Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Radare fixe in Romania si...nu numai !  (Citit de 227859 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
Re: Radare fixe in Romania si...nu numai !
« Răspuns #341 : Mai 05, 2009, 11:11:06 a.m. »
dar de ce ai pus ghilimele la cuvantul performanta ? :D
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline D.I.I.

• Expert
  • Locaţia: BraZil
  • Mesaje postate: 469
  • Auto: 1.9PDI (140)
« Răspuns #340 : Mai 05, 2009, 11:09:14 a.m. »
in baza mea de date sunt foarte putine diferite de 0, nici una cu 45

In concluzie, daca la majoritatea, valorile sunt zero, ai avertizare multidirectionala la respectivele camere radar.
De aici si performanta device-ului tau, care te avertizeaza la orice camera radar, indiferent de directia pentru care ea este activa.
« Ultima Modificare: Mai 05, 2009, 11:42:44 a.m. de dii80_67 »
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline C o s m i n

• Gold member
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 5853
  • ZEN Master
  • Auto: Fabia 287 Nm
« Răspuns #339 : Mai 05, 2009, 11:02:14 a.m. »
Ma gandesc ca poate nu stie toata lumea, asa ca hai sa va spun ca in Brasov sunt proaspat instalate niste minunate radare fixe dupa cum urmeaza:
1. La intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, pe strada Calea Bucuresti, dupa ce se coboara podul de la Darste, radare fixe cu limita de 50 de km/h pe ambele sensuri.
2. La iesirea din Brasov spre Sfantu Gheorghe, limita de 50 de km/h, momentan este instalat sa monitorizeze sensul de intrare in Brasov, dar din cate am aflat, cel de pe sensul opus va fi si el montat in curand.
3. La iesirea din Brasov spre Sibiu, pe DN1, in dreptul centrului comercial Schneid, inainte de Delcar, pe sensul de intrare in Brasov, pe celalalt sens urmeaza sa se monteze.
4. Pe bulevardul Saturn, limita 50 km/h, dupa ce se trece de galeriile comerciale Orizont 3000 spre centrul orasului.
5. Pe centura care face legatura intre DN1 si DN10(Harman) aveti grija, este limita la 70 km/h, si mereu stau baietii cu masinile(Loganuri cu geamuri fumurii, unul galben si 2 albe) la ciupeala.

Acuma din ce stiu eu, desi detectorul piuie la ele, radarele de la punctele 1-4 nu sunt active, adica nu trimit amenzi acasa. Inca. Nu am reusit sa aflu cand or sa trimita. Cand aflu ceva, revin cu un post.
De asemenea, or sa se instaleze pana la 60 de camere in intersectiile mari si pe principalele artere ale orasului, care vor avea rolul de a ajuta la sanctionarea indisciplinatilor si la fluidizarea traficului. Asa suna un comunicat oficial. Acuma 60 mi se pare destul de mare ca numar, dar au inceput sa apara si camere de monitorizare. Deci prin Brasov...daca mergeti sportiv si depasiti limitele legale, zambiti larg, ca nici nu stiti de pe unde vi se face poza :))
Din categoria "Consultatii ZEN, FU, CHI, HI, PAN",lectia numarul 1:
Cand disperarea te cuprinde si crezi ca problema skodei tale nu are solutie, asculta-ti vocea interioara, care spune: LEAGA CU SARMA

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #338 : Mai 05, 2009, 11:01:02 a.m. »
in baza mea de date sunt foarte putine diferite de 0, nici una cu 45

Offline D.I.I.

• Expert
« Răspuns #337 : Mai 05, 2009, 10:52:43 a.m. »
Fabian,
As veni putin in completarea celor spuse de tine cateva randuri mai jos.
Igo8 este soft-ul de navigatie ce poate rula pe orice PNA si/sau PDA ce ruleaza pe o platforma Windows Mobile.
Avertizarea la camerele radar(unidirectional, bidirectional , sau multidirectional) se face in functiie de coordonatele aferente fiecarei camere, coordonate ce se regasesc in fisierul speedcam.txt(in cazul Igo2006, Igo8.0, Igo8.3 sau Igo8.4 AMIGO).
Daca o sa te uiti la coordonatele unei camere din fisierul speedcam.txt, din folderul Igo8/contents/speedcam, vei vedea cam asa ceva:26.561430,44.679620,1,50,1,45, unde valorile 1,45 ii defineste directia(sensul de orientare al camerei).
Pentru a avea o avertizare a camerelor multidirectionala, valorile 1, 45 trebuiesc modificate in 0, 0(zero zero).
In alta ordine de idei, un device bun de navigatie poti spune ca este cel care are un procesor de minim 400Mhz, indiferent de producator(Mio, Asus, DreimGo, etc.)
« Ultima Modificare: Mai 05, 2009, 03:36:05 p.m. de dii80_67 »
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #336 : Mai 05, 2009, 10:48:30 a.m. »
oboseala n-avea legatura cu semnalizarea :D (la Mio cel putin)

incearca sa-i faci un traseu Sibiu-Slatina care nu trece prin centrul Rm. Valcea, ci prin Bunesti (pe centura) sa vedem ce iese

« Ultima Modificare: Mai 05, 2009, 10:50:04 a.m. de FABIAn RuSu »

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #335 : Mai 05, 2009, 10:45:42 a.m. »
Si eu ce-am spus? Semnalizeaza bidirectional si la Mio (asa obosit cum o fi).

