Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: ITP  (Citit de 39804 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kamchatka

• Junior
  • *
  • Locaţia: Gutinas
  • Mesaje postate: 61
  • tedeist
  • Auto: Rapid 1.6 TDI CR
Re: ITP
« Răspuns #78 : Mai 22, 2014, 10:24:05 p.m. »
Un motor care nu a ajuns la temperatura de regim ~90 grade consumă mai mult și poluează mai mult. Nici ITP-istul nu cred că îți analizează mașina cu motorul rece.

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #77 : Mai 22, 2014, 10:10:29 p.m. »
Probabil ca la testul de noxe motorul va fi turat serios. Eu as merge cu motorul cald mai mult ca sa nu-i dauneze turarea respectiva.
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline octaviandorin

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 186
  • Înca la inceput!!!
  • Auto: Octavia 1 1.6i 102CP
« Răspuns #76 : Mai 22, 2014, 09:39:08 p.m. »
Salutare.  Maine sunt programat sa fac ITP. Ce parere aveti, ar fi bine sa fie motorul cald? Service-ul este foarte aproape de locuinta mea si nu cred ca se încălzește motorul pana acolo. Am mai citit ca inainte de verificare sa faci cateva ture in forta pentru ca acolo sa ai noxele in parametri normali.

Daca aveti si alte sfaturi,  le primesc cu plăcere.

Astept un raspuns cat mai rapid. Mulțumesc anticipat.

Offline Avenger

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bistrita
  • Mesaje postate: 325
  • Auto: O3 RS TSI
« Răspuns #75 : Mai 16, 2014, 07:43:01 p.m. »
daca se schimba treburile sunt de acord sa dau un ban in plus, altfel...

Offline DragosM

• Gold member
  • Mesaje postate: 764
  • B-41-TSN
  • Auto: Octavia Tour II 1.4
« Răspuns #74 : Mai 16, 2014, 07:21:54 p.m. »
Perfect....destule rable pe drumurile noastre trecute cu 200ron la ITP!

Skoda Octavia Tour II 1.4MPI 80cp
Kia Rio 1.5crdi 110cp 235Nm

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
« Răspuns #73 : Mai 15, 2014, 09:41:06 p.m. »
       Stire publicata online de Romania TV:

,,Din 2017, verificările maşinilor în staţiile ITP vor fi filmate. Înregistrările trebuie păstrate minim 2 ani şi puse la dispoziţia inspectorilor RAR atunci când aceştia le cer.

Prevederea este cuprinsă într-un proiect de ordin de la ministerul transporturilor. Chiar dacă vor scoate mai mulţi bani din buzunar, şoferii cred că măsura ar fi benefică.

În prezent, mulţi şoferi cu defecţiuni grave la maşini reuşesc, totuşi, să obţină ITP-ul, deşi criteriile sunt clare.

"Prima oară, pe fluxul de inspecţie pe care-l am în această staţie, în primul rând verific noxele pe care le scoate maşina. Apoi frânele. Apoi intră pe canal, unde verific jocuri, direcţie, pivoţi, bucşe", a declarat un inspector ITP.

"Din punctul nostru de vedere, nu ştiu cât de mult ar conta. Pentru că se va răsfrânge asupra costurilor la clienţi. Va fi o investiţie în plus la noi, ceea ce va aduce ceva în plus la clienţi", a precizat Paul Jantă, şeful service-ului ITP.

Potrivit legislaţiei, toate maşinile din România trebuie să treacă prin Inspecţia Tehnică Periodică o dată la doi ani."

Offline spawm

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 335
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 1.6 TDI CR
« Răspuns #72 : Octombrie 26, 2013, 08:04:14 a.m. »
Salut !
Trebuia sa te mai interesezi ! La Avia Militari este 100 ron  tractiune fata  si 130 ron la 4x4 .
Am fost in Pantelimon pentru ca mi-e la indemana. Pana in Militari mai pierdeam 2 ore dus-intors si 3 litri de gaz. Castigul financiar devenea nesemnificativ
Puteam face ITP la 100 lei in cartier la diverse serviceuri, dar am preferat pt 35 lei in plus reprezentanta, pt ca aici am facut reviziile , si daca m-ar fi respins cautand nod in papura as fi apelat la garantie pt eventuale schimbari de piese impuse de itp ( masina mai are 2 saptamani pana face 2 ani )

