Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Cosumabile pt. revizie  (Citit de 29722 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline arkadyema

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bossimania--Buzau
  • Mesaje postate: 244
  • simply clever
  • Auto: 1,9TDI Octi 2 NEW
Re: Cosumabile pt. revizie
« Răspuns #48 : August 14, 2009, 05:00:53 p.m. »
Man...doar 15lei..Esti bine. La O2FL 70 ron cu tot cu montaj doar pentru fata, pe spate am avut dinfabrica. In fine mi-am luat singur cu 56 de lei si in 10 minute le-am pus singur in parcare.
Stimati colegi incercati, cel putin daca nu mai aveti garantie sa le schimbati singuri unele repere(filtre ulei, motorina, habitaclu) iar daca nu va descurcati cere ajutor la un coleg forumist. Eu unul ma ofer voluntar. MOKA. Sunt scarbit de politica reprezentantelor.  Nici macar nu pot dovedi ca QG1 este interzis in romania, cu toate ca masina este livrata pentru Romania si are Plan de service cu QG1 negru pe alb. Poro nu a vrut sa-mi arate acest document. Ii doare-n cot .

Si eu am dat 17000 pe a mea. Dar sa fiu prostit pe fata de niste hoti nemernici..nici mort. Si ce daca ma dau jos din skoda. Asta inseamna ca dau mai mult pentru un serviciu. Prieteni sunt banii mei munciti. Nu se joaca nimeni pe banii mei decat cum zic eu.Poate unii fac bani usor, asta e, fiecare cum ii face. LA vulcanizare , dupa ce le zic ca jantele sunt normale 15', tabla..tot ce mai uita ce masina e, ce am inauntru, daca am portofelul gros, cum sunt imbracat si apoi dubleaza pretul. Bip BIP..mama voastra de nemernici..daca veneam cu loganul murdar cred ca ma rezolvau gratis!! Culmea toata lumea se uita la masina. Sunt hipnotizati..:)

Pentru cei care vreti sa mergeti la revizii la reprezentante intrebati ce adaosuri au la piese..nu se poate ca un filtru la o firma care aduce piese filtru de aer sa fie 40ron-1,9tdi o2, iar la capitala 90ron! Nu ma mai gandesc la ulei! Aici castiga si serviceurile ca nu mai au vanzari asa spectaculoase! Bancile nu mai dau bani, oamenii nu mai au bani lichizi..iar cine mai vrea leasing..sincer mai bine nu..ramai si fara masina si vesnic dator la firma de leasing care va dori sa-si recupereze banii pe care ii presupunea ca tu ii vei cotiza in x ani cu contractul de leasinng!!
« Ultima Modificare: August 14, 2009, 05:09:26 p.m. de arkadyema »
Am testat airbagurile si centuri..functioneaza foarte bine..sunt multumit de masina mea.

Offline CristianH

• Gold member
  • Locaţia: Sighisoara
  • Mesaje postate: 1028
  • Auto: Ex SOT 1.9tdi, ALH
« Răspuns #47 : Iunie 15, 2009, 06:58:41 p.m. »
Referitor la consumabile sunt OT, dar m-am suparat rau dupa ce am cumparat bavete de noroi fata, 86 lei, si mi-au cerut 15 lei pentru montare :047: .
Le-am montat singur la garaj in 20 de minute.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #46 : Iunie 15, 2009, 03:42:08 p.m. »
...insa cei care au inclinatii tehnice si sunt capabili sa-si schimbe singuri niste filtre (cel putin) nu cred ca trebuie tratati cu superioritati de catre cei ce nu au inclinatiile si capacitatile respective; bine ca nu e invers....
pe neamtul care-si spala si/sau ingrijeste singur masina nu-l arata nimeni cu degetul asa cum face la noi ciocoflenderul cu Q7 care nu pune mana pe nimic
puturosenia si incapacitatea nu se scuza prin grosimea portmoneului
lipsa de timp din nou nu e o scuza pentru ca asa cum amintea mai jos cineva mai mult timp pierzi in service pt o manopera simplista decat daca ai face-o singur (desigur cu conditia sa te pricepi relativ)
despre neglijenta meseriasilor in a manipula masina pe care nu au dat ei banii nici nu are rost sa povestim...
so... :76:

« Ultima Modificare: Iunie 15, 2009, 03:53:36 p.m. de FABIAn RuSu »
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline ovidelu08

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: BUCURESTI, P-ta Moghioros
  • Mesaje postate: 307
« Răspuns #45 : Iunie 15, 2009, 03:33:59 p.m. »
perfect de acord cu AlexTm! ar trebui, vorbesc in general in Romania, sa ne limitam la ceea ce putem!
2.5 D, 180 CP    (ex Skoda Octavia2)

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #44 : Iunie 15, 2009, 03:32:01 p.m. »
@ Muad'Dib
Pai in situatia asta nu se poate anunta protectia consumatorului? Intreb si eu, desi schimb numai la reprezentanta cu ce pun ei, dar cu acordul meu si in prezenta mea. Nu, ca (n-)as avea incredere . /:)
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #43 : Iunie 15, 2009, 03:28:56 p.m. »
Pe mine ma distreaza ideea, la modul general, de a intreba, da' cit face revizia aia, cit fac consumabilele, la care marca reviziile sint mai ieftine, etc, etc... (ma refer la revizii, nu la reparatii mari)

