Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Radare fixe in Romania si...nu numai !  (Citit de 227875 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline D.I.I.

• Expert
  • Locaţia: BraZil
  • Mesaje postate: 469
  • Auto: 1.9PDI (140)
Re: Radare fixe in Romania si...nu numai !
« Răspuns #296 : Aprilie 28, 2009, 04:40:01 p.m. »
Pentru cei ce pleaca in concediu in Franta, uitati ce instaleaza francezii mai nou: http://www.evilox.com/pps/nouveaux-radars Dati click pe fotografia cu radarul fix si descarcati fisierul. :D
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #295 : Aprilie 24, 2009, 07:33:22 p.m. »
Atentie pe DN1 , DN7 si DN 14 din judetul Sibiu , Au aparut radare mobile Laser in 2 masini civile cu numere de Cluj ( una alba si cealalta argintie ) . Prima data cand am vazut jucaria acum cateva zile in Cristian am crezut ca-s altceva . Azi cineva de la Politie mi-a confirmat existenta celor 2 masini si faptul ca vor fi puse la restrictii de viteza atat in localitati cat si in afara lor . Operatorii sunt civili ai firmei clujene .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline dragosb

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #294 : Aprilie 24, 2009, 10:17:21 a.m. »
Te ia si dintr-un sens si din altul :P . Cum te-a prins, te-a ars. GPS-ul + detectorul e combinatia perfecta.  ;)
Object instance not set to an instance of an object...

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #293 : Aprilie 23, 2009, 11:42:27 p.m. »
tare a fost cand mi-a mirosit un radar mobil de dupa curba in localitate iar eu aveam 110 si nu stiam de ce toti merg incet :D
frana si...la pas :D
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline aby129

• Gold member
  • Locaţia: Dorohoi
  • Mesaje postate: 664
  • Love my car!
« Răspuns #292 : Aprilie 23, 2009, 11:37:29 p.m. »
Corect,FABIAn,prietenul meu se batea cu pumnu-n piept ca te prinde camera doar pe sensul ei si numai din spate.Acu nu mai zice asa! =))
PS:Procedez si eu in acelasi fel,cand miroase detectorul ceva,o las moale,indiferent unde-i amplasat "dusmanul". ;)
« Ultima Modificare: Aprilie 23, 2009, 11:40:15 p.m. de aby129 »
O2 1.9 TDI(2009)

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #291 : Aprilie 23, 2009, 11:23:48 p.m. »
depinde
pai nu zicea careva mai jos ca i-a venit cuiva o poza cu fata "smile ur on candid camera" ?
eu oricum sunt cuminte pe o raza de 300 metri in jurul lor pana urla RXul

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #290 : Aprilie 23, 2009, 07:07:25 p.m. »
Stie careva sigur ,daca un radar fix amplasat pe partea dreapta a drumului in sensul de mers , cu obiectivul indreptat spre sensul de mers face fotografii si pentru masinile care circula in sens invers , adica vin spre camera fixa ?
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #289 : Aprilie 23, 2009, 05:37:33 p.m. »
de simtit simte el dar camera nu fotografiaza ce e la marginea campului lentilei obiectivului unde imaginea e distorsionata

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #288 : Aprilie 23, 2009, 05:00:40 p.m. »
m-ai naucit la loc :)

Eu inteleg asa: radarul vede si simte doar incotro este indreptat obiectivul camerei.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #287 : Aprilie 23, 2009, 04:50:12 p.m. »
pai iti dai seama spre care banda sunt pozitionate dupa intensitatea semnalului detectorului
recent prin Poieni am prins unul care nu batea decat (luandu-ma din spate) maxim 3 linii - deci era clar orientat spre cealalta banda

Offline aby129

• Gold member
  • Locaţia: Dorohoi
  • Mesaje postate: 664
  • Love my car!
« Răspuns #286 : Aprilie 23, 2009, 04:13:52 p.m. »
Exact asa este.La noi in tara majoritatea sunt radare(toate sunt depistate de detector-din apropiere sau departare),personal n-am intalnit inca din cele cu senzor in asfalt.Pana saptamana trecuta eram convins ca ti se face poza doar dupa ce treci de cutie(camera),deci se pozeaza spatele masinii.Insa camerele instalate recent sunt pozitionate cu fata invers sensului de mers.Cand ai ajuns in dreptul ei,deja ai poza facuta.Atentie !
O2 1.9 TDI(2009)

Offline Stef13

• Moderator General
« Răspuns #285 : Aprilie 23, 2009, 03:59:21 p.m. »
Cred ca acum am inteles ce-a vrut sa spuna. A crezut ca toate-s cu senzori in asfalt la nivelul stalpului iar camera se declanseaza cand ai trecut cu viteza nelegala peste acesti senzori. Din cate stiu, tipurile astea de radare fixe sunt doar pe DN1.
Majoritatea radarele fixe emit unde electromagnetice deci e logic sa monitorizeze tot ce intra in raza de actiune a undelor. Iar daca este depasita o anumita valoare a vitezei, aparatele transmit fotografia la dispecerat.

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #284 : Aprilie 23, 2009, 03:40:03 p.m. »
Itii raspund eu in locul lui . Poza din spate , atunci cand te ia dupa ce ai trecut de el , aparatul fiind montat pe banda ta de mers . Poza din fata , te ia cand te apropii de el pe cealalta banda de mers . Eu stiu ca nu se declanseaza numai dupa ce ai trecut de camera , deci poza din spate .

Offline Stef13

• Moderator General
« Răspuns #283 : Aprilie 23, 2009, 03:31:43 p.m. »
Saptamana trecuta,venind dinspre bacau spre suceava,am trecut pe langa vreo 7-8 radare fixe.La volan era un prieten,care-mi tot zicea ca-ti face poza doar din spate.Alaltaieri i-a venit amenda,pozat din fata.Concluzie:te ia oricum!!! :042:
Bogdan, n-am prea inteles. Poza e facuta in directia spre care este indreptat obiectivul, nu? Ce inseamna ca face din spate sau din fata?

Offline D.I.I.

• Expert
  • Locaţia: BraZil
  • Mesaje postate: 469
  • Auto: 1.9PDI (140)
« Răspuns #282 : Aprilie 23, 2009, 03:06:13 p.m. »

In poza respectiva se vede cine este la volan? Daca da.......... poate fi contestat in instanta.
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()