Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Radare fixe in Romania si...nu numai !  (Citit de 228227 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BitMaster

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1804
    • Caini ciobanesc german
Re: Radare fixe in Romania si...nu numai !
« Răspuns #71 : Decembrie 31, 2007, 07:39:38 p.m. »
eh, ne batem in caltite sau in tocanitze =))

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #70 : Decembrie 31, 2007, 07:33:19 p.m. »
@lady, nu exagera cu condusul, te rog, ca ne trimit astia la cratitza :))

Offline BitMaster

• Gold member
  • Mesaje postate: 1804
    • Caini ciobanesc german
« Răspuns #69 : Decembrie 31, 2007, 07:10:36 p.m. »
Ideea e ca 99% din ei sint femei si judeca la fel cum conduc (ma omoara fortelady, dar ea trebuie sa fie exceptia care confirma regula :) ).Procentul real nu e de 99% dar bate undeva spre 70-80%.

acu' vazui..... de ce sa te omor??? femeile conduc fix ca dracu. nu fac exceptie.

p.s: unul din  viitoarele mele proiecte o sa fie un portal pentru web.mobile (dar si web prin calculator). o chestie pe care am vazut-o pe site-urile de "afara" - adica, sunt pe o strada si caut o benzinarie, sau un restaurant sau o florarie. introduc cartierul si numele strazii precum si criteriul de cautare si imi apar rezultatele.
e foarte util cand esti in trafic, cand vrei sa vezi daca-s radare fixe (de fapt pt asta am scris!) sau cand cauti o benzinarie sau o farmacie....

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #68 : Decembrie 31, 2007, 03:32:43 p.m. »
Utile informatiile! Multumesc frumos!
Eu unul inca nu am primit nici o amenda din Bucuresti de la radare fixe sau.... mobile ori de alt gen! Sa fiu eu mai norocos sau nu mai au timp de ele?
Ca... nici "linistit" si nici femeie nu sunt...
Dont love and cry, just fuck and smile!

Offline Lrddth

• Gold member
  • Mesaje postate: 619
  • Petrol Power
« Răspuns #67 : Decembrie 31, 2007, 03:00:40 p.m. »
"22. Calea Floreasca, intre BILLA si Barbu Vacarescu Aviatiei, la 300m dupa bila. Este pe sensul de mers inspre BILLA. Aproape mereu acolo!"
BILLA e pe Barbu Văcărescu... Calea Floreasca e paralelă cu Barbu Văcărescu... deci unde e radar-ul?

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #66 : Decembrie 31, 2007, 02:27:31 p.m. »
Aici gasiti o lista cu radarele fixe din Bucuresti...sper sa fie reala.

