2009, 07:27:54 p.m. »
 Doru are dreptate mai ales ca eram 3 insi in masina,ce i drept eu fiind ala mai firav  :-~ si masina tragea super bine.Sincer acum daca ar fi sa aleg intre 1.9 si 1.4 as alege fara nici o ezitare 1.4TSI.Este mai multa liniste in habitaclu iar eu mergand cu ea aproape in fiecare zi 10-20 de km ma face sa o dau pe a mea si sa mi iau una din asta.

P.S Doru,cu placere

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #3 : Ianuarie 28, 2009, 07:07:00 p.m. »
Am avut si eu ocazia sa o testez si chiar mi-a placut. Consumul este cu adevarat decent, 9% la un stil de condus sportiv. Interiorul......nota 10.
Land Rover Discovery 3

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Ianuarie 28, 2009, 01:21:54 a.m. »
Ei bine, astazi am testat-o intr-un final !  :69:

As spune ca masina era exact ce-mi doream sa conduc: Octavia 2 culoare verde arctic (imi place la nebunie !) cu dotari bogate, si mai ales jante pe 16" si ESP !

Impresii pozitive despre noua coloristica interioara, mai ales noaptea, combinatia alb-verde este dementiala, prin comparatie cu cea folosita inainte.

Trebuie sa recunosc ca ce ma interesa cel mai mult era combinatia motor - cutie viteze si senzatiile oferite de un 1.4 TFSI de "doar" 122CP...

Asa cum ma asteptam, reprizele se ridica peste cele ale unui 1.9TDI 105CP. Masina trage frumos si chiar daca nu va vine sa credeti, neasteptat de bine pt cilindreea ei. Sigur, comparativ cu 1.8T 20v 150CP sau 1.8TFSI 16v 160CP se simte o rezerva de putere mai mica, insa am fost placut surprins de detenta si demaraj, cu toate ca abia ce ma dadusem joc din bondarul meu, deloc lent dupa cum stiti. Am schimbat treptele 1,2 si 3 aproape la rosu si pot spune ca masina (cu 3 persoane inauntru !) ESTE RAPIDA !

Gasesti satisfactie la volanul ei si modul in care este etajata cutia viteze vine ca o manusa pt motor. Personal, pt cineva fara dorinte de epatare, aceasta motorizare este DE NEREFUZAT !

Imaginati-va ca la 5000km o puteti remapa la 152 CP si acum va intreb daca merita sincer sa dati diferenta pt 1.8TFSI cand nu urmariti sa fiti in poll-position de fiecare data pe drum...va garantez in schimb ca veti uimi pe multi cu agilitatea ei si apoi le veti inchide gura aratandu-le consumul: este cu 1,5 pana la 2l/100km mai mic decat la 1.8T !

Acest motor se afla pe Golf V de aproape 2 ani, asa ca sincer intrebarea "cat este oare de fiabil?" nu-si mai are rostul.

Comandati-o fara remuscari. Platiti taxe mici, consuma decent, va ofera senzatii bune si va lasa cu zambetul pe buze dupa fiecare drum. Am zis !

P.S. Multumesc FLORIN !
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Skoda Octavia 1.4TFSI FACELIFT !
« Răspuns #1 : Noiembrie 06, 2008, 11:09:48 p.m. »
Cu toate ca personal inca nu am apucat sa testez aceasta motorizare temeinic, pana la oportunitatea ce se va ivi poate si pt mine curand, va prezint un drive-test scurt facut de redactorii site-ului Autoscout24.de.

Pt cei care nu cunoasteti bine germana, am sa va spun eu pe scurt ca impresiile au fost favorabile si ca motorul reactioneaza cu brio pe Octavia II...fiind un urmas evoluat pt 1.6FSI 115CP.

http://ww2.autoscout24.de/magazine?article=89808&magcid=mag-detail-sp
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()