Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Parcari inchiriate la ADP si cele free...  (Citit de 38641 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
Re: Parcari inchiriate la ADP si cele free...
« Răspuns #59 : Martie 14, 2009, 03:21:32 p.m. »
K ... pune-le numerele de inmatriculare pe site !  :D

SB-76-CSR, Passat negru break. Tipul sta in chirie la mine in bloc, se pare ca din aprilie proprietara l-a anuntat ca trebuie sa se mute. De asta am preferat sa-l astept sa plece, sa se curete zona de aerele lui. Prefer sa-mi stiu cauciucurile safe pe masina. M-a amenintat si de fata cu tata, care era socat ce se poate intampla! Cica o sa vad io ce mi se intampla daca indraznesc sa ma duc la politie...

Si inca unu cu Kashquai, tocmai si-a schimbat masina din SOT, nu-i stiu acum nr
« Ultima Modificare: Martie 14, 2009, 07:43:40 p.m. de K »

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #58 : Martie 14, 2009, 03:17:49 p.m. »
da, am facut poze si cand m-am dus la ADP aveam asa: cererea sa se ocupe de ele, lista cu tipul masinii si nr de inmatriculare si pozele atasate. Destul de mare teancul. Pozele le-am facut sa le fie mai usor sa identifice masina, locatia etc

LE: pana acum am primit doar raspunsul de la ADP si am vazut somatiile pe masini. O sa postez aici cand vor fi intr-adevar ridicate
« Ultima Modificare: Martie 14, 2009, 03:23:21 p.m. de K »

Offline ovidelu08

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: BUCURESTI, P-ta Moghioros
  • Mesaje postate: 307
« Răspuns #57 : Martie 14, 2009, 10:24:38 a.m. »
Crina, ai facut poze masinilor care au anunturi de vanzare pe ele sau sunt rable si ai depus plangerea la ADP? ca am si eu niste cazuri din astea si nu stiu daca mi-ar primi pozele! multumesc!
2.5 D, 180 CP    (ex Skoda Octavia2)

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
« Răspuns #56 : Martie 14, 2009, 08:20:59 a.m. »
pai am ajuns la ADP sa cer loc de parcare (tot nu cred ca o sa-l am secolul asta, dar ma rog...) din cauza a 2 poame din provincie care au hotarat ca unde parcam eu e locul lor. si cand pe locul ala a fost abandonata o masina (eu imi puneam masina in alt loc deja), iar au venit peste mine, in noul loc,  cu amenintari ca-mi taie cauciucurile daca mai pun masina acolo, ca si locul ala e al lor  :047:

K ... punele numerele de inmatriculare pe site !  :D

am o boala pe genul asta de oameni de  nu-ti vine sa crezi ! ultima data cand am fost la mama acasa in orasu de bastina unde stateam afara toata ziua si ne bateam cu blocurile vecine.. vine un putza de 20 ani si imi spune ca e locul lui acolo ..imi venea sa il trag din masina afara ...dar i am raspuns politicos sa se duca-n **** ** * *** ** ** :D
« Ultima Modificare: Martie 14, 2009, 08:23:39 a.m. de B e b e »
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #55 : Martie 13, 2009, 04:29:08 p.m. »
pai am ajuns la ADP sa cer loc de parcare (tot nu cred ca o sa-l am secolul asta, dar ma rog...) din cauza a 2 poame din provincie care au hotarat ca unde parcam eu e locul lor. si cand pe locul ala a fost abandonata o masina (eu imi puneam masina in alt loc deja), iar au venit peste mine, in noul loc,  cu amenintari ca-mi taie cauciucurile daca mai pun masina acolo, ca si locul ala e al lor  :047:

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
« Răspuns #54 : Martie 13, 2009, 04:21:56 p.m. »
felicitari K. in sfarsit aud si eu sa mearga lucrurile in Bucuresti.
dar, ai grija sa nu puna astia panou cu "Parcare amenajata datorita reclamatiilor din partea K"
ca te-ai scos. vand cauciucuri de octi =))
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #53 : Martie 13, 2009, 02:12:05 p.m. »
avand in vedere ca am depus cererea la ADP la registratura la o tanti, da, cred ca ai dreptate :))

cea mai tare din parcare voi fi cand or face parcare platita, ca-s prima pe lista... dar nu sper sa se intample prea repede :(
« Ultima Modificare: Martie 13, 2009, 02:22:31 p.m. de K »

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #52 : Martie 13, 2009, 01:51:12 p.m. »
Esti tare! Cred ca au cedat farmecului tau  ;;)  , la mine a fost jalnic.  :71:

