Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Probleme frane  (Citit de 13737 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
Re: Probleme frane
« Răspuns #3 : Decembrie 10, 2008, 07:47:35 a.m. »
Trebuie sa ai un test de frane la schimb. Aerisirea s-a facut dupa vreun standard? Ce service?
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline Lrddth

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 619
  • Petrol Power
Re: Probleme frane
« Răspuns #2 : Decembrie 10, 2008, 01:27:39 a.m. »
De siguranţă, mai echilibrează roţile o dată şi să refaci presiunea în pneuri. Dacă tot la fel face, dute înapoi în service şi nu pleca fără să o testezi înainte s-o iei.

Offline randy13

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 35
Probleme frane
« Răspuns #1 : Decembrie 10, 2008, 01:09:40 a.m. »
Am o problema care m-a ingrijoreaza mai ales pe vremea asta.  Acum 2 saptamani am schimbat discurile +placutele pe fata,spatele fiind dotat cu tamburi  :067: + aerisit putin franele,  . Toate bune si frumoase, pana cand dupa rodajul franelor, la o franare mai hotarata pe uscat sau mai rau, pe umed, masina o ia razna, trage dreapta, aproape intra in derapaj si obligandu-ma sa iau piciorul de pe frana. M-am dus inapoi la service, si au pus-o pe standul de franare. Bun, a iesit ca partea dreapta franeaza cam cu 20% mai mult ca stanga. Au facut ce au facut pe acolo si au zis ca e ok. si testul a iesit bine dupa interventie. Pe hartie o da frumos, dar in realitate e cu 10% mai bine. Mi-ar place sa franeze stanga cum franeaza dreapta dar.. :042: . Masina in mers in linie dreapta nu trage dreapta-stanga, deci nu cred ca am probele de directie, geometrie. Rotile sunt echilibrate si presiunea facuta acum 1 luna. Ce e de facut mai departe? Trebuie si un reglaj al sistemului de franare pe spate , umblat la sistemul de autoreglaj al tamburilor, ? Tind sa cred ca problema tot de la franele pe fata este..chiar nu e de glumit cu franele ..o idee cineva ?  :046:
Skoda Octavia Tour

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()