Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Portiera zgariata  (Citit de 10418 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
Re: Portiera zgariata
« Răspuns #21 : Aprilie 10, 2009, 09:18:48 p.m. »
...sau treci prin curtea lor sau in showroom si le scrii ceva pe masini, sa si le faca pe casco :D
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #20 : Aprilie 10, 2009, 09:03:04 p.m. »
Corect. In primul rand nu asiguratorul a prestat serviciul.
Te duci frumos la protectia consumatorului. Daca nu iese asa cum iti place, cere sa-ti refaca lucrarea daca nu, ii ceri garantie la lucrare, incheiati proces verbal de receptie cu deficientele pe care le vezi si-l pui sa-ti semneze si sa-ti puna stampila. Apoi, frumos te duci la OPC. Succes!

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
« Răspuns #19 : Aprilie 10, 2009, 08:55:14 p.m. »
Reclamatia la asigurator e "frectie".
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline dezamagit_de_mobel

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #18 : Aprilie 10, 2009, 08:49:23 p.m. »
mircea, fa si o reclamatie la skoda Cehia. Din experienta proprie numai daca ii ameninti ca faci reclamatie la skoda iti repara masina asa cum trebuie.
+ poti sa faci o reclamatie si la asigurato. Atunci cand suna asiguratorul la service si ii ameninta cu un control, o sa-ti faca masina luciu , o sa te pupe si pe pantofi ca sa te satisfaca
« Ultima Modificare: Aprilie 10, 2009, 08:54:55 p.m. de dezamagit_de_mobel »
Skoda Octavia 1.6 , 102 CP " reparata " de Mobel

Offline 18 nyk

• Junior
  • *
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 57
  • Auto: O2 1.9 Tdi cod BXE
« Răspuns #17 : Aprilie 10, 2009, 08:29:38 p.m. »
Si eu am adus acum ~3h masina de la Autec. Am avut de vopsit bara spate(am gasit-o in parcare putin julita,indeajuns de mult sa se vada) si capota (pe la ~60km/h mi-a sarit ,mai sus de grila, in dreapta o pietricica ,presupun ca de la camionul din fata mea si a fost putin infundata tabla si vopseaua sarita ,deci a trebuit vopsita toata capota :042: ). "Problema" este ca au lucrat impecabil,nici nu-ti dai seama ca a fost vopsita si spun asta dupa ce am controlat fiecare cm2 vopsit de ei si nu am gasit absolut nimic. In concluzie,respect pentru cei de la Autec  :040: !!!
Skoda Octavia 2 - My 2008 elegance,black magic, jante pegasus 17'',folie omologata LLumar ,Xenon ...

Offline mircea_iosub

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #16 : Aprilie 10, 2009, 08:26:23 p.m. »
...unde este montat numarul era vopist destul de prost "in constatare scrie inlocuire bara"
Am fost uimit sa vad ca lipiciul cu care se prind bandourile nu se poate da jos ...

1.Barile noi nu vin zgariate,iar daca se intampla sunt returnate.Deci acea bara... :-?
2.Lipiciul bandourilor se da jos foarte usor cu o radiera rotativa,deci se poate curata.Tehnologia Skoda de uzina spune ca la orice vopsire de usa bandourile se inlocuiesc,lucru ce nu este aprobat din pacate de majoritatea asiguratorilor (in special cei din Bucuresti  :P ).O relipire a celor vechi se face mult mai usor peste urmele initiale de lipici,lucru care nu este insa de durata.

Problema este ca ei nu au cum sa mai lipeasca bandourile la loc pe urmele vechi pentru ca peste lipici este vopsea data.
Dupa parerea mea trebuie sa vina cu alte bandouri noi sau sa puna cumva lipici pe cele vechi.
Skoda Octavia 1.9 TDI Elegance 2008.

Offline GTI paua

• Gold member
« Răspuns #15 : Aprilie 10, 2009, 08:13:52 p.m. »
...unde este montat numarul era vopist destul de prost "in constatare scrie inlocuire bara"
Am fost uimit sa vad ca lipiciul cu care se prind bandourile nu se poate da jos ...

1.Barile noi nu vin zgariate,iar daca se intampla sunt returnate.Deci acea bara... :-?
2.Lipiciul bandourilor se da jos foarte usor cu o radiera rotativa,deci se poate curata.Tehnologia Skoda de uzina spune ca la orice vopsire de usa bandourile se inlocuiesc,lucru ce nu este aprobat din pacate de majoritatea asiguratorilor (in special cei din Bucuresti  :P ).O relipire a celor vechi se face mult mai usor peste urmele initiale de lipici,lucru care nu este insa de durata.

ps. ai gasit masina in faza intermediara de reparatie.Uneori un polishat postvopsire face minuni.
« Ultima Modificare: Aprilie 10, 2009, 08:24:52 p.m. de GTI paua »

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #14 : Aprilie 10, 2009, 07:48:22 p.m. »
mergi la tribunal ca pe banii tai te plimbi la avia.! nenorociti!