Offline Entzy

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 76
  • Junior
  • Auto: Octavia 2 FL 1.6 MPI
« Răspuns #71 : Octombrie 25, 2013, 08:20:24 p.m. »
Eu primul ITP (la masina veche) l-am facut la Augsburg Militari, la un batranel.
Desi inainte imi facusem revizia tot la ei si baiatul de la service mi-a spalat si motorul cand a auzit ca dupa revizie intru la ITP tot m-au gasit cu probleme. Am schimbat bieleta stanga fata, geometrie, rebagat in service, chinuit inca 2 mecanici si apoi, abia - abia ca mi-a dat ITP-ul. Masina veche de 2 ani. Motivul initial ca nu tin franele.
Octavia 2 FL 1.6 MPI Drive Plus
Opel Astra Clasic 2 1.4 benzina (retired)

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #70 : Octombrie 25, 2013, 07:36:58 p.m. »
Fiind reprezentanta puteau verifica eroarea usor :)
Dar cred ca erau plictisiti si nu-si doreau prea mult banii aia pt firma :D
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline corin

• Moderator General
  • Locaţia: MS
  • Mesaje postate: 436
  • Per aspera ad astra
  • Auto: TOUR 1.6 BFQ AT
« Răspuns #69 : Octombrie 25, 2013, 07:31:25 p.m. »
Ma asteptam sa zica, de ex. ca nu corespund dimensiunile de pe anvelope cu ce e in talon, ca nu se vede bine valabilitatea de pe trusa medicala sau stingator, dar s-au legat de o eroare din bord. Bine totusi ca mi-au spus inainte sa platesc taxa de ITP. Cel putin eu pe asta n-o stiam. Omul cat traieste, in Romania are ce invata.
"Unde nu cad ploile, nu pot ca sa creasca flori/ Unde nu sunt oameni buni, nu exista sarbatori!" Poem - The Motans feat. Irina Rimes

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.6 FSI, 115 CP
« Răspuns #68 : Octombrie 25, 2013, 05:57:39 p.m. »
Ori nu le mai plac banii, ori banii tai nu au serie ... :))
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline corin

• Moderator General
  • Locaţia: MS
  • Mesaje postate: 436
  • Per aspera ad astra
  • Auto: TOUR 1.6 BFQ AT
« Răspuns #67 : Octombrie 25, 2013, 04:19:45 p.m. »
Mi-am facut si eu ITP-ul alaltaieri, nu la reprezentanta ca mi-au zis ca nu pot din cauza ca am o eroare in bord. La altii s-a putut, la ei ba.
E o regula sau un moft sa mai scoata ceva bani?
"Unde nu cad ploile, nu pot ca sa creasca flori/ Unde nu sunt oameni buni, nu exista sarbatori!" Poem - The Motans feat. Irina Rimes

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #66 : Octombrie 25, 2013, 02:44:38 p.m. »
Chiar si la Avia Pantelimon reclama pe site spune "incepand cu 135 lei", iar in Avia Militari se lauda cu 110 lei.

Zilele trecute vorbeam cu sotia mea despre ITP si ii spuneam ca Avia Militari, care tocmai deschisese un stand de verificare ITP, acum il face la o firma vecina de pe starada. Si ea mi-a zis sa nu ma duc la ei pentru ca daca se intampla ceva nici nu stii de unde sa ii iei daca vrei sa le ceri vreo dauna sau, mai rau, daca ajungi sa te judeci, nu ai cu cine.

Asa ca am fost la Brady si am platit 105 lei.
« Ultima Modificare: Octombrie 25, 2013, 02:50:06 p.m. de Daniel »
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline gti_mars

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI - MILITARI
  • Mesaje postate: 527
  • Auto: O II 4x4
« Răspuns #65 : Octombrie 25, 2013, 02:17:35 p.m. »
Salut !
Trebuia sa te mai interesezi ! La Avia Militari este 100 ron  tractiune fata  si 130 ron la 4x4 .
« Ultima Modificare: Octombrie 25, 2013, 02:19:08 p.m. de gti_mars »

Offline spawm

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 335
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 1.6 TDI CR
« Răspuns #64 : Octombrie 25, 2013, 01:56:05 p.m. »
ITP la Avia Pantelimon - cost 150 Ron, 135 Ron pentru cei din club Avia. N-am avut probleme, masina are doar 34000 km.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()