Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: service Targu Mures  (Citit de 9358 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xspeed

• Junior
  • *
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 20
Re: service Targu Mures
« Răspuns #9 : Noiembrie 15, 2008, 04:26:54 p.m. »
Este vorba despre skoda fabia 1.9 sdi klima

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #8 : Noiembrie 15, 2008, 04:13:01 p.m. »
mecanic poate verifica, insa vizual cam greu... trebuie sa intre sub masina. fa si turost de VIN code, poate cineva se uita in sistem :)

GTI ... pune si tu masina in profil, si spune drept la ce service lucrezi :)
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
« Răspuns #7 : Noiembrie 15, 2008, 04:11:22 p.m. »
.... bara din fata a fost schimbata pentru ca a fost atinsa. Nu stiu daca s-a scapat sa-mi zica ca ambele aripi au fost foarte putin indoite cand a fost bulita si bara. Ce parere aveti la un astfel de "atins" frontal se pot buli ceva mecanisme piese importante pe la motor sau in alte parti ?

Lovitura frontala la Octavia,cu deformare de aripi,inseamna si intaritura bara+ansamblu masca indoit.
O intaritura de bara deformata mai tare inseamna automat lonjeroane deplasate,insa nu e grav,deoarece se centreaza la reparatie cu noua intaritura si ansamblu masca.
Nu sunt importante la directie,doar unghiul de cadere poate fi usor modificat prin deplasarea oalelor telescop,insa asta doar la lovituri serioase.Directia este in principal sustinuta de puntea fata.
Verificari uzuale in astfel de cazuri : jocuri roti/suspensie,scurgeri lichide pe la motor,verificare lufturi intre elementele caroseriei ,vopseaua ( o revopsire se vede),In cazul in care sunt dubii se poate face si o verificare geometrie roti si evident diagnoza cu VAS-ul care-ti spune orice eroare motor ,airbag,ABS etc.
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline xspeed

• Junior
  • *
« Răspuns #6 : Noiembrie 15, 2008, 03:58:57 p.m. »
Si totusi daca masina nu a fost afectata, nu isi poate da seama o mana priceputa, fara tester ? Am vorbit cu un mecanic de la reprezentatna skoda, sa vina cu mine si s-o verifice cum stie el mai bine, credeti ca poate inlocui verificare la tester a directiei, lonjeroanelor, radaitor, indoituri, suduri noxe si toate cele ?

« Ultima Modificare: Noiembrie 16, 2008, 08:16:57 a.m. de xspeed »

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #5 : Noiembrie 15, 2008, 01:56:32 p.m. »
Renunta ! Cauta alta masina .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #4 : Noiembrie 15, 2008, 07:31:26 a.m. »
Rampa - lonjeroane. Daca s-au indoit, adio directie buna, si la un alt impact frontal, iei motorul in brate... varianta cea mai pesimista. Eu as merge la reprezentanta la Ingricoop parca, pe drumul spre CJ, dupa gara pe dreapta... macar acolo ai si posibilitatea sa verifici in baza lor de date...
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #3 : Noiembrie 15, 2008, 12:31:17 a.m. »
In primul rand, bati un drum important dupa o masina despre care stii f putine...eu as alege sa vad o masina mai aproape de casa...riscuri mai mici sa nu cheltuiesc bani si sa ma intorc fara masina !

Raspunsuri:

1. diagnoza VAS, test vizual pe rampa si verificarea sumara dpdv tehnic si mecanic a suspensiei, directiei, etc, respectiv parerea avizata a unui tinichigiu/vopsitor cu privire la masina. Poti verifica si istoria service a masinii in service-urile Skoda 
2. da, platesti pt ele si daca nu ti se prezinta (la testul VAS se poate salva un log cu defectele de ex), ceri expres sa le vezi !
3. nu, din pacate.

La o coliziune frontala usoara nu este afectat nimic important, dar daca a fost mai grav...pot fi destule repere noi...inlocuite dupa reparatie.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #2 : Noiembrie 14, 2008, 10:34:37 p.m. »
Despre ce masina este vorba ? Eu zic sa deschizi bine ochii cand o cumperi pt ca bati atata drum pt ce ! Ca sa vezi o masina cu probleme.Zi i si tu omului sa ti trimita multe poze din toate unghiurile cu masina plus interior.Cat despre service nu cred ca vor fi probleme,parerea mea.

Offline xspeed

• Junior
  • *
service Targu Mures
« Răspuns #1 : Noiembrie 14, 2008, 10:30:01 p.m. »
Salutare,

Sunt din Constanta si am gasit sa cumpar o masina skoda din orasul Targu Mures. Ce service serios imi recomandati pentru a face o verificare cat mai la sange si obiectiva a masinii ? Top 3-5 daca se poate...

Am un feeling sau poate sunt prea paranoic, dar cred ca omul care imi vinde masina, ii cunoaste cel putin pe mecanicii de la reprezentanta skoda din Targu Mures.

Sa spunem ca aranjeaza cu acestia ca eventualele defectiuni vazute la masina sa nu mi le spuna.

1. Care sunt testele care se fac in cadrul unei verificari COMPLETE a masini?
2. Am acces la rezultatetele tuturor testelor?
3. Imi pot da eu seama daca unul dintre teste nu e prea ok, daca mecanicul incearca sa-mi ascunda adevarul?

Vanzatorul mi-a spus ca bara din fata a fost schimbata pentru ca a fost atinsa. Nu stiu daca s-a scapat sa-mi zica ca ambele aripi au fost foarte putin indoite cand a fost bulita si bara. Ce parere aveti la un astfel de "atins" frontal se pot buli ceva mecanisme piese importante pe la motor sau in alte parti ?

Multam fain !
« Ultima Modificare: Noiembrie 15, 2008, 02:05:56 a.m. de xspeed »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 17, 2026, 05:21:12 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 01:07:59 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]