Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda octavia 2.0 tdi dsg  (Citit de 35961 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: FOCSANI
  • Mesaje postate: 224
  • Uita-te in retrovizoare! S-ar putea sa fiu acolo.
  • Auto: BKD 2.0 TDI + DSG 6
Re: Skoda octavia 2.0 tdi dsg
« Răspuns #63 : Iunie 06, 2009, 02:44:59 p.m. »
se izoleaza discul cu un sac menajer, cu cateva bucatele de hartie izolezi exteriorul placutei de frana daca nu vrei sa o vopsesti, cu un mototol de hartie astupi gaura de ventilare a etrierului si apoi ii dai batai, a si masina cu ziare sa nu o gazezi din greseala si ii dai bataie.

« Ultima Modificare: Iunie 06, 2009, 03:00:29 p.m. de Adytz »
Skoda Octavia II  2.0 TDI (BKD) 140 HP, DSG, Maxidot, Pegasus 17", Sasiu Sport, Alarma, Parktronic, Argintiu Briliant.

Offline corin

• Moderator General
  • Locaţia: MS
  • Mesaje postate: 436
  • Per aspera ad astra
  • Auto: TOUR 1.6 BFQ AT
« Răspuns #62 : Iunie 06, 2009, 10:20:16 a.m. »
Arata bine. Nu ar fi mers si un rosu aprins? S-ar fi potrivit cu stopurile de pe spate, zic eu.
"Unde nu cad ploile, nu pot ca sa creasca flori/ Unde nu sunt oameni buni, nu exista sarbatori!" Poem - The Motans feat. Irina Rimes

Offline 18 nyk

• Junior
  • *
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 57
  • Auto: O2 1.9 Tdi cod BXE
« Răspuns #61 : Iunie 05, 2009, 09:23:10 p.m. »
corect , nu i-am dat jos.
Multumesc pentru raspuns! Dar totusi...cum ai reusit sa-i vopsesti fara sa-i dai jos ,tinand cont ca vopseaua a fost spray :039: ?? 
Skoda Octavia 2 - My 2008 elegance,black magic, jante pegasus 17'',folie omologata LLumar ,Xenon ...

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #60 : Iunie 04, 2009, 08:34:28 a.m. »
corect , nu i-am dat jos.
Skoda Octavia II  2.0 TDI (BKD) 140 HP, DSG, Maxidot, Pegasus 17", Sasiu Sport, Alarma, Parktronic, Argintiu Briliant.

Offline iseeavoice

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 266
  • "Steaua - A doua casa, cealalta familie!"
  • Auto: SFB 1.4 TDI
« Răspuns #59 : Iunie 04, 2009, 12:23:21 a.m. »

Ca o concluzie nu as mai face operatiunea asta iar, mai ales ca e dificil de lucrat cu ei montati pe masina.

Deci nu i-a dat jos, 18 nyk.

Offline 18 nyk

• Junior
  • *
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 57
  • Auto: O2 1.9 Tdi cod BXE
« Răspuns #58 : Iunie 03, 2009, 10:03:44 p.m. »
Dupa cum am zis, in weekend m-am apucat de vopsit etrierii. Am cumparat un spray cu vopsea verde fluorescent, din Bricostore era 19 lei si un diluant 4lei. Rezultatul e multumitor, da sa vad cat tine :D .
Cu o perie de sarma am frecat la ei pana am indepartat mizeria cel putin pe unde am avut acces. Am sters dupa aceasta cu diluant etrierul, apoi am izolat masina si partile care nu trebuiau vopsite, apoi am vopsit. Am dat cate 3 straturi de vopsea.
O sa pun si poze cu rezultatul mai pe seara cand o sa ajung acasa.

Ca o concluzie nu as mai face operatiunea asta iar, mai ales ca e dificil de lucrat cu ei montati pe masina.
Vopseaua asta la spray nu era consistenta sa aiba o putere de acoperire ridicata si avand mult solvent in ea se scurgea. Vreo 3 ore a durat toata treaba.

si pozele  :067:

Arata ff bine :082: . Iata ca se pot face si cu 15 ron;si eu care vroiam sa dau 105 ron pe o vopsea speciala pentru etrieri Foliatec :042: . Ai da cumva etrierii jos??? ca am vazut ca vopseaua e spray!!!
Skoda Octavia 2 - My 2008 elegance,black magic, jante pegasus 17'',folie omologata LLumar ,Xenon ...