Asa-i, daca dai 16k eu pe masina, se presupune ca nu sint ultimii bani de pe fundul sacului ... ;)
sa nu fim snobi
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #42 : Iunie 15, 2009, 03:23:13 p.m. »
Am inteles de la prietenul meu Alex, ca la Brady si la Ploiesti nu i-au acceptat consumabilele (uleiul Castrol conform normei VW si filtrele), pe motiv ca isi pierde astfel garantia la masina!
Domnilor de la Brady si Mobel, va rog NU MAI MINTITI CLIENTII!!!
Clientul poate sa vina cu piesele lui si daca acestea intrunesc normativele VW pentru aceea masina, sunteti obligati sa ii faceti revizia. Cate minciuni se mai pot scorni pentru un 2 lei de profit....

Offline Cyrill

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #41 : Iunie 15, 2009, 01:53:49 p.m. »
ulei motor, filtru ulei, filtru aer si filtru polen! plus daca se mai gaseste ceva defect.
Octavia II Elegance  1.6 MPI / BSE - 102cp / 2008
  Frica teribila de schimbare e una din cauzele intrarii in Obisnuinta.

Offline Cornel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti, R.F.G.
  • Mesaje postate: 215
  • Binele o duce rau in Romania!
  • Auto: O2, BSE, 1.6 MPI
« Răspuns #40 : Iunie 15, 2009, 12:13:36 p.m. »
Pentru revizia de 1 an (ca de km nu poate fi vorba; am decat 8.000) pentru 1.6 Mpi , stie cineva ce consumabile se schimba?

Offline zafycom

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 188
    • www.refil.ro
Raspuns: Cosumabile pt. revizie
« Răspuns #39 : Aprilie 30, 2008, 11:14:50 p.m. »
Prefer sa le schim eu decat sa merg la service si sa imi spuna ca au facut treaba dar..........
Nu stiu cum dracu dau numai peste deastia.
masina mai are 5 luni de garantie dar cred ca urmatoarea revizie nu o sa mai fie la ei.
Deja incep sa devin negativist daca mai poluiez posturile cu astfel de afirmatii.
Octavia Tour 1,6MPI 102CP cu adaptor antena cu amplificare.

Offline pdanut2000

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #38 : Aprilie 30, 2008, 09:21:35 p.m. »
Subscriu (si eu vreau sa mi le schimb mai des, plus imi place sa mesteresc).

Oricum, intr-un final le-am schimbat (la aprox 9500 km de la revizie), in total (pt filtrul aer si polen) mi-a luat cam juma de ora. E super simplu (mai ales cel de aer, la polen e o pozitie mai incomoda). Cand le-am scos, cel de aer arata ok, insa cel de polen era jegos rau (si cei 9,500 km au fost facuti din decembrie pana acum, deci iarna, cand aerul cica e mai curat...).

Masina e in garantie, sper sa nu fie vreo problema. Nu vad de ce, si nici nu cred ca se prinde nimeni. Plus ca ce sa zica, ca-i dauneaza faptul ca le-am schimbat?

S-auzim de bine.
octavia 2 rs tdi

Offline vick

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 716
  • decat o viata cioara, mai bine o zi vultur
« Răspuns #37 : Aprilie 22, 2008, 04:38:13 p.m. »
Salutare.
....
Dragilor, mergeti la Skoda. ei stiu sa le schimbe mai repede si mai sigur!
G.

si mecanicii aia tot oameni sunt, nu s-au nascut invatati....plus ca mie imi face placere sa mesteresc la skoda mea....sau la orice masina as avea....si de ce nu, prefer sa dau banii de pe manopera pe altceva....de ce sa dau 100 lei manopera pe care o pot face eu in "parcare" in jumate de ora.....

si totusi pe cei cu garantie le-as sugera sa mearga totusi la service pentru a nu avea probleme daca schimba ei consumabilele...
Skoda Octavia 2, 2005, 2.0 TDI DSG
EX. Skoda Octavia 1, 2004, 1.9 TDI

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #36 : Aprilie 22, 2008, 03:30:59 p.m. »
nu e vorba de zgarcenie. eu spre exemplu m-am gandit sa-mi schimb mai des filtrul de aer (sau macar sa-l curat). trebuie neaaparat sa ma duc in service pentru treaba asta? sa stau sa-mi fac programare, sa astept la cozi (pentru ca nu prea se respecta programarile) si sa fiu taxat poate pentru o ora de manopera?
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #35 : Aprilie 22, 2008, 03:17:28 p.m. »
Pe mine ma distreaza ideea, la modul general, de a intreba, da' cit face revizia aia, cit fac consumabilele, la care marca reviziile sint mai ieftine, etc, etc... (ma refer la revizii, nu la reparatii mari)

Asa-i, daca dai 16k eu pe masina, se presupune ca nu sint ultimii bani de pe fundul sacului ... ;)
bicicleta

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
« Răspuns #34 : Aprilie 22, 2008, 11:06:35 a.m. »
Salutare.
Adevarat ce zice Doru. dam >16k euro pe masina ca sa imi schimb filtrele in parcare (mi le suflu!!!!) pentru a economisi 100 de lei...
Dragilor, mergeti la Skoda. ei stiu sa le schimbe mai repede si mai sigur!
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()