Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda Scout 4x4 2.0 TDI DPF 140cp  (Citit de 60302 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Phantom

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Sinaia si Bucuresti
  • Mesaje postate: 198
  • SCOUT FOREVER!!!
R?spuns: Skoda Scout 4x4 2.0 TDI DPF 140cp
« Răspuns #83 : Aprilie 07, 2008, 05:55:46 p.m. »
Citat
Am modificat saptamana trecuta un Scout de la 140 la 170 CP cu soft Dimsport. Rezultatul este incantator!

Intr-adevar voi face si eu acest pas. Abia astept. Nu ma deranjeaza masa masinii, desi uneori la depasiri in forta parca ar fi nevoie de ceva mai mult. Oricum,sunt impresii de nuanta aici. Eu sunt nerabdator mai ales la cuplul ce-l voi avea dupa remapare. >:)

Skoda Octavia Scout 2l TDI DPF - BMM, 140 cp

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #82 : Aprilie 07, 2008, 05:09:13 p.m. »
Nu o vand pana nu am bani de un EVO X ..  :)) just kiddin'

Nu vrei sa-ti retragi aluzia fina?  :-w  :70:  0m0 :))
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline CRISTI

• Gold member
  • Locaţia: Sighisoara
  • Mesaje postate: 1017
  • it's not just about the horsepower..
« Răspuns #81 : Aprilie 07, 2008, 04:45:54 p.m. »
Ne bate Bogdan ca ii poluam topicul cu ideile noastre!  :P Nu o vand pana nu am bani de un EVO X ..  :)) just kiddin'
Audi A4 2006
Octavia II 2008

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #80 : Aprilie 07, 2008, 04:42:04 p.m. »
170 CP..tractiune integrala..cred ca i-ati pus pe ganduri pe baietii cu RS-uri TDi.. :-~  De cand astept potentiali alergatori ca sa fac o comparatie da' inca nici macar unul.. :039:

Lasa nene ca poate in viitorul apropiat ma vei avea pe mine competitor si cine stie.....poate dupa aceea iti vinzi masina  :P

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #79 : Aprilie 07, 2008, 04:40:55 p.m. »
175CP mai exact.
Dar Scout e greu, gaseste-ti competitori mai usori (si RS TDI e cam greut...il bati stock de-i merg fulgii)

Offline CRISTI

• Gold member
  • Locaţia: Sighisoara
  • Mesaje postate: 1017
  • it's not just about the horsepower..
« Răspuns #78 : Aprilie 07, 2008, 04:39:52 p.m. »
170 CP..tractiune integrala..cred ca i-ati pus pe ganduri pe baietii cu RS-uri TDi.. :-~  De cand astept potentiali alergatori ca sa fac o comparatie da' inca nici macar unul.. :039:
Audi A4 2006
Octavia II 2008

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #77 : Aprilie 07, 2008, 04:34:13 p.m. »
Pai Bogdan, in timp ce-si savura limonada, mi-a destainuit ca are in vedere in curand acest pas.  :69:

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #76 : Aprilie 07, 2008, 03:42:30 p.m. »
Am modificat saptamana trecuta un Scout de la 140 la 170 CP cu soft Dimsport. Rezultatul este incantator!

Offline Phantom

• Membru de baza
  • **
  • SCOUT FOREVER!!!
« Răspuns #75 : Aprilie 07, 2008, 02:48:27 p.m. »
Am revenit sa mai dezmortesc topicul meu cu o noutate.
Citind pe site-uri englezesti despre parerile diversilor ce au incercat Scout-ul, am descoperit ce, spre rusinea mea nu stiam, un sistem automat de uscare a franelor, respectiv, a discurilor, dupa trecerea prin vaduri, noroaie, etc.
Evident, scopul acestui sistem este pastrarea eficientei procesului de franare chiar daca ai trecut prin gropi pline de apa sau te-a prins potopul.
Aseara, fiind curios sa vad despre ce este vorba, dupa intalnirea din Drumul Taberei cu dragii nostri colegi de forum, am purces la cautarea unor gropi mai mari.
Gasindu-le, am trecut usor prin ele dupa care am oprit la 50 m dupa, sa vad daca intr-adevar discurile erau uscate dupa cum ma asteptam.
Intr-adevar, nu erau ude,cu toate ca apa a depasit jumatatea rotii. Am franat apoi de mai multe ori si nu mi s-a parut vreo diferenta fata de cum frana masina inainte sa intru in apa.
Acum nu stiu daca este vorba de acel sistem sau pur si simplu s-au uscat de la vantul ce batea prin imprejurimi.
Voi mai incerca si revin cu noi concluzii.

http://www.verdictoncars.com/jsp/vocmain.jsp?lnk=211&featureid=602&description=Skoda%20Octavia%20Scout

Offline Phantom

• Membru de baza
  • **
  • SCOUT FOREVER!!!
« Răspuns #74 : Martie 18, 2008, 07:40:38 p.m. »
Am revenit cu pretul, trebuie sa ma tin de cuvant chiar daca am postat acelasi lucru si pe alt topic.
Deci pretul 640 ron in care intra manopera aferenta, filtrele de ulei, polen si aer, 1 L de ulei pentru angrenajul Haldex si cateva chestii mici, gen spray penetrant, etc.

