Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda Octavia 2 1.9 TDI Elegance  (Citit de 21261 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NUT

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti/Barlad
  • Mesaje postate: 30
  • Auto: 1.9 TDI
Re: Skoda Octavia 2 1.9 TDI Elegance
« Răspuns #43 : Martie 04, 2009, 02:43:44 p.m. »
m as fi dus doar de distractie, pt a simti atmosfera de acolo, nu din alt motiv.
nu merge nimeni de aici ? eu am mai vorbit cu membrii unor cluburi de tuning, iar din bucuresti vor pleca foarte foarte multe masini, sambata noapte.
new: Skoda Octavia 2 1.9 TDI Elegance 2007
ex: VW Passat B5 1.8 T

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: FOCSANI
  • Mesaje postate: 224
  • Uita-te in retrovizoare! S-ar putea sa fiu acolo.
  • Auto: BKD 2.0 TDI + DSG 6
« Răspuns #42 : Martie 04, 2009, 08:32:10 a.m. »
termina cu prostiile :D, cu legele, lasa-i pe altii sa fie "Shumi in mizerie" :D.
Skoda Octavia II  2.0 TDI (BKD) 140 HP, DSG, Maxidot, Pegasus 17", Sasiu Sport, Alarma, Parktronic, Argintiu Briliant.

Offline NUT

• Junior
  • *
« Răspuns #41 : Martie 03, 2009, 11:03:13 p.m. »
dar deja nu prea mai reusesc sa dorm :))

daca am dispozitia necesara, duminica s ar putea sa plec la craiova, la legale.
nu stiu sigur daca o sa particip, poate la urmatoarele, dupa resoftare.

Offline king@rthur

• Gold member
  • Locaţia: out
  • Mesaje postate: 1320
« Răspuns #40 : Martie 03, 2009, 11:01:09 p.m. »
E clar,maine seara nu ai sa pui geana pe geana :)).Felicitari pentru alegere :040:

Offline NUT

• Junior
  • *
« Răspuns #39 : Martie 03, 2009, 10:55:05 p.m. »
gata :D
90% din asteptare s a terminat. azi au fost ridicate numerele de inmatriculare definitive.a fost facut rca-u si tot ce mai trebuia.

urmeaza sa ma duc acasa sa iau masina :D
joi cel tarziu o sa ma pot bucura de ea, in sfarsit  :69:

Offline NUT

• Junior
  • *
« Răspuns #38 : Februarie 20, 2009, 02:15:10 p.m. »
asta am incercat sa fac si eu, o alegere cu cap. sa cumpar o masina buna, care sa nu mi faca probleme. multumesc pt urari, la fel si voua :P

Offline riontt

• Junior
  • *
  • Locaţia: Galati, Romania
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #37 : Februarie 20, 2009, 02:05:28 p.m. »
Subscriu la parerea lui Moki.

Buna alegere.  :082:

Cat mai multi km fara probleme.
Fabia I Sedan Elite 1,2 htp 64 cp + GPL

Offline moki

• Junior
  • *
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #36 : Februarie 20, 2009, 02:00:41 p.m. »
Salutare, 

Am inteles.Cred ca o sa fii multumit de masina.
Ca alegere intr-adevar e "cu cap" sa iei o Skoda, mai ales ca depinzi de ai tai pentru intretinerea masinii.Costurile de intretinere sunt mai mici decat la un BMW sau Audi,masina e foarte fiabila etc.etc...
Spor la inmatriculat
   S

Offline NUT

• Junior
  • *
« Răspuns #35 : Februarie 20, 2009, 01:52:46 p.m. »
@Jonah Lomu : eu nu as merge chiar asa de departe incat sa spun ca a fost o mare samsareala. masina a fost a unui director de la avia motors. am explicat si intr un post anterior, asta este politica celor de la skoda, sa tina masinile maxim 20.000 km, iar apoi sa le vanda pt a obtine un pret cat mai bun. probabil ca daca nu ne aflam in romania, asta s ar fi intamplat, as fi primit o alta masina pana se rezolvau neintelegerile legate de numere.

@riontt : asta sper si eu, sa fie masina ok si sa ma pot bucura de ea. miercuri este programata la RAR, iar vineri sper sa am numerele definitive sa ma pot duce dupa masina.
cat despre jante, cred ca ai dreptate. am stat si m am gandit si s ar putea sa mi iau pe 16 pana la urma. eu sunt student in bucuresti, iar la ce drumuri sunt acolo nu vreau sa se dezmembreze si sa inceapa sa aiba tot felul de greierasi.

@moki : hai sa ti spun povestea, cum de am ajuns la masina asta. eu am 19 ani, iar banii de masina provin in totalitate de la parinti. initial am vrut sa mi iau un BMW e46 320D, din 2004. masina tinereasca, sportiva, consum bun. intr un cuvant, masina perfecta. dar am stat si m am gandit mai bine. la o masina de 5 ani, cu multi km, incep sa apara probleme si era destul de aiurea sa sun la tata sa mi trimita bani de intretinere, dupa ce imi daduse atatia bani pt masina. dupa asta imi cam sclipeau ochii dupa un passat 2.0 tdi. dar la fel, ma speria intretinerea si starea in care as fi gasit o astfel de masina. la 14.000 euro o iei in jur de 100.000km. tata mi a propus sa mi ia o skoda noua, dar am strambat din nas, deoarece, fara suparare nu sunt chiar asa addicted to skoda. mi se pare ca 20.000 euro sunt totusi mult prea multi bani pt skoda.
asa ca, am gasit o pe asta, cu putini km +garantie.

in maxim 2 ani sper sa o dau. ma orientez spre e60 530D sau A6 3.0 tdi.

