Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Covoras pentru portbagaj  (Citit de 6118 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline skoda_cv

• Vanzator Autorizat
  • **
  • Locaţia: CRAIOVA
  • Mesaje postate: 20
Re: Covoras pentru portbagaj
« Răspuns #7 : Martie 22, 2009, 10:31:55 a.m. »
Salut

Eu sunt "baiatul" cu topicul in cauza. Multumesc celorlalti ca ati amintit de mine;) Raman dator.
Mugurel75, in cazul in care mai ai nevoie de tavita, covorase, bandouri, etc, da un semn  si pleaca spre tine. Sunt originale, inscriptionate Skoda, fabricate in Germania. Tavita are 5-6cm la margine laterala, antiderapanta, nu crapa, nu are miros si o pot lauda mult(as avea si motiv, dar te vei convinge tu dupa aceea).
Covorase interior deasemenea sunt facute axact ca si o mini tavita, adica au o margine laterala mai mare decat restul, entru a nu permite apei, mizeriei, prafului "romanesc" sa se duca pe mocheta.
Daca te hotarasti poti sa ma ontactezi la tel: 0754 311329 sau 0720 575817- ADI. Multumesc frumos.
Sper ca acest reply sa nu fie considerat reclama, pentru ca baiatul intreba si a primit raspuns(multumesc).
Duminica placuta
http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=2580.0
Honda Civic 4D- 1.8i - ES - M/T- 2009

Offline drapar

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
« Răspuns #6 : Martie 21, 2009, 06:01:09 p.m. »
Vezi ca exista un topic pentru asta :082: , nu am timp acum sa-l caut.......ca ti l-as fi aratat eu

http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=2580.60
Din cate vad, prin dispozitia "conducerii", acel topic a fost inchis :(

LE: Regulamentul in vigoare nu este discutabil, ci doar de respectat. Autorul topicului respectiv a ales sa ramana inchis.
« Ultima Modificare: Martie 21, 2009, 07:32:15 p.m. de Master 4X4 »
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline carabetz86

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 203
  • SKODA
« Răspuns #5 : Martie 21, 2009, 05:27:02 p.m. »
Vezi si la reprezentanta ca au tavita portbagaj si e cam 100 ron.
Skoda Fabia II 1.2 HTP

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #4 : Martie 21, 2009, 03:48:56 p.m. »
Topic: Tavite portbagaj, covorase personalizate, bandouri. Reducere 5% pentru membri Sk in Piese si accesorii.
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline sarbocul

• Gold member
  • Mesaje postate: 613
« Răspuns #3 : Martie 21, 2009, 03:44:40 p.m. »
cauta pe forum ; la un mom dat era cineva care vindea niste covorase ( aratau chiar bine )
Skoda Fabia 1 , Elite
Skoda O 2 face-lift , 1,9 TDI

Offline king@rthur

• Gold member
  • Locaţia: out
  • Mesaje postate: 1320
« Răspuns #2 : Martie 21, 2009, 03:43:58 p.m. »
Vezi ca exista un topic pentru asta :082: , nu am timp acum sa-l caut.......ca ti l-as fi aratat eu

Offline mugurel75

• Doar inscris
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 3
Covoras pentru portbagaj
« Răspuns #1 : Martie 21, 2009, 03:40:49 p.m. »
Bine v-am gasit,
Sunt nou pe acest forum si proaspat posesor de Noua Fabia (care nici nu a parasit inca showroom-ul  =)) ) . Va multumesc pentru ca existati si pentru ca am gasit raspuns la multe dintre intrebarile mele.
Ceea ce ma framanta acum este sa gasesc o oarece protectie, un covoras, ceva, pentru portbagaj. Am vazut ca din dotare nu are decat o mocheta si ma gandesc la faptul ca daca as pata-o cu ceva este greu de curatat. Aveti vreo solutie pentru asta, in afara de o folie de plastic care ar arata cam inestetic.

Multumesc
Fabia II Elite 1,2 HTP 60CP, gri satin

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()