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #73 : Martie 18, 2008, 07:27:14 p.m. »
Adica, ei au loturi separate de fabricatie pentru tari diferite in care livreaza?
Si mai mult, dau atentie marita pentru livrarile din Germania sau Franta, etc, iar pentru RO sau BG sau Serbo-Monte, de ex. livreaza la o calitate inferioara?
Poate fi posibil in aceste conditii sa apara diferentieri in functie de tara de destinatie? Ma intreb, asa, si eu.

Din informatiile pe care le detin, exista se pare clase diferite de calitate dupa care se impart masinile ce ies de pe linia de fabricatie. Repet, informatia am capatat-o de la o persoana care a discutat la fabrica personal. Iti dai seama, o informare oficiala nu va exista niciodata. Ramane sa ne intrebam in continuare cat adevar se ascunde in spatele acestei afirmatii.
« Ultima Modificare: Martie 19, 2008, 12:11:35 a.m. de Master 4X4 »

Offline Cheeta

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 659
  • Auto: Ex: 1,9 TDI ALH 90CP 2006
R?spuns: Raspuns: Skoda Scout 4x4 2.0 TDI DPF 140cp
« Răspuns #72 : Martie 18, 2008, 06:53:47 p.m. »
Este evident ca pt vest Skoda livreaza masinile cele mai bune...
e clar, si a mea a fost fabrocata tot pentru vest ca nici eu nu am probleme  :040: :063: :015:

phantom, nu ma mira ca merge bine  :082:

Dragi prieteni, va rog detaliati ce inseamna ca Skoda fabrica pentru vest masinile cele mai bune, aud frecvent textul asta, chiar si pentru alte marci, si sunt putin nedumerit.
Adica, ei au loturi separate de fabricatie pentru tari diferite in care livreaza?
Si mai mult, dau atentie marita pentru livrarile din Germania sau Franta, etc, iar pentru RO sau BG sau Serbo-Monte, de ex. livreaza la o calitate inferioara?
Din cate am aflat de fabrica din Mlada Boleslav, calitate impecabila a fabricatiei, curatenie bec, conditii foarte stricte de access, totul computerizat, etc. Poate fi posibil in aceste conditii sa apara diferentieri in functie de tara de destinatie? Ma intreb, asa, si eu.

Mai am cateva intrebari strict pe tema Scout, o bijuterie intr-adevar, pentru care il felicit pe fericitul posesor coleg de-al nostru  :082:

Cu bine,
Cheeta
Ex: Skoda Octavia Tour 1,9 TDI ALH 66KW/90CP MY 2006

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #71 : Martie 17, 2008, 11:52:07 p.m. »
Bine mai phantom acuma ii faci pe multi sa  =P~  =P~  =P~

Offline Phantom

• Membru de baza
  • **
  • SCOUT FOREVER!!!
« Răspuns #70 : Martie 17, 2008, 11:35:11 p.m. »
Astazi am fost la Brady sa fac prima revizie la 25000km. M-am programat frumos cu doua zile inainte si totul a decurs conform planului.Am avut noroc ca un baiat serios pe nume (razvan) sa lucreze la masina mea. Am schimbat uleiul la motor cu ulei Castrol SLX Professional Powerflow Longlife3 cu norma 507.00, filtru de ulei, aer, polen. Filtru de combustibil se schimba la 60000km am inteles. Sa nu uit inca ceva, am schimbat si uleiul ptr diferentialul Haldex.
Masina nu a avut nici-o eroare pe vag-com, verificand nivelul uleiului inainte de a fi schimbat am constatat ca era cel normal. Precizez ca am aprox 24000 km si nu am completat niciodata nivelul, insa l-am verificat destul de des, asteptandu-ma sa se consume cum bine stim cu totii. Probleme cu filtru de particule nu am avut in sensul ca nu s-a aprins niciodata martorul din bord.
Revin si cu pretul maine caci nu le mergeau computerele celor de la Brady in seara asta si maine ma voi duce sa platesc.
Masina se comporta admirabil, placutele de frana nici 25% nu sunt uzate.
Toate bune dragi colegi.
« Ultima Modificare: Martie 18, 2008, 07:35:23 p.m. de phantom »

Offline Andrei

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 299
« Răspuns #69 : Ianuarie 17, 2008, 04:17:06 p.m. »
Nu sunt asa de multi eu am facut tot in sapte luni 30.000.
Octavia II 2.0TDI - BKD (2007)

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()