1. Zona P-ta Charles de gaulle - Ambasada Chinei
2. Zona P-ta Aviatorilor - P-ta Victoriei
3. Calea Victoriei imediat dupa primul semafor si langa Magazinul Muzica
4. Calea Floreasca, inainte de pod cum te duci spre PoRo.
5. B-dul Unirii
6. Dn1 intre Aeroportul Baneasa si Podul de la centura
7. Pe strada perpendiculara pe marriot pe ambele sensuri - nu stiu cum ii spune strazii.
8. Mihai Bravu - Inainte de Laborator pe sensul spre Baba Novac.
9. Tot Mihai Bravu pe ambele sensuri intre baba Novac si Pasajul Muncii - ATENTIE LA IESIREA DIN PASAJ NOAPTEA!!!
10. La iesirea din pasajul Muncii pe colt cu Maior Coravu - ATENTIE LA IESIREA DIN PASAJ.
11. Exact inainte de Intersectia Doamna Ghica, sensul spre Iesirea din Bucuresti
12. Intre Arcul de Triumf si P-ta Scanteii
13. Intre P-ta Scanteii si Petromul de pe dreapta - ori in sensul giratoriu si Sub Pod.
14. Calea Grivitei ( la jumatatea distantei dintre Gara de Nord si Podul Grant ) aproape zilnic
15. Splaiul Independentei intre podul Cotroceni si podul Grozavesti dupa Facultatea de Filozofie iar in sens invers in dreptul Gradinii Botanice .
16. La iesirea din pasajul unirii catre budapesta. Numai noaptea, adica dupa 12 chiar si in timpul saptamanii
17. Stefan cel mare,sensul spre p-ta victoriei intre spital si IGP
18. Sos. Fundeni, sensul de mers spre Morarilor, un pic inainte de primul semafor dupa DiBas. L-am vazut f. f. rar (de 2 ori intr-un an)
19. Tot sos. Fundeni, acelasi sens de mers, dar inainte cu 100 m de XXL (drumul urca un deal si concomitent face o succesiune stanga/dreapta, imediat dupa intrarea pe linie dreapta). Destul de rar amplasat.
20. Bd. Nicolae Grigorescu, inainte de intersectia cu Bd. Basarabia, sensul de mers spre sos. Pantelimon (cam in dreptul Sheriff's, vis-a-vis de Petrom). De obicei este amplasat dimineata (pe mine m-a luat inclusiv intr-o sambata Seara este amplasat pe sensul opus, dar inainte de intersectia cu str. C-tin Brancusi (Potcoava).
21. Pe Calea Dorobantilor intre P-ta Dorobanti si TVR pe acest sens.
22. Calea Floreasca, intre BILLA si Barbu Vacarescu Aviatiei, la 300m dupa bila. Este pe sensul de mers inspre BILLA. Aproape mereu acolo!
23. Cum iesi din pasajul Jiului, dupa complexul Flora, e o curba larga si dai direct nas in nas cu baietii.
24. Strada Gloriei, aproape de capatul autobuzului 331, toata strada are restrictie 30 km/h.
25. Bd. Timisoara, zona Bujoreni, pe sensul dinspre Plaza Romania spre Vasile Milea.
26. Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei (inainte de intersectia cu Mincu, si in 'bucla' care se face aproape de Piata Victoriei)
27. Pe sensul Pasajul Jiului - Piata Scanteii, 50m inainte de Piata Scanteii
28. Casin spre Piata Domenii, 20m inainte de piata
29. Inainte de urcarea pe Podul Grant, dinspre Turda (in general seara/noaptea, cand e trafic mai redus)
30. pe Turda, sensul spre Podul Grant, inainte de trecerea pietoni/semafor (destul de rar)
31. la coborarea de pe Podul Grant, spre Turda (destul de rar).
32. Bdul Camil Ressu,Str Baba Novac (mai rar),Sos Oltenitei (pe la jumate' intre IRA si Sudului si la iesire din Buc, in dreptul Petromului).
33. In Regie pe Spl.Independentei,unde e 40 km/h limita,atentie!!
34. Splaiul Unirii imediat dupa curba de la Intrep. de Incaltaminte Dimbovita - pe sensul spre Timpuri Noi - rar
35. Splaiul Unirii intre Timpuri Noi si Mihai Bravu, aproape de Mihai Bravu pe sensul de iesire din oras - rar in ultima vreme - aici am incasat-o pentru 64km/h !!
36. Pe acelasi splai intre Mihai Bravu si tirg Vitan pe sensul spre tirg - stau pe trotuar, mascati de un boschet - aici am ris cu lacrimi - la un moment dat vreun suparat a pus toporul pe boschet si le-a distrus camuflajul. Intre timp "camuflajul" s-a refacut.
37. B-dul Obregia spre capat troleibuze - pe sensul de iesire.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #65 : Decembrie 31, 2007, 02:21:28 p.m. »
Zonele videomonitorizate in sectorul 3 sunt in
b-dul Camil Ressu nr. 1, bl.14 A, B; nr. 27, bl. N; nr. 57A, bl. Y2B; nr. 55, bl. N 12; nr. 35, bl. N5;
str. Distorului nr. 114, bloc 13 C;
b-dul Theodor Palady nr.18, bl. M5;
Sos. Mihai Bravu nr. 304-306, bl. B13;
Piata Leontin Salajan
si la intersectiile b-dului Theodor Pallady cu b-dul 1 Decembrie, b-dului Camil Ressu cu b-dul N. Grigorescu, cu str. Fizicienilor, cu str. Liviu Rebreanu, cu str. Dristorului si cu sos. Mihai Bravu.