Offline moki

• Junior
  • *
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #34 : Februarie 20, 2009, 10:47:29 a.m. »
Salutare,

Imi pare rau sa aud de patanie si sper sa se rezolve cat mai repede problema ta.Adevarul e ca puteau sa nu te mai puna pe dumuri, daca isi faceau treaba.
Am o intrebare de curiozitate: de ce ai prefereat o masina la mana a doua si nu una noua?
Vad ca preturile la o Octavia noua,de 105 diesel, dotata cam ca a ta incep de la 14000 de euro fara TVA.Cu putina negociere o luai in banii astia zic eu.
Iar Octy face lift gasesti la 15000 de euro fara TVA.

Toate cele bune
   S

Offline riontt

• Junior
  • *
  • Locaţia: Galati, Romania
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #33 : Februarie 20, 2009, 09:55:14 a.m. »
Au dat dovada de neprofesionalism, puteau sa rezolve treaba cu numerele si sa te cheme cand aveau ceva sigur, nu sa te foiasca asa pe drumuri.

Acum nu cred ca mai ai ce sa faci, cel mai important e sa fie masina ok, in timp vei uita aceste neplaceri daca masina iti va da satisfactii.

Mai gandeste-te o data ce drumuri avem noi.. eu zic ca nu se merita jante de 17, 16 sunt suficiente. Asta daca nu vrei sa faci des vizite la medicul stomatolog, prietenii stiu de ce.  :P
« Ultima Modificare: Februarie 20, 2009, 09:59:53 a.m. de riontt »
Fabia I Sedan Elite 1,2 htp 64 cp + GPL

jonah lomu .

• Vizitator
« Răspuns #32 : Februarie 20, 2009, 09:24:10 a.m. »
In locul tau ceream banii inapoi.Eu  sincer nu agreez serviciile dealilor(care in cazul tau au fost o mare SAMSAREALA, adic au luat masina pe banii de nimik de la vreun amarit care nu a mai avut bani sa plateasca,si tio da tie pe pretul maxim).Daca cauti pe mobile riscai la banii astia sa-ti iei chiar un rs.Nesimtitii puteau sa-ti ofere o masina de-a lor ca tot ti-au luat banii si te-au facut pieton,si de la noi ptr ei ass ass :017: :017:

Offline NUT

• Junior
  • *
« Răspuns #31 : Februarie 20, 2009, 03:24:33 a.m. »
inca o data mi s a intarit convingerea ca traim intr o tara caracterizata de incompetenta.

astazi la ora 2, eram la sediul firmei pt a ridica masina. mi s-a spus sa mai astept in jur de o jumatate de ora, deoarece dealerul care se ocupa de masina era la politie pt a ridica numerele provizorii. dupa aproximativ 2 ore, primesc telefon de la el : "am o veste proasta, nu se pot ridica numere provizorii deoarece au mai fost luate de 3 ori, de catre firma de leasing"
mi a cazut cerul in cap. nu imi venea sa cred, pur si simplu am crezut ca este un cosmar. dupa lungi discutii si povesti, cu care nu are rost sa va plictisesc, a ramas ca ei sa se duca luni cu masina pe platforma la RAR.dupa asta, actele vor fi trimise la mine acasa, pt a ma duce la politie sa i scot direct numere definitive.voi fi nevoit sa mai fac un drum la suceava, pt a3a oara in 2 saptamani.

o porcarie, ce sa mai zic. nu ma pot bucura de o masina platita integral, in urma cu o saptamana. acum mai am de asteptat cateva zile. sper ca pe miercuri, joi cel tarziu sa se rezolve toata mizeria asta.

« Ultima Modificare: Februarie 20, 2009, 03:26:46 a.m. de NUT »

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: FOCSANI
  • Mesaje postate: 224
  • Uita-te in retrovizoare! S-ar putea sa fiu acolo.
  • Auto: BKD 2.0 TDI + DSG 6
« Răspuns #30 : Februarie 19, 2009, 09:52:49 a.m. »
E bun pretu si eu am mai aruncat ochiu pe net dupa caucioace pentru vara la cehoaica. Momentan le am pe cele de iarna pe ea, si sper sa mai tina iarna oleaca :D, ca sa imi iau de vara noi pe la anu. Eu am in plan niste Toyo T1R sau Goodyer F1 da mai am timp pentru cautat si hotarat.
Skoda Octavia II  2.0 TDI (BKD) 140 HP, DSG, Maxidot, Pegasus 17", Sasiu Sport, Alarma, Parktronic, Argintiu Briliant.

Offline NUT

• Junior
  • *
« Răspuns #29 : Februarie 18, 2009, 11:00:41 p.m. »
da,asta asa e
sunt mai accesibile decat in alta parte

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()