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #51 : Martie 13, 2009, 01:35:18 p.m. »
da-mi adresa de mail pe PM si iti dau forward :) si eu am ramas paf cand am vazut, initial am crezut ca e vreun spam :))

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #50 : Martie 13, 2009, 12:05:35 p.m. »
Sper ca locuiesti in Suedia, Crina!
Ce-mi scrii tu depaseste fantasticul! Mie dupa 7 luni mi-a raspuns o doamna grasa: da' ce te grabesti asa domne? Abia au trecut 7 luni!  :))

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #49 : Martie 13, 2009, 11:20:18 a.m. »
Acum vreo luna am facut reclamatie in scris la ADP in care am solicitat sa se ridice rablele si sa se faca parcare platita (cu poze, locatie etc).
Am primit deja raspuns pe puncte (chiar au respectat termenul legal de 30 de zile pt a raspunde):
- masinile x, y, z sunt in stare de functionare si nu se poate face nimic cu ele (desi nu-s miscate de ani buni)
- pt masinile a, b, c (rablele care nici nu mai aveau cauciucuri) se vor lua masurile legale de ridicare (pe fiecare masina a aparut lipita si somatia)
- se va lua in considerare propunerea de creare a unei parcari cu plata (loc este, acu sunt curioasa daca se va intampla secolul asta sau nu)

Offline Cristi_B

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 102
  • Auto: OCTAVIA II 1.6MPI
« Răspuns #48 : Martie 11, 2009, 11:34:57 p.m. »
Multumesc Nelu(xxleus) pentru informatii. te voi contacta telefonic sa -mi mai povestesti despre asta si despre altele.
Nimic nu  este intamplator

Offline Cip a.k.a d3spinul

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti, Militari
  • Mesaje postate: 224
  • Take a chill... pill :-)
  • Auto: Fabia1, 1,4 TDI-PD
« Răspuns #47 : Martie 11, 2009, 04:51:40 p.m. »
mi se pare ceva normal!

exemplu: masinile parcate la cora, care ocupa banda 1 de circulatie ! din cauza lor mi-a dat peste cap, o pitzipoanca, oglinda din dreapta.

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 306
    • Cameraman nunti botezuri
  • Auto: 1.8TSI-DSG
« Răspuns #46 : Martie 11, 2009, 04:19:56 p.m. »
De joi, 12.02.2009, În Sectorul 6 al Capitalei, maşinile parcate neregulamentar vor putea fi blocate......
În Sectorul 6 al Capitalei, de joi 12 februarie a.c., maşinile parcate neregulamentar şi care încurcă traficul vor putea fi blocate. În plus, cele expuse spre vânzare în parcările publice (nu cele de reşedinţă) vor fi ridicate.
Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat, în şedinţa din 29 ianuarie 2009, proiectul de hotărâre care aduce unele modificări referitoare la ridicarea şi depozitarea maşinilor parcate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice sau a spaţiului public şi privat din sector
Tot ca o noutate, proiectul prevede ca maşina ce ocupa abuziv un loc de parcare să fie ridicată, transportată şi depozitată în spaţiul din Str. Mânăstirea Văratec nr. 14-16, Sector 6.
Această măsură va fi luată de către Poliţia Comunitară Sector 6, din oficiu, sau la sesizarea în scris a Dispeceratului Primăriei Sector 6 sau al Poliţiei Comunitare, de către titularii autorizaţiei de parcare.

« Ultima Modificare: Martie 11, 2009, 07:22:33 p.m. de C o s m i n »
Superb 1.8TSI + DSG    Diagnoza VCDS
Filmari evenimente.

Offline Cristi_B

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 102
  • Auto: OCTAVIA II 1.6MPI
« Răspuns #45 : Martie 11, 2009, 11:37:27 a.m. »
Din pacate nu foarte mult. Discutia mea cu vecinul (politist comunitar) a plecat de la faptul ca si eu, si el ne mai gasim locurile de parcare platite ocupate seara la 21.00-22.00 si ne gandeam la masura de chemare a politiei(in acel moment nu stiam cu ce se ocupa vecinul), intocmirea unui proces verbal de contraventie si ridicarea masinii de catre cei care se ocupa cu asta in sectorul 6. El (vecinu') a inceput prin a-mi spune ca este politist comunitar in sectorul 1 si ca ei nu mai au baza legala de amendare a celor care ocupa "abuziv" un loc inchiriat pentru ca respectivul articol de lege a fost abrogat si probabil va fi inlocuit cu altceva similar, dar ca in momentul de fata nu pot face nimic. Cam asta este toata detalierea. Poate o fi numai in sectorul 1.

Poate aflam detalii de la cineva de pe forum mai bine informat in privinta asta.
Nimic nu  este intamplator

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()