(sursa: e-transport.ro)

Offline CristiTM

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 370
« Răspuns #64 : Octombrie 16, 2007, 08:09:24 p.m. »
Ideea e ca 99% din ei sint femei si judeca la fel cum conduc (ma omoara fortelady, dar ea trebuie sa fie exceptia care confirma regula :) ).Procentul real nu e de 99% dar bate undeva spre 70-80%.
Skoda Octavia I, 1.9 TDI

Offline jst_32

• Gold member
« Răspuns #63 : Octombrie 16, 2007, 07:51:46 p.m. »
Marfa tata! Ideea este ca eu am auzit ca in procent de 99% din petitii sunt castigate in instanta de contestatari... pentru ca si judecatorii sunt soferi! Si patimesc si ei la fel ca noi, toti ceilalti....

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #62 : Octombrie 15, 2007, 05:07:45 p.m. »
Felicitari,si foarte bine a facut ca a contestat.Pai numai ei sa aibe dreptate !  :082:

Offline octi

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 246
  • I just LOVE MY SKODA 1.9TDI SLX 90cp an2000
octavia1 hatchback 1.9TDI SLX 90cp an2000 and soon more...

Offline octi

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #60 : Octombrie 15, 2007, 04:41:51 p.m. »
Am aflat ceva cool... Mai tineti minte prietenul meu cel cu 102 km/h in localitate?
Sa va zic ce a facut: pe procesul verbal a scris ca nu recunoaste ca a mers cu 102 ci ca a mers cu 97...
Politia i-a luat permisul. El a contestat sanctiunea in instanta. Acolo cand un reprezentant al politiei romane a prezentat certificatul metrologic al aparatului radar (care a facut inregistrarea celor 102km/h), instanta a citat urmatoarele:
"Aparatul are o marja de eroare de +,- 10 km/h".
Asa ca a permisul si l-a recuperat. A platit doar o amenda usturatoare.... 
E? Ce aveti de spus??

Offline GoDoRoJa

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 117
« Răspuns #59 : Octombrie 15, 2007, 04:28:16 p.m. »
Conform ultimului "update" al codului nu mai exista +10km/h. Daca ai depasit cu 1 km esti bun de plata sau repaos.

poti detalia ? Vad ca nu -sa modificat nimic, azi am verificat, in afara de cea cu confiscarea vehiculelor cu tractiune animala  :040:

Citat
ART. 108
    (1) Savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contraventii atrage, pe langa sanctiunea amenzii, si aplicarea unui numar de puncte de penalizare, dupa cum urmeaza:
    a) 2 puncte de penalizare pentru savarsirea urmatoarelor fapte:
    1. folosirea incorecta a luminilor de drum la intalnirea cu un autovehicul care circula din sens opus;
    2. folosirea telefoanelor mobile in timpul conducerii, cu exceptia celor prevazute cu dispozitive de tip "maini libere";
    3. nerespectarea obligatiei de a purta, in timpul circulatiei pe drumurile publice, centura de siguranta ori castile de protectie omologate, dupa caz;
    4. depasirea cu 10-20 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv
« Ultima Modificare: Octombrie 15, 2007, 04:53:17 p.m. de GoDoRoJa »
BMW seria 3 E90 2008
Fabia 1 BME 2007

Offline jst_32

• Gold member
« Răspuns #58 : Octombrie 13, 2007, 04:46:21 p.m. »
In cazul asta.... nu-ti ramane decat sa te resemnezi.... si poate ca data viitoare nu mai ai ghinionul sa pici in cinie...

Offline octi

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #57 : Octombrie 13, 2007, 01:28:18 p.m. »
P. S. iubita am dar e tipul de persoana care confirma regula la blonde  :063:(asa ca nici vorba sa aiba permis )

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()