Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: MOBEL - Skoda Ploiesti  (Citit de 103126 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline blez

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 102
  • B 911 HRC
  • Auto: Skoda Superb 3 - 2.0 TSI
Re: MOBEL - Skoda Ploiesti
« Răspuns #195 : Mai 09, 2013, 07:04:31 a.m. »
Ieri a fost a 3-a intalnire cu cei de la Mobel Auto si prima revizie (15.000km) facuta la ei si pana acum am fost foarte multumit de colaborarea cu ei.

Revizia : schimb ulei, filtru ulei si filtru polen = 660lei (tva inclus). A durat exact asa cum mi s-a promis: MAXIM 1ora si 30 min. Pe toata durata am putut sa stau la etaj, intr-o camera de asteptare, la racoare si sa vad pe geam masina cum este supusa operatiei :).
Mi-a placut acest aspect si mi-a placut si faptul ca au pus pe botul masinii o protectie sa nu zgarie cu salopeta vopseaua sau sa nu se murdareasca de ulei.
Au facut tot posibilul sa-mi emita si factura cat mai repede (nu umblu cu cash la mine si am platit-o prin banca online, si am vrut factura cat mai repede sa pot face plata sa iau masina repede).

Am ajuns cu masina la 9:20, programarea era pentru 9:30. La ora 11:15 ieseam cu masina din service.
Pana acum recomand colaborarea cu ei celor din zona.
B 911 HRC - Skoda Superb 3 - 2.0 TSI / 280 Hp / 4x4 / DSG
"Money can't buy happiness? Look at the fucking smile on my face. Ear to ear baby"

Offline blez

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 102
  • B 911 HRC
  • Auto: Skoda Superb 3 - 2.0 TSI
« Răspuns #194 : Aprilie 30, 2013, 09:06:00 a.m. »
De cand mi-am luat Skoda (Februarie 2013) fiind delegat cu serviciul la Campina am apelat la serviciile oferite de Mobel Ploiesti.
Pana acum am fost cu 2 probleme la ei:

1. Am lovit un caine, bara fata, aripa, far etc.... Le-am inlocuit pe casco. Cat mi-au spus ca dureaza operatia de schimbare. Atat a durat. Fara o zi in plus.

2. Mi-au aparut niste pete galbene pe plafon in dreptul stalpului si in dreptul becului din spate. S-a schimbat plafonul pe garantie. Din nou. Cat mi s-a spus ca dureaza operatia atat a durat. Am luat masina curata pe interior, fara praf. Daca ii rogi frumos si vorbesti civilizat cu seful de atelier si il rogi sa nu lase geamul deschis (cum se practica in service-uri) sa nu intre praf....nu il lasa.

Urmatoarea operatie urmeaza revizia de 15.000km. Pe care as vrea sa o fac undeva pe la mijlocul lunii mai. M-am interesat de preturi ulei, filtru ulei, aer si polen. Total revizie cu manopera si piesele lor ~600 lei. Pare un pic cam mare. Dar masina este noua. Prefer sa platesc acum un pic mai mult si stiu ca am grija de ea. Durata cat o tine in service mi s-a spus ~2 ore. Ramane de vazut si revin cu completari in urma primei revizii facute la ei.

Singurul lucru care nu mi-a placut la ei. Am masina pe firma. Am vrut sa fac contract sa pot platii prin banca cu OP in 10-15 zile si sa ridic masina cand este gata, ca deobicei nu umblu cu bani lichizi la mine. Si din pacate nu se poate pentru o masina. Fiind singura Skoda/Vw pe care o detin.

In rest, Mihai de la receptie service este ok. Multumit de colaborarea cu el. Si Sorin, seful de atelier la fel. Nu am avut de ce sa ma plang pana acum.
B 911 HRC - Skoda Superb 3 - 2.0 TSI / 280 Hp / 4x4 / DSG
"Money can't buy happiness? Look at the fucking smile on my face. Ear to ear baby"

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #193 : Noiembrie 03, 2012, 04:28:32 p.m. »
Eu nu am putut cumpara un amarat de litru de ulei de la ei, conditionandu-mi vanzarea cu completarea in service. Deci nu ma mira.
Land Rover Discovery 3

Offline D.D.M.

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 199
  • Auto: 1.2l HTP
« Răspuns #192 : Noiembrie 03, 2012, 04:21:01 p.m. »
Salutare,

Zilele acestea am vizitat si eu "magnificul" dealer MOBEL pentru a achizitiona 2 bucse bascula (mari).
prima data am zis sa mai interesez la telefon: cost bucse "cam 100 lei" cost manopera " cam 350 lei". Desigur am citat reprezentatul Mobel.
Am plecat catre ei sa cumpar decat doar bucsele, ca la manopera nu m-au incantat. Ajuns la biroul de informatii ma intampina dl Adrian Gheorghiu cu urmatorul raspuns: Noi nu dam piese asa ... la tejghea.... se vand numai cu manopera!"

Asadar, evitati acest "mirific" dealer. Nici macar piesele originale nu le poti cumpara de la ei.

« Ultima Modificare: Noiembrie 03, 2012, 04:35:02 p.m. de ff_2004_06 »
Fabia II 1.2 HTP

Offline andreidodo

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti / ploiesti
  • Mesaje postate: 21
  • Auto: O2 ele, 1.9 BJB 2007
« Răspuns #191 : Mai 16, 2011, 03:30:49 p.m. »
oriunde in alta parte dar nu la Mobel. O sa iti lasi si pielea pe acolo. N-am auzit pe nimeni spunand de bine de ei.

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #190 : Mai 16, 2011, 02:51:25 p.m. »
Iti recomand cu incredere Elcargid Buzau. Cere-le pe mail preturile.