Offline mircea_iosub

• Doar inscris
« Răspuns #13 : Aprilie 10, 2009, 07:30:43 p.m. »
Am revenit cu vesti noi, nu foarte bune din pacate  :( .
Am fost astazi la reprezentanta pentru a vedea masina, bineinteles ca mam dus fara sa sun pentru ca seful de atelier se astepta sa sun, sa imi spuna cand este gata.
Am fost impreuna cu seful de atelier sa vedem masina care astepta undeva afara cu mult praf pe ea cu geamul deschis pe usa spate cu interiorul usii dat jos si chederul la fel, restul pieselor aruncate un pic prin masina.
Concluzii la prima vedere usa fata era vopsita destul de bine chederul nu a fost dat jos si se vedea cand apasai pe el foarte urat.
Usa spate bineinteles ca avea impuritati cateva urate vreo 2-3 puncte de praf urate cica sunt doar din lac si o sa iasa la polish " sa speram".
Bara fata era vopsita din nou tot prost cu o zgarietura pe ea si se vedea clar ca sa pus chit pe ea, unde este montat numarul era vopist destul de prost "in constatare scrie inlocuire bara"
Am fost uimit sa vad ca lipiciul cu care se prind bandourile nu se poate da jos si zici ca e vopista cu pensula portiunea aceea si pe unele portiuni se vede adezivul.

Acuma o sa vedem cum o sa arate miine, problema se pune ce fac in cazul in care o sa se vada la fel de prost?

Offline CMA

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Mioveni (si Bucuresti)
  • Mesaje postate: 126
  • Auto: O2-1.9 TDI
« Răspuns #12 : Aprilie 07, 2009, 06:17:17 p.m. »
Mi-am facut si eu programare la Brady pentru aceeasi problema: usile de pe partea dreapta zgariate. Mi-am deschis dosar de dauna si o sa le fac pe casco. O sa va tin la curent daca o sa fiu multumit.
Octavia II 1.9 TDI-105 Cp

Offline mircea_iosub

• Doar inscris
« Răspuns #11 : Aprilie 07, 2009, 01:58:25 p.m. »
Am ajuns astazi din nou la Avia Motors, unde am discutat cu consilierul de service care este foarte dragutza, dupa "mici discutii" din partea mea, pentru ca eram nervos, am fost sa mai vedem o data ce probleme sunt cu consilierul de la service pentru ca seful de service era in pauza.
Totul a decurs foate bine au recunoscut ca s-au grabit si ca totul se va rezolva.
Dupa aceea a venit si seful de service care a si comfirmat spusele mele despre zgarieturile de pe bara + proiectorul montat prost, si multe altele.
Din partea consilierului si a sefului de service, tot respectul au vorbit foarte frumos plus scuzele de rigoare, pacat ca cei care sau ocupat de masina nu si-au dat interesul pentru lucrurile marunte care conteaza cel mai mult.

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #10 : Aprilie 07, 2009, 01:32:29 p.m. »
mircea, eu am patit la fel la brady insa au remediat pe cheltuiala lor tot. poti citi aici: http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=169.msg34993#msg34993
Object instance not set to an instance of an object...

Offline GTI paua

• Gold member
« Răspuns #9 : Aprilie 07, 2009, 10:50:33 a.m. »
Din pacate astfel de cazuri strica imaginea service-ului ,lucru ce se concretizeza prin pierderi de bani. (clienti)

Offline albertoo

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #8 : Aprilie 07, 2009, 10:42:09 a.m. »
Nu este prima oara cand aud de gafele facute de cei de la Avia.Reprezinta un brend si cred ca ar trebui sa se ridice la standardele cerute.de remediat se remediaza dar nu mi se pare corect sa te duci sa repari ceva anume la masina si dupa sa trebuiasca sa o mai vopsesti iarasi.sunt cam dezamagit de serviciile oferite de cei de la Avia. :047:
SKODA OCTAVIA 2 ELEGANCE 1.9 TDI 105CP 2008 GRI ANTRACIT

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #7 : Aprilie 07, 2009, 09:59:28 a.m. »
Poate ii trimite la cehi in TREINING nu la TRAINING....
In conditiile in care iti pierzi clientii, sa lasi un ucenic si sa nu il monitorizezi... l-as zbura pe responsabil, sau l-as arde la jeb sa nu uite niciodata!
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 17, 2026, 05:21:12 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 01:07:59 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]