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #57 : Iunie 01, 2009, 09:52:42 p.m. »
De vreo saptamana ma tot framanta un gand sa ii construiesc un fratior mai mic la octavie, si anume un kart.
Acu sunt in cautarea unor planuri mai detaliate pt construirea sasiului de kart. Am scotocit netu asta sa vad daca gasesc vreo rama din aceia comunista cu care m-am dat cand eram mic, doar nu prea sunt si mai ales la preturi acceptabile, nici la clubu de karting de la palatul copiilor nu mai aveau vreo una stramba de casat.

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #56 : Mai 21, 2009, 09:52:51 a.m. »
multumesc pentru aprecieri. Acum urmatoarea imbunatarire e sa o duc sa ii pun folie pe laterale si luneta. Sa vad poate reusesc sa aloc din buget pana la sfarsitul lunii suma necesara.

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #55 : Mai 20, 2009, 04:02:56 p.m. »
Intr-adevar, arata bine cu etrierii vopsiti! Mai ca ma bate si pe mine gandul sa-i inverzesc...
Dont love and cry, just fuck and smile!

Offline indru

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 121
    • Indru
  • Auto: 1.9 TDI ALH
« Răspuns #54 : Mai 20, 2009, 02:32:29 p.m. »
Arata bine cu etrieri vopsiti, cum o sa mai mult timp liber ma apuc si eu.
Skoda Octavia Tour Elegance 1.9 TDI ALH (120 CP se pare) - 2003

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #53 : Mai 20, 2009, 02:11:17 p.m. »
Se pare ca vopseaua de pe etrieri rezista bine, nu da semne sa se exfolieze .
Aseara am vrut sa spal masina da dupa plimbare pe la mai multe spalatorii care inchideau care erau aglomerate  ;la urma am gasit o spalatorie gen autoservire :D, cu aparate pe fise si treaba o faci tu :D. Mi-a placut ideea de a o spala singur si nu toti brontozaurii aia de pe la spalatorii.

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #52 : Aprilie 13, 2009, 12:56:17 p.m. »
Dupa cum am zis, in weekend m-am apucat de vopsit etrierii. Am cumparat un spray cu vopsea verde fluorescent, din Bricostore era 19 lei si un diluant 4lei. Rezultatul e multumitor, da sa vad cat tine :D .
Cu o perie de sarma am frecat la ei pana am indepartat mizeria cel putin pe unde am avut acces. Am sters dupa aceasta cu diluant etrierul, apoi am izolat masina si partile care nu trebuiau vopsite, apoi am vopsit. Am dat cate 3 straturi de vopsea.
O sa pun si poze cu rezultatul mai pe seara cand o sa ajung acasa.

Vopseaua asta la spray nu era consistenta sa aiba o putere de acoperire ridicata si avand mult solvent in ea se scurgea. Vreo 3 ore a durat toata treaba.

si pozele  :067:

« Ultima Modificare: Septembrie 15, 2010, 01:28:07 p.m. de Adytz »

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #51 : Aprilie 07, 2009, 08:36:58 a.m. »
In weekend ma bate gandu sa imi vopsesc etrierii in verde. Sa vad daca am timpul necesar sa efectuez aceasta operatiune. In plan mai am sa ii pun folie pe geamurile laterale si luneta, folia cu 30% (aprobata si pentru geamurle fata).

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #50 : Februarie 27, 2009, 11:25:34 p.m. »
Mai fratilor, cand va aud cu preturile astea la revizii, ma apuca damblaua  :042:
Eu n-am platit la a mea mai jos de 700 de roni revizia.

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #49 : Februarie 27, 2009, 08:00:40 p.m. »
Azi am efectuat revizia de 45 000 km.
Revizia a fost facuta la  Ivas Focsani si a costat 461 lei, si a constat in schimb ulei Castrol Edge 505.01 4litri, filtru ulei, schimb lichid frana 1 litru si manopera aferenta.

4 litri ulei fix 200 ron manopera schimb ulei 104 ron
filtru ulei 1 buc  36.84
lichid frana 1 litru              56.32      manopera 64 lei  (schimb + probe pe role)

total piese          293
total manopera    168                           
total general       461 lei.

Luna care vine ca acu is pe minus in buget , achizitionez si filtru aer si polen ca sa le schimb dar in regie proprie ca m-am documentat cum :P .

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()