Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Bricheta dubla  (Citit de 21325 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aronbv

• Gold member
  • Locaţia: Brasov, Romania
  • Mesaje postate: 1134
  • Simply clever... BV-90-CTI
    • Traduceri-Forditasok-Translations
  • Auto: Octavia 2 1.6MPI BSE
Re: Bricheta dubla
« Răspuns #41 : Iulie 20, 2009, 06:47:18 p.m. »
B e b e, am tras eu, când am montat suportul activ de telefon.
Nu este foarte greu, l-am trecut sub consola dintre scaune, dacă tragi uşor de plastic, îţi poţi băga mâna, iar de pe partea cealaltă o altă persoană să stea la "primire" ridicând de plastic şi acolo. Ce-i drept firul vine în dreapta consolei, nu în scrumieră, acolo nu ştiu cum poţi să ajungi. Din păcate nu pot să-ţi arăt poze, că azi am dus Delfinul în service şi durează vreo săptămână până e gata.
Eat shit. A billion flies can't be wrong!

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
« Răspuns #40 : Iulie 20, 2009, 03:58:11 p.m. »
In urma discutiei avuta cu Sorin duminica mi s-a reactivat fluturasul cu bricheta.
Intrebarea este acum cat de greu se trece un fir de la panoul de sigurante din stanga pana la scrumiera din fata schimbatorului ?
..si bine-nteles daca are cineva tras un asa fir :)
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline Vyk

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 78
« Răspuns #39 : Iunie 27, 2009, 03:05:40 p.m. »
Ma refeream doar la dat gauri in consola. Acum am inteles si mai bine: din moment ce esteticul nu intra in discutie, atunci eu :-$

Nu este vorba neaparat de estetic deoarece suruburile alea nu se vad, ele fiind sub consola. Pb e doar sa nu "dea" de fire, PCB, comutatoarele ventilatiei. Practic suruburile se vor infileta in pozitie verticala, paralel cu volanul si cu linia bordului...nu se infileteaza in directia pasageri->bord deoarece prelungitorul nu se fixeaza de bord ci sub el.
Skoda Fabia 1.2HTP, Panasonic CQ1300, Audison LRX 2.150, Focal Polyglass V 165 slim, Longmill Jx1100

Offline D.I.I.

• Expert
  • Locaţia: BraZil
  • Mesaje postate: 469
  • Auto: 1.9PDI (140)
« Răspuns #38 : Iunie 27, 2009, 02:00:20 p.m. »
Exista si cu 4, vezi in dreapta jos.

Intra pe h**p://www.metrafo.ro/produse/adaptoare-soclu-bricheta-auto/soclu-cu-4-iesiri-cu-mufa-siguranta-verificare-baterie
« Ultima Modificare: Iunie 27, 2009, 02:08:31 p.m. de D.I.I. »
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #37 : Iunie 27, 2009, 11:15:07 a.m. »
este si cu patru...

asa e cand te plictisesti de cele 2 sau 3 gauri...  :-B   :D
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline B e b e

• Gold member
« Răspuns #36 : Iunie 27, 2009, 10:45:06 a.m. »
Tinand cont ca bricheta dubla nu-mi mai ajunge .. ma gandeam sa-mi iau tripla...dar m-a sagetat un gand..daca  nici aia nu-mi ajunge ?! . .
A vazut careva si cu 4 gauri ? :D
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #35 : Iunie 27, 2009, 01:48:12 a.m. »
Ma refeream doar la dat gauri in consola. Acum am inteles si mai bine: din moment ce esteticul nu intra in discutie, atunci eu :-$

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #34 : Iunie 27, 2009, 01:09:14 a.m. »
la fabia 1 daca se monteaza sub blocul de comanda HvAC de exemplu o priza tripla de bricheta nu se vad gaurile
important e ca suruburile sa fie scurte
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Vyk

• Junior
  • *
« Răspuns #33 : Iunie 26, 2009, 10:05:22 p.m. »
Nu te apuca sa gauresti consola, ai sa regreti mai tarziu. Foloseste prelungitorul sau o alta varianta reversibila.
Nu cred ca ai inteles ce vreau sa fac. Deci eu am un prelungitor cu 3 prize care vreau sa il montez sub consola, deasupra scrumierei. Gaurile de dat nu ar fi vizibile deoarece ar fi sub consola...de fapt sub controalele de ventilatie. Problema ar fi doar de scurt-circuit nu ar fi una de natura estetica (eu am inteles ca la acest aspect te refereai, sau poate eu sunt cel care a inteles gresit).
Skoda Fabia 1.2HTP, Panasonic CQ1300, Audison LRX 2.150, Focal Polyglass V 165 slim, Longmill Jx1100

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #32 : Iunie 26, 2009, 11:16:56 a.m. »
Nu te apuca sa gauresti consola, ai sa regreti mai tarziu. Foloseste prelungitorul sau o alta varianta reversibila.

Offline Vyk

• Junior
  • *
« Răspuns #31 : Iunie 25, 2009, 11:52:17 p.m. »
Am si eu o priza tripla ccumparata de la Dmail...initial o prinsesem cu banda dublu-adeziva insa de la socuri, uzura si mai ales caldura pica. Eu o vreau fixata sub consola, deasupra scrumierei. Va trebui sa o prind cu suruburi autoinfiletante insa imi este frica sa nu fac vreun scurt circuit...prin zona sunt fire/placi de integrate (suruburile in mod evident ar fi scurte insa tot imi e teama, un pic mai sus sunt controalele de la ventilatie).

Offline Chivu_alex

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 124
  • Don't worry, there's no sugar
« Răspuns #30 : Martie 25, 2009, 11:00:00 p.m. »
eu am dat cotiera jos si in spatele scrumierei trec firele de la bricheta...deci poti ajunge usor la ele...iar pe sub materialul textil de pe lateral este plastic de 2-3mm grosime....o poti prinde usor fara sa afectezi nimic....daca scoti acel manson de la schimbatorul de viteze o sa vezi firele care alimenteaza bricheta... :082:
Skoda Octavia 2 Elegance 1.9 TDI 105cp 2006 - Gri, Maxi-Dot, Parktronic,PDG.

Offline B e b e

• Gold member
« Răspuns #29 : Martie 25, 2009, 10:54:38 p.m. »
Iooooooo ... ca sa ma laaaauuud... mi am luat un gps de curand, dar oricum aveam problema unei prize suplimentare dinainte.. ca am detector + x telefoane eu  +x telefoane nevasta .. si in concediu prin tara era o lupta la un moment dat care sa si incarce telefonul ;) . Dar problema principala e ca atarna ala p'acolo si nu mi place.

PS: daca-l prind ma uit !
VagCom 908

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #28 : Martie 25, 2009, 10:45:10 p.m. »
Duminica arunca un ochi in masina lui jonah lomu , are asa ceva improvizat in scrumimera frumos dar acum nu am fost atent daca alimenteaza priza dubla tot la priza originala.
nu m-a interesat deoarece momentan inafara de detector si foarte foarte rar incarcator nu suprasolicit priza.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline B e b e

• Gold member
« Răspuns #27 : Martie 25, 2009, 10:42:43 p.m. »
 :038: s-acu ca ai bagat frica in mine io cum fac ?!?! raman cu prelungitorul balanganindu-se prin interior pe la picioarele pasagerului ?? :(
m-am gandit si la banda 2x adeziva dar pe partea aia am vazut ca e stofa ... si doar un pic plastic. Ma mai gandesc ..nu ma las batut asa usor
VagCom 908

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()