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #334 : Mai 05, 2009, 10:36:45 a.m. »
naspa tovarasi
n-o sa ma leg de GPSurile voastre dar va zic asa: Nav N Go meu (adica un IGo 8) de pe DreimGo care bate 10 Mio obosite atat din punct de vedere al softului cat si al autonomiei (afirmatie verificata folosindu-le in paralel) semnalizeaza bidirectional speedcamurile din baza de date; nu influenteaza nici macar daca e memorata camera doar pentru un singur sens
« Ultima Modificare: Mai 05, 2009, 10:38:32 a.m. de FABIAn RuSu »

Offline D.I.I.

• Expert
« Răspuns #333 : Mai 05, 2009, 08:43:38 a.m. »
"Radarele fixe din judeţul Cluj au fost trecute pe linie moartă până la o dată neconsemnată" sursa "clujeanul.ro"

Offline D.I.I.

• Expert
« Răspuns #332 : Mai 05, 2009, 08:06:11 a.m. »
mda, o sa fiu atent. partea proasta la GPS-uri e ca te anunta doar la radarele de pe sensul tau, la celelalte nu tipa deloc. posibil sa fi luat unul asa, am intrat in depasire exact in fata unui radar de pe sensul opus :D
nu pot crede ca exista GPSuri care anunta doar unidirectional, asadar inclin sa cred ca nu l-ai auzit "cantand"
Asa e , anunta numai cele de pe sensul tau . La celelalte apare numai simbolul (iconita) de camera fara sa zica nimic . Cred ca asa ii facut softul .

Softul ....... e bun. Problema vine din alta parte.
Mai exact fisierul cu camere. Fiecare camera are 2 coordonate pentru pozitionare si mai multe coordonate printre care si sensul(orientarea) acesteia.
Majoritatea camerelor prinse in respectivul fisier avertizeaza Radar doar pe sensul tau de mers si nu si pe sens invers.
In momentul de fata se lucreaza la inca o baza de date pentru camere, care instalata in device sa avertizeze apropierea de o camera din ambele sensuri de deplasare.
Cand acesta va fi gata va voi anunta. Pana atunci, okii mari si urechile ciulite. :-B

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #331 : Mai 05, 2009, 07:56:15 a.m. »
Clar ca softul are erori.

Realitatea testata de mine de cateva ori pe DN15 si E85, unde sunt vreo 15 radare fixe, este urmatoarea:
-gps-ul (un MioMoov360 cu Miomap 2008) imi  anunta in acelasi mod, vizual si acustic, toate camerele, indiferent pe ce sens sunt situate sau orientate acestea.
-detectorul (un vechi Beltronic Express Euro 220) bipaie intotdeauna cand se apropie la aprox 50 m (uneori mai mult, alteori mai putin) de camerele fixe.

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #330 : Mai 05, 2009, 05:40:55 a.m. »
mda, o sa fiu atent. partea proasta la GPS-uri e ca te anunta doar la radarele de pe sensul tau, la celelalte nu tipa deloc. posibil sa fi luat unul asa, am intrat in depasire exact in fata unui radar de pe sensul opus :D
nu pot crede ca exista GPSuri care anunta doar unidirectional, asadar inclin sa cred ca nu l-ai auzit "cantand"
Asa e , anunta numai cele de pe sensul tau . La celelalte apare numai simbolul (iconita) de camera fara sa zica nimic . Cred ca asa ii facut softul .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline florin

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 704
« Răspuns #329 : Mai 05, 2009, 01:57:09 a.m. »
crede-ma ca asa face. dupa ce l-am luat pe cel mentionat, am fost atent la ce afiseaza. la nici unul de pe sensul opus nu a zis nimic, si am vazut cel putin 5
"If your pictures aren't good enough, you're not close enough.”  - Robert Capa
Skoda Octavia 2 Combi 2.0 FSI 4*4

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #328 : Mai 05, 2009, 12:28:48 a.m. »

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #327 : Mai 04, 2009, 10:40:04 p.m. »
Exact, in scrisoare scrie ca poza se arata numai in instanta.

PS - postarea stearsa imi apartinea, era off si cam deplasata, dar asteptam la serviciu sa plec acasa si eram plictisit. Scuze.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()