Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Schimbare STOP (dreapta) O2  (Citit de 5448 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
Schimbare STOP (dreapta) O2
« Răspuns #1 : Aprilie 12, 2009, 08:58:29 p.m. »
Dupa cum stiu si baietii de la fotbal am mers vreo luna cu stopul lipit cu skoci.  Am facut rost de unul SH .. ieftin si bun cum se zice, si azi l-am montat. As vrea sa scriu cateva sfaturi pentru cine mai incearca asa ceva pentru ca mi-ar fi mers bine si mie cateva.
- avem nevoie de o surubelnita stea + o cheie de 8 (de preferat tubulara la 90 de grade)
- se desface obligatoriu capitonajul (de preferat cel din dreptul stopului care doriti sa-l schimbati), pentru asta se desface doar o ureche de plastic care se vede "prin zona"
- se scot becurile din stop (te incurca firele daca nu faci asta)
- daca cumva cand desfaceti piulitele se invart cu tot cu surub sunt 2 variante
     - cea grea: cu o cheie franceza prindeti varful surubului si cu cheia de 8 il desfaceti
     - cea usoara: prin faptul ca se invarte piulita odata cu surubul nu faceti decat sa desurubati surubul de stop, deci practic tot desfaceti, doar ca va trebui sa desfaceti simultan toate suruburile care se invart (numai dupa ce le-ati desfacut pe cele care se desurubeaza piulita normal pentru a nu forta stopul)
- noul stop il strangeti dupa gust (pana cand nu mai scartaie cand il apasati, cel putin asa am facut eu)
- montati capitonajul la loc
- gata

Tinand cont ca ma consider expert deja la montat stopul, imi ofer serviciile publicului larg dupa cum urmeaza
- consiliere:
     - membrii SKC: reducere 100%
     - guesti: o bere
- tarif de deplasare pe raza municipiului:
     - membrii SKC: reducere 100% in w-e
      - guesti: doar in fata blocului meu     
- manopera: ma mai gandesc

PS: nu dau factura ! :D

Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()