Land Rover Discovery 3

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #189 : Mai 16, 2011, 09:52:53 a.m. »
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline Boddy_V6

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 9
  • Superb
  • Auto: Skoda Superb 2.5 V6
« Răspuns #188 : Mai 16, 2011, 09:51:21 a.m. »
 Am citit tot topicul, si sincer nu prea as lasa masina mea in service-ul Mobel, cu toate ca o cunostiinta este ff multumit de  serviciile oferite de mobel. Am achizitionat de curand o Skoda Superb 1, 2.5 tdi V6, cutie automata tiptronic, an de fabricatie 2006. Ma intereseaza si pe mine unde as putea efectua in siguranta urmatoarele interventii si daca stie cineva si preturi aproximative:

- Schimbat ulei+filtru+garnitura cutie automata tiptronic;

- Schimbat distributie;

Daca imi poate recomanda cineva un service chiar si din Bucuresti, sau alta localitate in apropiere de Ploiesti. Va multumesc.

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #187 : Octombrie 18, 2010, 11:00:26 p.m. »
Florin, mi-ai luat vorba din gura. Am urmarit un timp multe reprezentante, si majoritatea nici nu vor sa auda de complicatii gen neinlocuire de filtre.

Offline RazvanDuta

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 851
  • Auto: 2.5TDI 140kW
« Răspuns #186 : Octombrie 18, 2010, 10:58:24 p.m. »
Florine, nu ii mai apara pe mecanici, ca chiar asa fac, daca pot - fura , adica zic ca il schimba dar nu il schimba. Si, ai dreptate, in toate serviceurile de reprezentanta se intampla asta, eu am avut un Volvo S80 cu vreo 100.000 km, si nu se schimbase niciodata filtrul de ulei .... dar in cartea de service erau revizii la fiecare 10.000km ...

Cel mai bine e sa stai langa ei cand iti fac revizia. Nu vor, te duci in alta parte.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #185 : Octombrie 18, 2010, 10:53:35 p.m. »
Mai era un topic despre Mobel.

Adriane.stai linistit ca au fost cazuri si prin alte service uri. Acu nu ca ii iau eu in brate pe cei de la Mobel pt ca am lucrat acolo,insa,stiu ca lucreaza cu piese de origine.Deci,acel filtru putea fi identic cu cel original,de aceea l ar fi indus in eroare pe respectivul mecanic,care,poate nici nu stie cum arata un filtru original de skoda.Plus ca,nici mie nu mi au trecut nici o serie a filtrului sau ceva de genul in cele 3 revizii facute la dealeri skoda.Chestia e,ca ar trebui sa facem tot posibilul sa urmarim masina pe tot parcursul reviziei. Cel putin la Mobel exista varianta aceasta,sa urmaresti tot ce se face la masina ta de la acelasi nivel. Eu,de ex. am fac a doua revizie la Brady,cand am lasat masina acolo o luna si ceva pt niste interventii si la cateva luni cand am vrut sa verific uleiul nici nu era macar o urma pe joja.Am bagat 1,2 L si de abia era pe minim.Asa ca,no commnent.

Offline danuuu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti - ROMANIA
  • Mesaje postate: 266
  • nu inventam noi roata , totul e inventat demult
  • Auto: Skoda OCTAVIA
« Răspuns #184 : Octombrie 18, 2010, 10:28:12 p.m. »
ar trebui un topic despre toate cazurile de furaciuni din reprezentante.
si ar trebui sa ne consiliem cum sa depistam si sa combatem situatiile de genul.
eu sunt unul din cazurile care a avut supriza sa isi vada masina la plimbare fara sa fiu eu in ea si ea trebuia sa fie in cuptor....
Skoda Octavia II 1,6 mpi 75kw 102hp bse pdg black-magic 10-2007 pleoape inele-clima ornament-suport-pahare folie

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #183 : Octombrie 18, 2010, 09:01:55 p.m. »
salutare.
vad ca nu sunt trecute impresii despre Mobel din Ploiesti asa ca m-am decis eu sa deschid acest topic.
personal nu am facut nicio revizie la Mobel, dar am un prieten care are o skoda din 2008 1.9 tdi care a facut primele 2 revizii la ei. omul mergea si lasa masina acolo si venea cand il sunau cei de la Mobel.
Masina a fost cumparata de la Mobel. saptamana trecuta a facut revizia in alta parte cu consumabile si ulei cumparate de el. toate bune si frumoase, dar cand a desfacut filtrul de motorina surpriza-mecanicul ii spune ca pe masina e cel original-cel cu care vin masinile echipate din fabrica. apoi a verificat devizele de la ultima revizie si nu se potrivea nicio serie de pe ele cu ce era trecut pe deviz. filtrul era foarte imbacsit/smoit. inclin sa cred ca e ceva dubios cu cei de acolo. daca nu stii pe cineva care sa se asigure ca macar piesele sunt puse te mananca. nu mi se pare normal sa patesti asa ceva. dupa ce ca a platit 800 de lei de fiecare data la revizie nici macar piesele/consumabilele sa nu ti le puna aia. o fi prahova patria hotilor dar chiar asa?
oare cei care conduc service-ul stiu de astea? sau mecanicii ii fura si pe clienti si pe patroni.
daca mai sunt si alti colegi patiti(chiar si dezamagit_de_mobel :) ) pot sa scrie aici.

Life is a lesson. Live and learn.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #182 : Septembrie 23, 2010, 10:44:22 p.m. »
Se vand,dar la niste preturi cam mari.  ;)

Offline kataleen07

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Auto: 1.8TSI
« Răspuns #181 : Septembrie 23, 2010, 10:40:44 p.m. »
Sper sa nu postez gresit dar stie cineva daca la mobel se vand si masini sh?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()