Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Parcari inchiriate la ADP si cele free...  (Citit de 38650 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
Re: Parcari inchiriate la ADP si cele free...
« Răspuns #74 : Aprilie 23, 2010, 11:09:50 p.m. »
odata pe an vin singuri...cand nici nu te astepti...
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #73 : Aprilie 23, 2010, 08:42:53 p.m. »
Pentru cei din sectorul 6,aveti vreo relatie la ADP6?Tot am cerut sa vina sa dea pe asfalt niste dungi la parcare dar de 8 luni nici un rezultat :047: Poate fiind stimulati vor reactiona!
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline RazvanDuta

• Gold member
  • Mesaje postate: 851
  • Auto: 2.5TDI 140kW
« Răspuns #72 : Martie 01, 2010, 12:38:50 a.m. »
Off-Topic: Daca o tii in ritmul asta cu postarile, iti dam un premiu surpriza ... s-au dat si la Danes doua =))  Cred ca vrea sa devina membru Gold peste noapte, si apoi sa duca Goldul la amanet  :042:

Offline skodaoctaviarsrs

• Junior
  • *
  • Locaţia: ilfov
  • Mesaje postate: 20
  • Auto: 1,9tdi alh
« Răspuns #71 : Martie 01, 2010, 12:34:01 a.m. »
Stiati ca in legea roamana nu exista paragraf prin care adp are dreptul de a cere taxe pe locurile de parcare ? Spre exemplu la mine la bloc nu a venit adp-ul si a facut altceva decat sa traseze niste linii cu vopsea pe asfalt numerotandu-le astfel cica au creat locuri de parcare. Pe ce drept imi cere mie adp-ul bani pe un loc de parcare existent de 40 ani , adica o bucata de asfalt de pe drumul de acces la bloc???

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #70 : Februarie 04, 2010, 07:37:53 p.m. »
La noi cu mare tam tam au facut si ei niste parcari supraetajate,dar nu sunt suficiente!
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline CristianH

• Gold member
  • Locaţia: Sighisoara
  • Mesaje postate: 1028
  • Auto: Ex SOT 1.9tdi, ALH
« Răspuns #69 : Februarie 04, 2010, 07:33:09 p.m. »
O parcare tare pentru locuitorii blocurilor :
http://www.woehr.de/de/projekte/madrid_m710/index.htm

Pe cand si pe la noi  :039:  ?

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #68 : Martie 25, 2009, 10:06:03 p.m. »
Acum vreo luna am facut reclamatie in scris la ADP in care am solicitat sa se ridice rablele si sa se faca parcare platita (cu poze, locatie etc).
Am primit deja raspuns pe puncte (chiar au respectat termenul legal de 30 de zile pt a raspunde):
- masinile x, y, z sunt in stare de functionare si nu se poate face nimic cu ele (desi nu-s miscate de ani buni)
- pt masinile a, b, c (rablele care nici nu mai aveau cauciucuri) se vor lua masurile legale de ridicare (pe fiecare masina a aparut lipita si somatia)
- se va lua in considerare propunerea de creare a unei parcari cu plata (loc este, acu sunt curioasa daca se va intampla secolul asta sau nu)

La Constanta, se identifica masina in teren, apoi proprietarul, i se trimite o somatie sa-si umfle cauciucurile, s-o repare, s-o cosmetizeze. Apoi daca in termen de 48 de h nu se misca nimic, vin baietii buni si o salta.

De anul asta, mai precis din luna aprilie, nu-ti mai trimite recomandata cu confirmare de primire, ci doar iti lipeste instiintarea in geam. Daca in termen de 10 zile nu faci nimic, din nou, apar baietii buni :D

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #67 : Martie 25, 2009, 09:53:39 p.m. »
In urma sesizarii mele chiar au inceput sa ridice masinile abandonate. Au disparut deja 2 epave. Pe unul din locuri deja a fost lasata alta masina, nemiscata de luni iar pe celalalt am pus eu masina. Sa vedem cat dureaza pana apare un alt jmecher ridicator de stergatoare...

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
« Răspuns #66 : Martie 14, 2009, 08:29:48 p.m. »
e o cerere tip sau nu? trebuie neaparat depusa personal sau merge si prin posta?

stiu ca merge pe e-mail ..sau sms :P

K ..acu stiu ca e posibil sa vina politia si sa-ti spuna sa aduci dovezi ca ala ti-a taiat cauciucurile , dar de obicei cand depui plangerea vine politia la bizon acasa si se mai potoleste cel putin ...sau vorbesti cu niste baieti mai mari si in special mai negrii sa vorbeasca cu el frumos intr-o seara ...si sa vezi ca baiat cuminte se face.

Partea nasoala e daca are si el legatura cu baieti negrii si mari :D .. deci mai bine lasa bizonu sa plece singur
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #65 : Martie 14, 2009, 08:29:38 p.m. »
crede-ma ca as mai fi completat MANUAL inca o suta de cereri doar ca sa obtin un loc... sa scap de toate problemele de la bloc

Offline ovidelu08

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: BUCURESTI, P-ta Moghioros
  • Mesaje postate: 307
« Răspuns #64 : Martie 14, 2009, 08:28:32 p.m. »
multumesc! cate acte si semnaturi pentru un loc de parcare!
2.5 D, 180 CP    (ex Skoda Octavia2)

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #63 : Martie 14, 2009, 08:25:54 p.m. »
uite aici modelul de cerere:
adp2-bucuresti.ro/departamente/biroul-parcari.html
Pe site scrie si ''nu se primesc cereri loc parcare on-line, este necesara deplasarea petentilor la sediul ADP Sector 2, conf. regulamentului''

Eu am depus personal, este birou pt parcari, dar acolo doar se reinnoiesc contractele. Cererea trebuie depusa la registratura, impreuna cu copii dupa CI a masinii, talon, buletin. Inainte insa trebuie mers cu cererea completata la administratorul blocului unde stai ca sa iti puna stampila si s-o semneze (e dovada ca stai acolo si ca ti-ai platit intretinerea)

Si sa mai ai grija sa ai toate copiile si tot ce trebuie atasat la cerere, ca tanti de la registratura nu verifica absolut nimic. Si sa iei nr de inregistrare. Iti va da si un nr la care trebuie tu sa suni dupa aceea sa te interesezi daca ai primit loc sau nu, ca au un regulament in care scrie ca ei nu sunt obligati sa te anunte.
Eu o sa urmaresc daca vor binevoi sa faca parcare la bloc si ii sun atunci (inca mai sper sa fie in secolul asta)
« Ultima Modificare: Martie 14, 2009, 08:28:46 p.m. de K »

Offline ovidelu08

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: BUCURESTI, P-ta Moghioros
  • Mesaje postate: 307
« Răspuns #62 : Martie 14, 2009, 07:53:15 p.m. »
e o cerere tip sau nu? trebuie neaparat depusa personal sau merge si prin posta?
2.5 D, 180 CP    (ex Skoda Octavia2)

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #61 : Martie 14, 2009, 07:44:49 p.m. »
si daca mi le taie, politia vine, constata si nimic mai mult, ca n-au cum sa demonstreze. asa ca... mai bine nu!

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
« Răspuns #60 : Martie 14, 2009, 07:38:44 p.m. »
Sfatul meu e sa te duci direct la politie cand primesti o amenintare de genu si sa depui plangere (inregistrata) ... si daca patesti vreodata asa ceva ... e primu pe lista de suspecti :D ...chiar daca ti le taie altcineva
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()